Primavera Constanța, pe locul întâi la întrecerea de fotbal juvenil de la Cumpăna (galerie foto)

 
  
 
  • La turneu a fost organizată și o tombolă, la care un copil norocos a câștigat o minge cu însemnele echipei FC Barcelona și cu autograful lui Gică Hagi.     
 
Complexul Sportiv „Centenar 2018“ din Cumpăna, județul Constanța, a găzduit ediția întâi a competiției de fotbal juvenil „Cupa Neurology Clinic 2021“, rezervată copiilor născuți în anul 2009.
 
Au participat patru formații, Victoria Cumpăna, Olimpic Constanța, Arsenal Constanța și Primavera Constanța, evenimentul având ca organizator principal Neurology Clinic, în colaborare cu CS Victoria Cumpăna. Turneul a fost câștigat de Primavera Constanța, care, în finala desfășurată în nocturnă, s-a dispus cu 3-2 în fața Victoriei Cumpăna. Festivitatea de premiere a fost efectuată de primarul comunei Cumpăna, ec. Mariana Gâju, alături de șefa Neurology Clinic. „Felicitări, copii! Felicitări și mulțumiri tuturor celor implicați în pregătirea voastră și în organizarea acestui eveniment!“, este mesajul de pe pagina de Facebook „Cumpăna News“.  
 
Pe lângă diplomele, medaliile și distincțiile oferite la final copiilor, în cadrul turneului a fost organizată și o tombolă, la care un copil norocos a câștigat o minge cu însemnele echipei FC Barcelona și cu autograful lui Gică Hagi.     
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Cumpăna News)

 
Citește și:
 
Competiție de fotbal juvenil la Cumpăna. Turneul, găzduit de Complexul Sportiv „Centenar 2018“

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Competiție de fotbal juvenil la Cumpăna. Turneul, găzduit de Complexul Sportiv „Centenar 2018“

04 Aug 2021 3362