Sport

Prima partidă din play-off, la Ovidiu, a campioanei De marţi, se pot achiziţiona bilete de acces la meciul FC Viitorul - CSU Craiova

FC Viitorul aduce la cunoştinţă mai multe informaţii importante susţinătorilor şi spectatorilor care doresc să îşi achiziţioneze un document de acces în stadionul central din Complexul Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi” situat la Ovidiu, pentru a viziona meciuI FC Viitorul - CSU Craiova, din etapa a 2-a a turneului play-off din Liga 1, programat vineri, 16 martie, de la ora 20.45.

Biletele de intrare se vor putea achiziţiona la preţurile de 100 de lei = Tribuna I, 80 de lei = Tribuna a II-a, 20 de lei = Peluza I şi Peluza a II-a.

Numărul maxim de bilete care vor fi achiziţionate de către o persoană, conform Legii 04/2012, va fi 4.

Biletele de acces se pot procura prin reţeaua Eventim, online pe www.eventim.ro şi în magazinele partenere.

Biletele se vor putea achiziţiona începând de marţi, 13 februarie, de la ora 10.00. Online, pe site-ul Eventim.ro și fcviitorul.ro, spectatorii vor putea achiziționa și bilete electronice, prin tehnologia print@home. Acestea se tipăresc de către cumpărători și vor fi validate prin scanare la intrare în tribunele stadionului.

În ziua programării meciului FC Viitorul - Astra Giurgiu, la stadionul "Central" se vor comercializa bilete de acces în tribune la casele de bilete ale stadionului, începând cu ora 18.00.

Şi la meciul de vineri, FC Viitorul va asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerariul Palatul Copiilor (Constanţa) - Stadion Central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarul va pleca la ora 19.30, de la Palatul Copiilor Constanţa. Returul transportului suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei.

În paralel, FC Viitorul comercializează, prin reţeaua www.eventim.ro şi partenerii săi, abonamente promoţionale pentru accesul în stadionul "Central" la cele cinci meciuri oficiale pe care le va disputa pe teren propriu în play-off. Prețurile abonamentelor promoționale: 150 lei - Tribuna I, 125 lei - Tribuna a II-a, 50 lei - Peluza I și Peluza a II-a.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

FC Viitorul joacă sâmbătă la Ovidiu cu Sepsi Sf. Gheorghe. Biletele de intrare la meci se pot achiziţiona de joi

17 Oct 2018 751

Începând de vineri, pot fi achiziţionate bilete de intrare la meciul FC Viitorul - Astra Giurgiu

27 Sep 2018 540