Promoția atinge un alt nivel. Din ring, în filme de acțiune! Producători de la Hollywood, cu ochii pe luptătorii din gala OSS Fighters 3 (galerie foto)

Clubul Sportiv OSS Fighters Constanța a anunțat oficial al treilea eveniment K1 organizat sub brandul OSS Fighters, show-ul anului 2019, care se va desfășura pe 28 februarie, la Sala Polivalentă din București. Gala OSS Fighters 3 a fost prefațată ieri, într-o conferință de presă organizată în capitală, în colaborare cu promoția Superkombat, în care promotorul Eduard Irimia și cei care pun în scenă evenimentul de la finele lunii au prezentat noutățile sezonului 2019.
 
CS OSS Fighters Constanța reunește, ca organizatori ai show-ului din capitală, compania „One Star Security“ Constanța (reprezentată de Marius Gheorghe), restaurant Don Corleone Mamaia (Lucian Tudose), Asociația Tomis Antidrog (președinte, George Drăgan), agenția de turism Mistral Tours din Constanța și noul partener al promoției OSS Fighters, Militari Rezervelor (Florin Stănică). Promotor al evenimentului este Ionel Crînguș, președintele AS Rebel Fighters. Gala va fi una de neuitat, în ring urmând a urca multe nume grele din lumea artelor marțiale, luptători atât din țară, cât și din străinătate.
 

Bogdan Stoica - Fabio Luca Kwasi în main-event

 
Evenimentul va cuprinde 14 partide, va începe la ora 19.00 și va fi transmis în direct de Digi Sport și Fight Box. Biletele au prețul de 25 lei și se găsesc în rețeaua Eventim, în stațiile OMV și la distribuitorii autorizați. În main-event, la categoria 95 kg, Bogdan Stoica îl va întâlni pe Fabio Luca Kwasi (21 de ani), din Surinam, care este antrenat de Mike Passenier, unul dintre cei mai cunoscuți tehnicieni din lume. Stoica și Kwasi s-au întâlnit și în 2015, victoria aparținându-i atunci românului. La gala de pe 28 februarie, vor fi mai multe co-main-event-uri, într-unul dintre ele înfruntându-se, la categoria 83 kg, celebrul constănțean Alex Filip (de la clubul Sharks Gym; antrenor, Daniel Asaftei), de profesie polițist, și sportivul de culoare Janu Da Cruz, „Hannibal“, reprezentant al Poloniei și al clubului Maku Gym Zoledowa.
 

Cristian Milea - Amansio Paraschiv, ce meci!

 
De asemenea, la categoria 71 kg, va fi o luptă așteptată cu mare interes, cea dintre Cristian „The Fastest“ Milea (Tai Shin Do Gym București), deținător al centurii europene K1 2011 și al centurii mondiale K1 2018, și Amansio Paraschiv (KO Gym Ploiești), deținător a două titluri de campion european la amatori sub egida WAKO, campion intercontinental WKN în 2013, câștigător al titlului Superkombat New Heroes în 2015. De pe afiș nu vor lipsi și alți luptători de mare valoare din țară, precum Cristian Ristea (Superkombat București, categ. +95 kg, care se va confrunta cu grecul Yurii Chornoivanenko), Valentin Bordianu (Superkombat Bucureșt, categ. +95 kgi), Cristian Spetcu (CS Ciprian Sora București, categ. 63 kg, al cărui adversary va fi Philip Petaroudis, din Grecia), Ciprian Șchiopu (Benny Fight Academy București, categ. 86 kg, care se va lupta cu un alt grec, Petros Vardakas) sau Dragoș Imbrea (CS Ciprian Sora București).
 

