Program sportiv de weekend Gală de baschet la Constanţa, sâmbătă, cu legendarii jucători care au apărat culorile BC Farul!


Foştii sportivi ai echipei de baschet din cadrul Clubului Sportiv Farul Constanţa vor fi onoraţi, sâmbătă, 14 decembrie, începând cu ora 16.30, într-o gală organizată de Baschet Club Athletic Constanţa, Primăria Constanţa şi Asociaţia Judeţeană de Baschet Constanţa.   
 
 
Evenimentul va fi găzduit de Sala Sporturilor din Constanţa şi va precede penultimul meci de pe teren propriu din acest an al Gladiatorilor din Tomis, BC Athletic - CSM Târgu Jiu, meci programat să înceapă la ora 18.00. „Jucători exponenţiali care ne-au fost idoli şi exemple în viaţă, oameni de baschet care şi-au pus amprenta în baschetul de la malul mării, vor fi alături de noi într-un eveniment în care vom readuce culorile alb-albastru în faţă. Sâmbătă, vom strânge şi jucării, care vor ajunge prin United Hands Romania la copiii din centrele de plasament ale judeţului nostru cât şi la familiile de la sate“, se arată pe pagina de Facebook a BC Athletic.
 
În imagine sunt: rândul de sus, de la stânga la dreapta - R. Racoviţan, A. Purcăreanu, A. Spînu, Prof. Antrenor Alexandru Botoş, V. Paşca, Gh. Radu, R. Martinescu; rândul de jos, de la stânga la dreapta - V. Teglaş, R. Tecău, M. Coroian, Gh. Dumitru.
 

Handbal

 
 
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanţa susţine sâmbătă, 14 decembrie, de ora 17.00, meciul din sferturile de finală ale Cupei României, întâlnind în deplasare echipa de eşalon second CSM Alexandria. „Suntem aproape de Final Four, cu siguranţă vom ajunge acolo“, a declarat Gerorge Buricea, veteranul HCD. „Mergem la Alexandria să câştigăm şi să avansăm în Cupa României“, a spus şi preşedintele clubului constănţean, Ionuţ Stănescu.
 

Baschet feminin

 
În Liga Naţională de baschet feminin, sâmbătă, 14 decembrie, de la ora 12.00, Phoenix Știinţa Constanţa joacă în deplasare cu Rapid Bucureşti. „După duşul rece pe care l-am primit săptămâna trecută suntem obligaţi acum să arătăm că valoarea noastră este cu totul alta şi că înfrângerea suferită contra celor din CSM Alexandria trebuie pusă sub semnul accidentelor regretabile. Poziţia actuală din clasament nu ne face deloc cinste, tocmai din acest motiv avem obligaţia morală faţă de voi, toţi cei care ne-aţi fost alături la bine şi la rău, să vă demonstrăm că merităm să vă mândriţi cu noi. Iar dacă va fi pe viitor să mai suferim şi înfrângeri, măcar să putem ieşi de pe teren cu fruntea sus şi cu convingerea că am făcut tot ce a depins de noi. În fond, atitudinea din teren este definitorie pentru orice sportiv, iar noi credem cu tărie în acest lucru“, este mesajul clubului de pe litoral.
 

Urban Legend 9 - Invictus

 
O nouă ediţie, a noua, a galei Urban Legend se va desfăşura la Constanţa. Gazda evenimentului de sporturi de contact va fi, ca şi la ediţia precedentă, Pavilionul Expoziţional, Urban Legend 9 - Invictus derulându-se duminică, 15 decembrie a.c, de la ora 19.00. În gaşa Urban Legend 9 Invictus spectatorii vor urmări confruntări de kickboxing, MMA Strike, dar şi o partidă de box, în ring urmând a urca luptători cunoscuţi. Mai event pe reguli de K1 este meciul Florin Lupu - Ionuţ Chirică, o parrtidă fără arbitri-judecători, doar cu arbitru de ring, şi fără limită de reprize, partida încheindu-se doar când va ceda unul dintre luptători, indiferent de câte runde se vor disputa până atunci! La MMA Strike main event este duelul Silviu Streinu - Ion Tangan.  
 
Sursa foto: Facebook (BC Athletic)

 
Citeşte şi:
 

BC Athletic Constanţa a câştigat primul sfert şi a condus la pauză, dar a pierdut meciul cu CSM Miercurea Ciuc

HC Dobrogea Sud a învins Minaur Baia Mare la Constanţa

„E vorba de atitudinea avută“ La Phoenix Știinţa Constanţa, există şi posibilitatea renunţării la unele dintre jucătoare

Constanţa Gala Urban Legend 9 Invictus. Învingătorul lui „Goliat“ luptă din nou. Meci exploziv!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ce meci a făcut George Curcă! FC Farul Constanța. S-au scurs 12 ani de la ultima victorie în deplasare în Liga 1

25 Nov 2020 682

#Dobrogea Digitală Ciprian Marica, principalul susținător al FC Farul Constanța, mesaj de Ziua Dobrogei

24 Nov 2020 1196

Boxerul Alexandru Buleu, de la CS Farul Constanța, va evolua la Campionatul European

23 Nov 2020 1145

Meciul Ripensia Timișoara - FC Farul Constanța, amânat din pricina cazurilor de Covid-19

23 Nov 2020 1191

„Victorie mare și meritată” FC Farul Constanța a atins un prag psihologic important și continuă lupta pentru play-off

23 Nov 2020 1490

#Dobrogea Digitală Ilie Floroiu, fost mare atlet și fost director la CS Farul Constanța, mesaj de Ziua Dobrogei

23 Nov 2020 1289

Liga a 2-a FC Farul Constanța a învins CSM Reșița

21 Nov 2020 2940

Meci la Constanța FC Farul vrea victoria cu CSM Reșița pentru a rămâne aproape de zona de play-off

21 Nov 2020 1801

Cazuri de Covid-19 la FC Farul Constanța. Ce s-a stabilit în ce privește meciul cu CSM Reșița

20 Nov 2020 955

FC Farul Constanța, pe locul nouă în Liga a 2-a, dar la egalitate cu echipa de pe locul șase

18 Nov 2020 1854

FC Farul Constanța În iarnă, Ianis Zicu va trage linie și va decide în ce privește viitorul său

17 Nov 2020 2733

Acum 37 de ani Trei rugbyști de la Farul Constanța în echipa României care a învins în premieră Țara Galilor

16 Nov 2020 2251

FC Farul Constanța a pierdut meciul cu Rapid București

15 Nov 2020 1744

Mircea Covătaru, fost luptător și la CS Farul Constanța, printre cei care au murit în incendiul de la Piatra Neamț

15 Nov 2020 3485

FC Farul Constanța, duel la Clinceni cu Rapid București. ”Astfel de meciuri așteaptă jucătorii!”

14 Nov 2020 3035