Sport

Program sportiv de weekend Gală de baschet la Constanţa, sâmbătă, cu legendarii jucători care au apărat culorile BC Farul!


Foştii sportivi ai echipei de baschet din cadrul Clubului Sportiv Farul Constanţa vor fi onoraţi, sâmbătă, 14 decembrie, începând cu ora 16.30, într-o gală organizată de Baschet Club Athletic Constanţa, Primăria Constanţa şi Asociaţia Judeţeană de Baschet Constanţa.   
 
 
Evenimentul va fi găzduit de Sala Sporturilor din Constanţa şi va precede penultimul meci de pe teren propriu din acest an al Gladiatorilor din Tomis, BC Athletic - CSM Târgu Jiu, meci programat să înceapă la ora 18.00. „Jucători exponenţiali care ne-au fost idoli şi exemple în viaţă, oameni de baschet care şi-au pus amprenta în baschetul de la malul mării, vor fi alături de noi într-un eveniment în care vom readuce culorile alb-albastru în faţă. Sâmbătă, vom strânge şi jucării, care vor ajunge prin United Hands Romania la copiii din centrele de plasament ale judeţului nostru cât şi la familiile de la sate“, se arată pe pagina de Facebook a BC Athletic.
 
În imagine sunt: rândul de sus, de la stânga la dreapta - R. Racoviţan, A. Purcăreanu, A. Spînu, Prof. Antrenor Alexandru Botoş, V. Paşca, Gh. Radu, R. Martinescu; rândul de jos, de la stânga la dreapta - V. Teglaş, R. Tecău, M. Coroian, Gh. Dumitru.
 

Handbal

 
 
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanţa susţine sâmbătă, 14 decembrie, de ora 17.00, meciul din sferturile de finală ale Cupei României, întâlnind în deplasare echipa de eşalon second CSM Alexandria. „Suntem aproape de Final Four, cu siguranţă vom ajunge acolo“, a declarat Gerorge Buricea, veteranul HCD. „Mergem la Alexandria să câştigăm şi să avansăm în Cupa României“, a spus şi preşedintele clubului constănţean, Ionuţ Stănescu.
 

Baschet feminin

 
În Liga Naţională de baschet feminin, sâmbătă, 14 decembrie, de la ora 12.00, Phoenix Știinţa Constanţa joacă în deplasare cu Rapid Bucureşti. „După duşul rece pe care l-am primit săptămâna trecută suntem obligaţi acum să arătăm că valoarea noastră este cu totul alta şi că înfrângerea suferită contra celor din CSM Alexandria trebuie pusă sub semnul accidentelor regretabile. Poziţia actuală din clasament nu ne face deloc cinste, tocmai din acest motiv avem obligaţia morală faţă de voi, toţi cei care ne-aţi fost alături la bine şi la rău, să vă demonstrăm că merităm să vă mândriţi cu noi. Iar dacă va fi pe viitor să mai suferim şi înfrângeri, măcar să putem ieşi de pe teren cu fruntea sus şi cu convingerea că am făcut tot ce a depins de noi. În fond, atitudinea din teren este definitorie pentru orice sportiv, iar noi credem cu tărie în acest lucru“, este mesajul clubului de pe litoral.
 

Urban Legend 9 - Invictus

 
O nouă ediţie, a noua, a galei Urban Legend se va desfăşura la Constanţa. Gazda evenimentului de sporturi de contact va fi, ca şi la ediţia precedentă, Pavilionul Expoziţional, Urban Legend 9 - Invictus derulându-se duminică, 15 decembrie a.c, de la ora 19.00. În gaşa Urban Legend 9 Invictus spectatorii vor urmări confruntări de kickboxing, MMA Strike, dar şi o partidă de box, în ring urmând a urca luptători cunoscuţi. Mai event pe reguli de K1 este meciul Florin Lupu - Ionuţ Chirică, o parrtidă fără arbitri-judecători, doar cu arbitru de ring, şi fără limită de reprize, partida încheindu-se doar când va ceda unul dintre luptători, indiferent de câte runde se vor disputa până atunci! La MMA Strike main event este duelul Silviu Streinu - Ion Tangan.  
 
Sursa foto: Facebook (BC Athletic)
 
Citeşte şi:
 
BC Athletic Constanţa a câştigat primul sfert şi a condus la pauză, dar a pierdut meciul cu CSM Miercurea Ciuc

HC Dobrogea Sud a învins Minaur Baia Mare la Constanţa

„E vorba de atitudinea avută“ La Phoenix Știinţa Constanţa, există şi posibilitatea renunţării la unele dintre jucătoare

Constanţa Gala Urban Legend 9 Invictus. Învingătorul lui „Goliat“ luptă din nou. Meci exploziv!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

FC Farul Constanța, victorie la scor în primul amical al anului (galerie foto)

18 Jan 2020 1182

FC Farul va deplasa în cantonamentul din Antalya şi jucători din propria pepinieră

17 Jan 2020 802

Transferat de „marinari“. Are şi prezenţe în Europa League „De ce să nu visez la o promovare şi cu Farul?“ (galerie foto)

15 Jan 2020 858

Rugby Club Judeţean Farul Constanţa, în faliment. Ultima decizie a Tribunalului

14 Jan 2020 1595

Constanța FC Farul s-a reunit după vacanță. Un fotbalist care a jucat și la Rapid, achiziționat (galerie foto)

13 Jan 2020 757

Luni, fotbaliştii de la Farul Constanţa încheie vacanţa. Care e programul de pregătire

13 Jan 2020 935

S-au duelat cu Rapid, Dinamo şi Oţelul Veteranii de la Farul Constanţa au jucat şi la turneul „Campionii din Oţel“

13 Jan 2020 1956

„Să fie sănătoşi şi norocoşi!“ Fericire la dublu! Vlad Neagu, fostul portar de la Farul Constanţa, tată de gemeni

11 Jan 2020 1915

„Prea de tânăr ai plecat, prietene!“ Fostul mare rugbyst Adrian Tinca ar fi împlinit astăzi 53 de ani

09 Jan 2020 3110

Cutremurător! „Era aşa fericit că devenise bunic…“ Bărbatul care a murit căzând de la etaj la Eforie Nord este tatăl fostului fotbalist Bogdan Boritz (galerie foto)

09 Jan 2020 4035

Constanţa. Dumitru, Costin şi Dimitris! A treia generaţie de fotbalişti în familia Caraman. După doi atacanţi, a urmat un portar! (galerie foto)

08 Jan 2020 2652

Moment ingenios, într-o zi specială! Fostul rugbyst Andrei Nazîru şi-a cerut iubita de soţie. Răspuns - „Da, de 1.000 de ori!“ (galerie foto + video)

07 Jan 2020 3595

Luptătoarea Andreea Ana, din Mangalia, performera anului la seniori U-23. Au fost laureaţi şi alţi sportivi din judeţul Constanţa (galerie foto)

06 Jan 2020 1371

Un nou turneu pentru veteranii de la Farul Constanţa. Participă şi la „Campionii din Oţel“, de la Galaţi

04 Jan 2020 1919

Defensiva FC Farul, printre cele mai bune din Liga a 2-a. Fără gol primit în aproape jumătate dintre meciuri!

30 Dec 2019 1135