Prezență numeroasă la „Crosul Năvodariului“. Printre alergători s-a numărat și militarul gălățean Laurențiu Cobzaru (galerie foto)

 

 
  • „Crosul Năvodariului“ a cuprins trei curse pe categorii de vârstă.
  • Printre participanți s-au aflat și sportivi de la CS Năvodari, dar și numeroși locuitori ai orașului, de toate vârstele.
  • Laurenţiu Cobzaru, polițist militar, este cunoscut pentru numeroasele sale curse în scop caritabil.
 
Ediția a cincea a „Crosului Năvodariului”, competiție care promovează un stil de viață sănătos pentru locuitorii orașului, a fost găzduit de stadionul „Flacăra“ din Năvodari și a cuprins trei curse pe categorii de vârstă: două pentru copii (cu vârsta până în 10 ani, respectiv 11-16 ani) și una pentru adulți.
 
Evenimentul a fost organizat de Compartimentul Activități Sportive din cadrul Primăriei Orașului Năvodari și s-a bucurat de succes, cu o participare numeroasă. „Printre participanți s-au aflat și sportivi de la CS Năvodari, dar și numeroși locuitori ai orașului, de la cei mai mici până la pensionari, care au înfruntat căldura și au alergat pe pista stadionului. Participanții au fost înscriși la o tombolă cu premii în echipamente sportive, iar câștigătorii vor fi anunțați în cadrul spectacolului ocazionat de „Zilele Orașului Năvodari”, pe 31 iulie. Nu a contat foarte mult locul pe care s-au clasat concurenții, importantă fiind participarea și alergarea, faptul că s-a făcut mișcare într-un cadru organizat. Fiecare participant a primit câte o medalie și un tricou de la organizatorii „Crosului Năvodariului”, dar și batoane proteice și apă pentru hidratare“, se arată pe site-ul oficial al CS Năvodari.

 
Numeroase curse în scop caritabil

 
Printre cei care au alergat s-a numărat și Laurenţiu Cobzaru, polițist militar la Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă „Smârdan”. Fan înrăit al exerciţiului fizic şi al alergării, Laurenţiu Cobzaru este cunoscut pentru numeroasele sale curse în scop caritabil (atât singur, cât și alături de alți colegi, la multe dintre evenimente luând parte și plt. adj. Costel Mazâlu, de la ISU „Dunărea” Brăila, iar cei doi având parte și de sprijinul năvodăreanului Ioan Chifu). Laurențiu Cobzaru și Costel Mazâlu au multe asemenea curse la activ, cu prilejul unor zile de rezonanță ale țării noastre, precum Ziua Pompierilor, Ziua Principatelor Române, Ziua Protecției Civile, Ziua Eroilor, Ziua Drapelului Național, Ziua Armatei Române sau Ziua Imnului Național. Caporalul Cobzaru a participat la multe întreceri şi la Mamaia, şi în judeţul Constanţa, nelipsind de la startul cursei Galaţi - Constanţa din 2017 (în cinstea Zilei Naţionale a României), al „Maratonului Nisipului“, al „Autism 24h Marea Neagră“, al „Black Sea 10K“, al Trichallenge sau al „Alerg pentru Unirea de la Marea Neagră“.

 
SMFT i-a acordat trofeul „Omul Anului“

 
În luna mai a acestui an, Vasile Cobzaru s-a numărat printre cei cărora Statul Major al Forţelor Terestre le-a acordat Trofeul „Omul Anului 2020”, obţinând premiul I la secţiunile a 7-a şi a 8-a, „Moral, bunăstare şi recreere”, respectiv „Sănătate şi sport”, în cadrul concursului organizat la nivelul SMFT. La „Crosul Năvodariului”, Laurențiu Cobzaru a alergat pentru o cauză umanitară, cea a unei tinere de 24 de ani din Galați care se confruntă cu probleme medicale, având nevoie de 30.000 de euro pentru efectuarea unui tratament în Belgia, la Clinica Saint-Luc.  
 

În secțiunea Galerie Foto găsiți mai multe imagini de la eveniment. Sursa foto: Facebook (Fii și tu un erou - România)
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Militar care a participat la alergări şi în judeţul Constanţa, laureat cu Trofeul „Omul Anului 2020“

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Militar care a participat la alergări şi în judeţul Constanţa, laureat cu Trofeul „Omul Anului 2020“

24 May 2021 2787

Militarul Laurențiu Cobzaru, cursă umanitară de Ziua Armatei Române

25 Oct 2020 2652

#ConstanțaEsteBine „Aș alerga până la capătul universului, să știu că pot aduce înapoi remediul pentru fiecare boală“ (galerie foto)

23 Sep 2020 2650

#ConstanțaEsteBine - De Ziua Marinei, au alergat de la Baia la Constanța Cursă umanitară, pentru ajutorarea fetiței unui militar de pe Fregata „Regina Maria“ (galerie foto)

17 Aug 2020 2369

Cursă umanitară De Ziua Marinei Române, militarii Laurențiu Cobzaru și Costel Mazâlu și fostul polițist Ioan Chifu aleargă între Baia și Constanța

08 Aug 2020 3499

Laurențiu Cobzaru și Valentin Ganea au primit placheta de onoare a Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități

11 Jul 2020 1486

Alergarea în scop umanitar de 600 de kilometri Militarul Laurențiu Cobzaru, întâmpinat la Satu Mare la Monumentul Ostașului Român (galerie foto + video)

29 Jun 2020 2835

„Alerg pentru viață“. Cursă de 600 de kilometri! Militarul Laurențiu Cobzaru, start în temerarul său demers de a ajuta o polițistă (galerie foto)

22 Jun 2020 2470

O tânără polițistă are nevoie de ajutor De Ziua Drapelului Național, militarul Laurențiu Cobzaru va alerga susținând o nouă o cauză umanitară

06 Jun 2020 4283

Camarad necuvântător întâlnit pe traseu De Ziua Eroilor, militarii Laurențiu Cobzaru și Costel Mazâlu și-au îndeplinit misiunea (galerie foto)

30 May 2020 4222

De Ziua Eroilor, militarii Laurențiu Cobzaru și Costel Mazâlu vor alerga pentru o nouă cauză umanitară

28 May 2020 3588

La ultramaratonul Autism 24h „Marea Neagră“ participă și militarii Laurențiu Cobzaru și Costel Mazâlu

01 May 2020 3468

„Vremurile grele fac oamenii puternici!“ Militarii Laurențiu Cobzaru și Costel Mazâlu, campanie umanitară și în criza coronavirusului

14 Apr 2020 1648

Năvodari. Fostul polițist Ioan Chifu La împlinirea vârstei de 51 de ani, și-a făcut „cadou“ o alergare de 51 de kilometri!

18 Mar 2020 7625

La Tulcea, Crosul Mărțișorului, iar apoi alergare în jurul lacului Ciuperca. La a doua cursă, participanții au fost legați la ochi (galerie foto)

01 Mar 2020 2376