Provocare pentru participanții la evenimentul „Sport în Parc“ - Care este cel mai activ cartier din Constanța?

 

 
  • Pentru întrecerile de mini-fotbal, baschet, tenis cu piciorul sau alte sporturi, precum și pentru crosul popular care va avea loc sâmbătă, 21 iunie, înscrierile se fac pe loc, iar participanții sunt încurajați să precizeze la înregistrare și numele cartierului din care fac parte.
 
„Sport în Parc“, evenimentul care își propune să-i scoată pe constănțeni la mișcare în acest weekend, are o provocare pentru participanți. Organizatorii își propun să afle care este cel mai activ cartier din Constanța!
 
Pentru întrecerile de mini-fotbal, baschet, tenis cu piciorul sau alte sporturi, precum și pentru crosul popular care va avea loc sâmbătă, 21 iunie, înscrierile se fac pe loc, iar participanții sunt încurajați să precizeze la înregistrare și numele cartierului din care fac parte. Startul crosului popular se va da sâmbătă, de la ora 17.00, de pe faleza Cazino, distanța parcursă urmând a fi de trei kilometri, cu sosire în Piața Ovidiu. Întrecerile în sporturile pe echipă, precum și celelalte activități sportive, vor avea loc pe Bulevardul Tomis, care va fi închis circulației autovehiculelor de orice fel.
 
„Dincolo de mândria de a-și reprezenta cartierul, cei care vor veni să facă sport în aceste două zile au șansa de a câștiga numeroase premii în bani. Atât crosul, cât și turneele ad-hoc de mini-fotbal, baschet sau tenis cu piciorul sunt dotate cu premii în bani a căror valoare totală se apropie de 25.000 de lei“, se arată într-un comunicat al organizatorilor.
 
Organizat de către Clubul Sportiv Laguna Constanța cu ocazia Zilelor Constanței, evenimentul sportiv este finanțat de Primăria Municipiului Constanța și susținut de către Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, Universitatea Ovidius și Facultatea de Educație Fizică și Sport Constanța. CS Laguna îi așteaptă pe toți iubitorii de sport în aer liber la două zile pline de activități sportive, în acest weekend, pe 21 și 22 mai, cu ocazia Zilelor Constanței. „Sport în Parc este un proiect care își propune să promoveze activitățile fizice în aer liber, pentru toți membrii familiei, îndemnând la un stil de viață sănătos în care sportul să aibă un rol important. Condițiile de practicare a sportului în cadrul evenimentului Sport în Parc vor fi la cele mai înalte standarde iar organizatorii își propun atragerea unui număr cât mai mare de cetățeni de-a lungul celor două zile pline de sport“, se mai menționează în comunicat.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
 
Sport în Parc, eveniment cu ocazia Zilelor Constanței

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Continuă consultarea publică pentru un nou parc în Constanța. În ce zonă ar fi situat

07 Jun 2022 708

Constanța Veronica Negreanu, de 91 de ani, printre participanții de la crosul popular organizat la evenimentul „Sport în Parc“ (GALERIE FOTO)

23 May 2022 1008

De Ziua Constanței, Primăria plătește alți 250.000 lei cu TVA pentru o manifestare sportivă organizată de Clubul Laguna (DOCUMENT)

19 May 2022 2075

Sport în Parc, eveniment cu ocazia Zilelor Constanței

16 May 2022 978

Posturi vacante scoase la concurs la Primăria Orașului Techirghiol. Ce condiții trebuie îndeplinite

03 Nov 2021 1296

Constanța. S-a inaugurat parcul fitness de pe plaja Modern (galerie foto)

16 Aug 2021 4838

Constănţeanul supărat Un grup de sportivi cer permisiunea şi sprijinul autorităţilor pentru reabilitarea parcului de la Palatul Copiilor

03 Jul 2019 5043

Firma care deţine lanţul de papetării Novanis îşi face sală de fitness

08 Sep 2016 3939

Centrul de agrement de la Cheia, inaugurat de primarul Gabriela Iacobici, alături de zeci de copii

07 Jul 2016 3544

Rapid - FC Farul, meci cu un singur gol marcat Cosmin Neagu şi Sorin Chiţu, ce ocazii! (galerie foto)

22 Apr 2016 4784

Editorial Nu contează pe cine ai în faţă, important e cine îţi e alături

04 Apr 2015 2252

Locuri de joacă, alei, piste pentru biciclişti, fântâni arteziene Parc modern de 2,6 milioane de lei, inaugurat la Năvodari (galerie foto)

10 Oct 2014 2708

Buget auster pentru Cuza Vodă

06 Feb 2014 1957

Două terenuri cu nocturnă, parcări, tribună, vestiare moderne Viitorul Fântânele vrea să facă spectacol cu Litoral Corbu

23 May 2013 4672

Frumoşi ca starurile de cinema Iubita căpitanului Viitorului este vedetă în China (galerie foto)

03 Apr 2013 5631