Programul Superkombat World Grand Prix III de la Constanţa „Voi muri cu el de gât, nu mă învinge nimeni în România“

Cel de-al treilea World Grand Prix al anului în circuitul Superkombat va avea loc sâmbătă, 21 iunie, în Sala Sporturilor din Constanţa, de la ora 22.00. În cadrul evenimentului, care aduce şase români în ring, Andrei Stoica îşi va pune în joc titlul mondial în faţa turcului Ali Cenik. Gala, care este transmisă în direct în aproximativ 90 de ţări de pe cinci continente, va programa opt meciuri, dintre care trei vor conta pentru turneul circuitului mondial la categoria cruiser. Considerat noua senzaţie a kickbox-ului european, Cristian Ristea va da piept în semifinale cu spaniolul Moises Baute.

„Mi-a priit Constanţa, fiindcă la ultima gală am reuşit o victorie prin KO, iar acum vreau să repet performanţa în ambele meciuri şi să câştig turneul. Ar fi un vis devenit realitate dacă m-aş califica în etapele finale ale Superkombat“, a spus Ristea, care va intra în ring alături de cântăreţul F. Charm, acesta pregătind o piesă pentru luptătorul în vârstă de 22 de ani.
După ce s-a antrenat alături de Cătălin Moroşanu în ultimele două luni special pentru acest meci, ieşeanul Dorin Robert promite ca îl va doborî încă din prima rundă pe georgianul Shota Dolidze, în timp ce elevul lui Ciprian Sora, Cristi Spetcu, neînvins până acum la profesionişti, are parte de cel mai dificil test al carierei. Fost jucător de polo, Spetcu va înfrunta un adversar cu nu mai puţin de 16 centimetri mai înalt decât el. „Voi muri cu el de gât, nu voi lăsa pe nimeni să mă învingă în România“, spune omul în care Ciprian Sora îşi pune cele mai mari speranţe că îi va călca pe urme.

Competiţia va fi transmisă în direct în România de sport.ro, iar un bilet va costa 30 de lei, putând fi achiziţionat până în ziua galei şi de la Sala Sporturilor. Programul este următorul:

1. Super Fight - Categoria semigrea (-81 kg)
Daniel Lazăr (România) vs. Ciprian Şchiopu (România)
2. Semifinala 1 - Turneu categoria cruiser (-92 kg)
Michael Terrill (Marea Britanie) vs. Patrick Van Rees (Olanda)
3. Semifinala 2 - Turneu categoria cruiser (-92 kg)
Moises Baute (Spania) vs. Cristian Ristea (România)
4. Super fight - Categoria grea (+96 kg), Shota Dolidze (Georgia) vs Dorin Robert (România)
5. Super Fight - Categoria uşoară (-63.5 kg)
Cristian Spetcu (România) vs. Paul Jansen (Olanda)

6. Super Fight - Categoria grea (+96 kg)
D’Angelo Marshall (Curacao) vs. Thomas Vaneste (Belgia)
7. Titlul mondial Superkombat - categoria super cruiser (-95 kg)

Ali Cenik (Turcia) vs. Andrei Stoica (România)
8. Finala - turneu categoria cruiser (-92 kg)
Câştigătorul Semifinalei 1 vs. câştigătorul Semifinalei 2.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cătălin Moroşanu - „Îl fac KO!“ Diseară, la Constanţa, se desfăşoară gala Superkombat World Grand Prix III (galerie foto+video)

19 Jun 2015 5942

„Moroşanu, să-ţi fie frică! Hercules vine la război!“ Un luptător din Constanţa va fi prezent în Gala Superkombat

26 Jul 2014 2312

Gemeni devastatori în ring Luptătorul Alin Mincu, din Constanţa, lovitură à la Van Damme, la Superkombat (galerie foto+video)

23 Jun 2014 6184

Andrei Stoica şi-a apărat cu succes titlul mondial Lovitură de senzaţie a luptătorului Alin Mincu, din Constanţa, la Superkombat World Grand Prix III (video)

22 Jun 2014 3129

World Grand Prix III din circuitul Superkombat Luptătorul Andrei Stoica îşi pune în joc titlul mondial, astăzi, la Constanţa

21 Jun 2014 2065

Cătălin Moroşanu, invitat special la World Grand Prix III de la Constanţa Luptătorii Superkombat se plimbă cu telegondola şi se înfruntă pe o plajă exclusivistă din Mamaia

20 Jun 2014 1945

„Va fi ori la bal, ori la spital“ Celebrul artist F. Charm intră în ring la Superkombat Constanţa

19 Jun 2014 3141

Superkombat Constanţa De mâine, biletele vor fi puse în vânzare

15 Jun 2014 1407

„Pumnii mei se vor transforma în rachete anti-furtună“ Luptătorul Andrei Stoica îşi apără la Constanţa titlul mondial în faţa „Tornadei“ Ali Cenik

12 Jun 2014 3304

Gala Superkombat de la Constanţa, cu centura mondială pe masă!

11 Jun 2014 2344