Urcă în ring și alți constănțeni

 
De la eveniment nu vor lipsi nici luptătorii constănțeni, ale căror meciuri sunt: la 65 kg - Cezar Andrieș (CS Năvodari; antrenor, Marcel Jipeanu) - Răzvan Mustață (Amatto Budokai); la 67 kg - Ștefan Orza (Sharks Gym; antrenor, Daniel Asaftei) - Florin Pîrțea (Amatto Budokai București); la 75 kg - Mădălin Crăciunică (Urban Legend Academy Constanța; antrenor, Mihai Isop, în colaborare cu colectivul Kickbox Ursoi), - Daniel „El Nino“ Pattvean (RGG Fight Găești); la +95 kg - Costin Mincu, campion european în 2017, la Santorini, în Grecia (originar din Constanța, iar în prezent reprezentant al Tai Shin Do Gym Academy București; antrenor, Florin Mina) - Ion Grigore (Superkombat București). Alți sportivi care vor evolua sunt Marian Dinu, Alex Irimia, Remus Marin, Marius Munteanu sau Alexandru Stoica. „Va fi o gală foarte puternică, cu meciuri extrem de echilibrate. Succes tuturor sportivilor, iar cel mai bine pregătit să câștige!”, a spus promotorul evenimentului, Ionel Crînguș.
 

OSS Fighters aduce spectacol şi la Bucureşti


„Promoţia noastră se pregăteşte să aducă spectacol şi la Bucureşti. Suntem la evenimentul cu numărul trei şi ne bucurăm să avem în competiţie sportivi redutabili, iar alături parteneri valoroşi“, a declarat Marius Gheorghe. „Galele precedente, de la Constanţa şi Mamaia, au confirmat deja nivelul promoţiei OSS Fighters. Continuăm la Bucureşti, aducem nume grele în ring şi promitem spectacol în forţă şi un nivel sportiv ridicat. Vă aşteptăm să vă susţineţi favoriţii!”, a punctat Lucian Tudose. „Pe 28 februarie, susţinem promoţia OSS Fighters pentru un mega-spectacol al sporturilor de contact. Am pregătit meciuri spectaculoase. Nivelul acestor gale creşte tot mai mult în România şi suntem mândri să ne situăm în linia întâi ca promoteri“, a arătat Florin Stănică.   
 

Eforturi unite pentru un produs care să reziste

 
Eduard Irimia, președintele Superkombat, a remarcat valoarea galei OSS Fighters 3 și faptul că promoția constănțeană va fi parte a unei rețele internaționale. „Cei care organizează galele OSS Fighters alcătuiesc o echipă incredibilă. Sunt oameni de afaceri care au înțeles foarte bine să sprijine sportul, o echipă tânără, care și-au unit eforturile pentru a face un produs care să reziste. Pariez pe munca lor. O gală incredibil de bine organizată. Sunt cinci meciuri foarte importante, un main-event și, în premieră în România, patru co-main-eventuri! Sunt convins că fanii sporturilor de contact, care au urmărit de-a lungul anilor galele Superkombat, iar, mai recent, galele OSS Fighters vor avea ce vedea. După mine, meciul Milea - Paraschiv e de nivel mondial. Amândoi sunt de valori apropiate. Partida putea fi foarte ușor de centură mondială. Pe partea de Superkombat revenim la nivel global cu o colaborare intensă. Vom face o rețea internațională, prin care vom colabora cu promoții locale, cum este OSS Fighters. Vom avea peste 50 de gale din Asia și America, adică sportivii din OSS Fighters se vor lupta și în străinătate, iar sportivi din afară vor veni în România. Luptând afară, ai o șansă mai mare de a ajunge în zona de entertainment, ceea ce este o motivație incredibilă. Este o șansă de credibilitate. Să ducem mai departe la nivel global ștafeta Superkombat. Un Marius Gheorghe, un Lucian Tudose sau un Florin Stănică pot genera eroi noi. De doi ani, nu a mai apărut niciun erou la nivel global. Această gală vine în întâmpinarea proiectului meu, care va stimula sportul de contact la nivel înalt“, a arătat Eduard Irimia.
 

