Radu Mazăre spune că poate face mult mai multe lucruri cu 2-3 milioane de euro „N-avem bani de băgat la Farul”

Radu Mazăre a declarat ieri că Primăria municipiului Constanţa preferă să investească în alte domenii decât să bage bani grei la FC Farul, milioane de euro. „În primul rând, după cum aţi observat, eu fac sporturi solitare, nu de echipă, cum e fotbalul. În al doilea rând, tot există presiune asupra mea să mă duc la Farul, dar acolo trebuie băgaţi foarte mulţi bani şi nu suntem în postura de a investi atât într-o echipă de fotbal. Cu două sau trei milioane de euro, cât necesită Farul, putem face mult mai multe lucruri. Spre exemplu, toată promovarea din staţiunea Mamaia ne costă 200.000 de euro. Şi voi vreţi să băgăm două milioane într-o echipă de fotbal? N-avem banii aştia!”, a declarat primarul Constanţei.

Stagiu de pregătire la Câmpina

FC Farul s-a înţeles însă cu reprezentanţii Consiliului Judeţean Constanţa, susţin surse bine informate, care precizează că asocierea dintre cele două părţi, prin care CJC preia majoritatea în club, e certă, iar acum mai sunt de rezolvat doar formalităţi. În curând, „marinarii” intenţionează să plece într-un cantonament centralizat, la Câmpina, datele de start ale stagiului fiind fie 1 august, fie 7 august. Mâine, preconizatul meci de verificare FC Farul - Avântul Comana (Liga a V-a constănţeană) nu va mai avea loc, astfel că „marinarii” vor susţine o partidă „în familie”, la baza sportivă proprie. Aşa s-a întâmplat şi în urmă cu o săptămână, când elevii lui Ion Răuţă au dispus cu 3-0 de juniorii pregătiţi de Ion Constantinescu şi Mihai Turcu. Partida de mâine s-ar putea să înceapă la ora 17.00, însă ora definitivă va fi stabilită astăzi. Ieri, s-a zvonit că Petre Grigoraş, care este dorit de Farul ca antrenor, ar putea ajunge ca principal la Rapid, urmându-l pe fiul său, extrema Alexandru Grigoraş. Tehnicianul de 48 de ani a infirmat însă trecerea sa în Giuleşti, după cum a arătat că, până acum, nu a discutat cu nimeni de la Farul despre revenirea sa la clubul constănţean. Fanii „marinarilor” se arată optimişti în ce priveşte înscăunarea lui „Grig”, implicarea Consiliului Judeţean fiind un argument puternic cu care antrenorul poate fi convins să se întoarcă la club.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ședința Consiliului Local Constanța A fost aprobată vânzarea unui teren din stațiunea Mamaia către societatea Marina&Santis a liderului PSD Constanța, Ion Dumitrache

30 Mar 2023 1416

Tribunalul Constanța are pagină de internet! Se pot face programări online la arhivă și registratură, la Tribunal și judecătoriile arondate (DOCUMENT)

28 Mar 2023 736

O nouă platformă de programare online pentru depunerea cererilor de pașapoarte

26 Mar 2023 909

Ședința Consiliului Local Constanța. Subvenția acordată populației pentru energia termică se extinde până la sfârșitul anului

24 Mar 2023 1619

Primul și singurul dosar de Cyberbullying din Constanța! Procesul amânat

17 Mar 2023 604

​Concert Simofonic la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”

16 Mar 2023 543

Cum să alegi un casino online - ghidul începătorului

15 Mar 2023 466

Săptămâna porților deschise la Universitatea Maritimă Constanța

15 Mar 2023 536

Farul Constanța pune în vânzare abonamente pentru partidele din play-off

13 Mar 2023 2096

UPDATE. CFR Călători Probleme în funcționarea site-ului cfrcalatori.ro și a aplicației de cumpărare online

13 Mar 2023 539

Ce jocuri găsești în 2023 în cazinourile online

09 Mar 2023 512

Elevii constănțeni premiați la Concursul național cu participare internațională „Împreună cu Hristos prin lume în Mileniul III”

07 Mar 2023 709

UPDATE Consiliul local al municipiului Constanţa convocat în şedinţă extraordinară. Trei grădinițe vor fi reabilitate (VIDEO)

07 Mar 2023 997

Editorial TikTok interzis? S-au rezolvat problemele țării

04 Mar 2023 884

Ședința Consiliului Local Constanța Liderul PSD, Ion Dumitrache primește terenul din Mamaia. Consilierii au aprobat un împrumut de 250 de milioane de lei (Live text - VIDEO)

28 Feb 2023 2265