Program sportiv de weekend Gală de baschet la Constanţa, sâmbătă, cu legendarii jucători care au apărat culorile BC Farul!


Foştii sportivi ai echipei de baschet din cadrul Clubului Sportiv Farul Constanţa vor fi onoraţi, sâmbătă, 14 decembrie, începând cu ora 16.30, într-o gală organizată de Baschet Club Athletic Constanţa, Primăria Constanţa şi Asociaţia Judeţeană de Baschet Constanţa.   
 
 
Evenimentul va fi găzduit de Sala Sporturilor din Constanţa şi va precede penultimul meci de pe teren propriu din acest an al Gladiatorilor din Tomis, BC Athletic - CSM Târgu Jiu, meci programat să înceapă la ora 18.00. „Jucători exponenţiali care ne-au fost idoli şi exemple în viaţă, oameni de baschet care şi-au pus amprenta în baschetul de la malul mării, vor fi alături de noi într-un eveniment în care vom readuce culorile alb-albastru în faţă. Sâmbătă, vom strânge şi jucării, care vor ajunge prin United Hands Romania la copiii din centrele de plasament ale judeţului nostru cât şi la familiile de la sate“, se arată pe pagina de Facebook a BC Athletic.
 
În imagine sunt: rândul de sus, de la stânga la dreapta - R. Racoviţan, A. Purcăreanu, A. Spînu, Prof. Antrenor Alexandru Botoş, V. Paşca, Gh. Radu, R. Martinescu; rândul de jos, de la stânga la dreapta - V. Teglaş, R. Tecău, M. Coroian, Gh. Dumitru.
 

Handbal

 
 
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanţa susţine sâmbătă, 14 decembrie, de ora 17.00, meciul din sferturile de finală ale Cupei României, întâlnind în deplasare echipa de eşalon second CSM Alexandria. „Suntem aproape de Final Four, cu siguranţă vom ajunge acolo“, a declarat Gerorge Buricea, veteranul HCD. „Mergem la Alexandria să câştigăm şi să avansăm în Cupa României“, a spus şi preşedintele clubului constănţean, Ionuţ Stănescu.
 

Baschet feminin

 
În Liga Naţională de baschet feminin, sâmbătă, 14 decembrie, de la ora 12.00, Phoenix Știinţa Constanţa joacă în deplasare cu Rapid Bucureşti. „După duşul rece pe care l-am primit săptămâna trecută suntem obligaţi acum să arătăm că valoarea noastră este cu totul alta şi că înfrângerea suferită contra celor din CSM Alexandria trebuie pusă sub semnul accidentelor regretabile. Poziţia actuală din clasament nu ne face deloc cinste, tocmai din acest motiv avem obligaţia morală faţă de voi, toţi cei care ne-aţi fost alături la bine şi la rău, să vă demonstrăm că merităm să vă mândriţi cu noi. Iar dacă va fi pe viitor să mai suferim şi înfrângeri, măcar să putem ieşi de pe teren cu fruntea sus şi cu convingerea că am făcut tot ce a depins de noi. În fond, atitudinea din teren este definitorie pentru orice sportiv, iar noi credem cu tărie în acest lucru“, este mesajul clubului de pe litoral.
 

Urban Legend 9 - Invictus

 
O nouă ediţie, a noua, a galei Urban Legend se va desfăşura la Constanţa. Gazda evenimentului de sporturi de contact va fi, ca şi la ediţia precedentă, Pavilionul Expoziţional, Urban Legend 9 - Invictus derulându-se duminică, 15 decembrie a.c, de la ora 19.00. În gaşa Urban Legend 9 Invictus spectatorii vor urmări confruntări de kickboxing, MMA Strike, dar şi o partidă de box, în ring urmând a urca luptători cunoscuţi. Mai event pe reguli de K1 este meciul Florin Lupu - Ionuţ Chirică, o parrtidă fără arbitri-judecători, doar cu arbitru de ring, şi fără limită de reprize, partida încheindu-se doar când va ceda unul dintre luptători, indiferent de câte runde se vor disputa până atunci! La MMA Strike main event este duelul Silviu Streinu - Ion Tangan.  
 
Sursa foto: Facebook (BC Athletic)

 
Citeşte şi:
 

BC Athletic Constanţa a câştigat primul sfert şi a condus la pauză, dar a pierdut meciul cu CSM Miercurea Ciuc

HC Dobrogea Sud a învins Minaur Baia Mare la Constanţa

„E vorba de atitudinea avută“ La Phoenix Știinţa Constanţa, există şi posibilitatea renunţării la unele dintre jucătoare

Constanţa Gala Urban Legend 9 Invictus. Învingătorul lui „Goliat“ luptă din nou. Meci exploziv!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Anglia Fost fotbalist de la Farul Constanța joacă la Draco FC 2022, prima formație românească din orasul Chelmsford. Duminică, meci mare! (GALERIE FOTO + VIDEO)

18 Apr 2024 1757

Farul Constanța Gheorghe Hagi, la conferința de presă - „M-ai prins în ofsaid!“ (VIDEO)

18 Apr 2024 1049

Superliga 2023/2024. Farul Constanța - CFR Cluj Hagi - „Întâlnim un adversar foarte puternic, dar unicul nostru obiectiv e victoria“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

18 Apr 2024 1530

Box George Edmond Maradin, pe locul cinci la Campionatul European. „Mândru să reprezint România și orașul Constanța!“ (GALERIE FOTO)

16 Apr 2024 901

Doi fotbaliști de la Farul Constanța, în echipa etapei a patra din play-off / play-out. „Este surpriza plăcută“

16 Apr 2024 633

Farul Constanța și-a mărit flota de autocare moderne. Campioana României se alătură cluburilor de fotbal importante (GALERIE FOTO)

16 Apr 2024 1100

Trei echipe de juniori de la Farul Constanța, calificate în semifinalele campionatelor

15 Apr 2024 558

Farul Constanța Fotbalistele, eșec surprinzător acasă cu Csikszereda Miercurea Ciuc. Oaspetele conduceau cu 3-0 în minutul 21! (GALERIE FOTO + VIDEO)

14 Apr 2024 774

Farul Constanța Hagi - „Victorie mare la Craiova, care ne crește încrederea. Sperăm să învingem și CFR Cluj“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

14 Apr 2024 711

Declarațiile primarului Chițac și ale lui Nicolae Ciucă referitor la stadionul Farul din Constanța (VIDEO)

13 Apr 2024 844

Farul Constanța Pe lângă Louis Munteanu, și Mihai Popescu ar fi pe lista de achiziții a FCSB. Ce a declarat Gheorghe Hagi

12 Apr 2024 1043

Farul Constanța Ionuț Cojocaru - două goluri, iar „marinarii“ câștigă la Craiova și urcă în clasament

12 Apr 2024 1345

Superliga 2023/2024. Duminică, 14 aprilie 2024 Liderul FCSB vrea să scape și de CFR Cluj din bătălia pentru titlu

12 Apr 2024 769

Superliga 2023/2024 Cine va da lovitura simbolică de start la meciul Universitatea Craiova - Farul Constanța. Duel pentru Europa

11 Apr 2024 1628

Gheorghe Hagi - „În România s-a pierdut noțiunea de profesor, de antrenor, de manager“

10 Apr 2024 685