„Încercăm să dăm o șansă unor produse românești“

 
Totodată, la gala Oss Fighters 3, un juriu de producători de filme va alege luptători pentru producții de acțiune de la Hollywood. „Colaborăm cu promoția OSS Fighters din acest punct de vedere. E o gură de aer pentru sportivi, o oportunitate de a câștiga mai mulți bani și de a avea mai multă expunere, chiar dacă nu vor fi distribuiți în roluri principale. Promoția va face parte dintr-un proiect internațional. Pe 28 februarie, eu voi fi la Hollywood în direct cu producția de la Polivalentă și voi avea un juriu de producători de filme, iar cei care se vor remarca vor fi premiați să intre în lumea filmelor de acțiune. Încercăm să dăm o șansă unor produse românești. Am decis să revin după o pauză de opt luni și am ales să colaborez la această gală. Pe 21 februarie, plecăm la Hollywood cu o echipă de talente. Avem toată ecuația prin care să pregătim sportivi pentru zona de entertainment“, a punctat Eduard Irimia.
 

Concept inovativ, ce îmbină sportul cu spectacolul

 

Club Sportiv OSS Constanța este o asociație sportivă afiliată la Federația Română de Kempo și promovează activitățile sportive pe diferite ramuri de sport: Kempo-K1, MMA, Full-Contact. OSS Fighters selectează, inițiază și pregătește sportivi în domeniul acestor ramuri sportive. De asemenea, organizează competiții pentru activitățile sportive desfășurate în cadrul asociației. OSS Fighters organizează evenimente sportive în parteneriat și sub egida Federației Române de Kempo. Are colaborări strânse în această direcție cu World Kickboxing Federation (WKF) și dezvoltă parteneriate în realizarea de evenimente sportive împreună cu World Kickboxing and Karate Union (WKU), prin participarea la competiții interne și internaționale. OSS Fighters este un concept inovativ dedicat sporturilor de contact, care îmbină sportul cu spectacolul și oferă publicului lupte pe reguli de K1, între cei mai buni sportivi din România și din lume.
 
Sursa foto: Facebook (OSS Fighters, George Drăgan)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Finanțare nerambursabilă de la bugetul local pentru ACS OSS Constanța în vederea organizării proiectului „OSS Fighters ediția 8“ (DOCUMENT)

21 Sep 2022 1292

Ultimul meci al constănțeanului! Gala OSS Fighters 6. În main event, Alex Filip se va duela cu georgianul Levan Guruli

08 Jul 2021 4571

La gala OSS Fighters, de la Mamaia, luptătorul Alex Filip va disputa ultimul său meci

16 Jun 2021 5053

„Un fight card de excepție“ Ediția a șasea a OSS Fighters, programată în luna iulie, în stațiunea Mamaia

05 Jun 2021 4074

Constanţa La gala OSS Fighters 6 se va disputa, în premieră, şi un meci pe reguli de MMA

10 Mar 2021 3886

UPDATE Super-meciul dintre Alex Filip și Daniel Stefanovski, de la gala OSS Fighters, reprogramat. Ce s-a întâmplat

03 Aug 2020 3723

Revanșa! În ultimul meci din carieră, Alex Filip luptă pentru centura Superkombat, în gala OSS Fighters de la Mamaia!

18 Jul 2020 4176

„Alături de o legendă!“ Luptătorul constănțean Radu Medeleanu se antrenează sub îndrumarea celebrului Daniel Ghiță (galerie foto)

06 Jul 2020 5167

Gala OSS Fighters 6, în august, la Mamaia. Nume mari vor urca în ring

16 Jun 2020 6417

Imagini de acum cinci ani Luptătorul Alex Filip, din Constanța, pregătire în Olanda, la celebra sală Vos Gym Amsterdam (video)

29 Apr 2020 5690

Adversar de top pentru Alex Filip în ultimul meci din cariera sa. La gala OSS Fighters, de la Mamaia! (video)

27 Apr 2020 7001

Editorial Nu contează pe cine ai în față (coronavirusul), important e cine îți e alături!

04 Apr 2020 6839

Constanța. Lupta împotriva COVID-19 Luptătorul Alex Filip - „Rămâneți pozitivi și respectați întocmai sfaturile autorităților!“

25 Mar 2020 2138

Constanţa Alex Filip îşi încheie cariera de luptător. Meciul de retragere va fi la gala OSS Fighters

04 Mar 2020 8580

Constanţa Luptătorul Mădălin Crăciunică s-a căsătorit cu Sarah Iuria Ștefan. În curând, cei doi vor deveni părinţi (galerie foto)

26 Feb 2020 12375