Sport

Rahova’s Finest şi Naţionala Under-18 a Ucrainei, învingătoare, la Mamaia, la turneul de baschet 3 la 3 (galerie foto)

Raiffeisen Bank Constanța Streetplay, ultimul turneu al verii, dar primul din noul sezon al circuitului național de baschet 3x3 Sport Arena Streetball s-a încheiat pe plaja din Mamaia cu victoria echipei Rahova’s Finest la categoria Open Masculin.

Băieții din Rahova au bifat a cincea victorie în acest an în turneele marca Sport Arena Streetball și au încasat cecul în valoare de 4.500 de lei, după ce au trecut în finală de Autohtonii, scor 20-17. În competiția feminină la categoria Open, pentru al doilea turneu consecutiv, victoria a aparținut Naționalei sub 18 ani a Ucrainei, care a învins în finală Agro Squad cu scorul de 21-11.

Peste 250 de jucători s-au înscris la acest eveniment organizat de Asociația Județeană de Baschet Constanța, cu sprijinul Consiliului Județean Constanța. Baschetul 3x3 a fost în prim plan timp de două zile pe plaja din Mamaia, cele două terenuri instalate fiind pline aproape non-stop. Și în afara competiției pasionații de baschet s-au bucurat de cele mai bune condițiile oficiale de joc, la standarde FIBA 3x3, puse la dispoziție de organizatori.

Momente de dans, concursuri pentru spectatori, muzica asigurată de DJ Elis pe toată durata competiției și deja celebrele replici ale MC-ului Cosmin Petrescu au contribuit la o atmosferă de care s-au bucurat nu doar participanții la competiție, dar și spectatorii aflați în drum spre plajă sau spre hotelurile din zonă.

La Constanța a fost desemnat și primul participant la Bulut Hoops 3x3 Camp, primul camp de baschet 3x3 organizat în România care va fi organizat în perioada 7-11 septembrie la București. Victor Bogdan, component al naționalei U18 de 3x3 a României a câștigat concursul de îndemânare și a primit un voucher de participare la camp-ul care face parte din proiectul “Din stradă, la Jocurile Olimpice”.

Raiffeisen Bank Constanța Streetplay, un eveniment marca Sport Arena Streetball, a fost organizat de Asociația Județeană de Baschet Constanța, cu sprijinul Consiliului Județean Constanța, fiind sprijinit pe plan local, printre alţi parteneri, şi de Direcția Judeţeană pentru Sport și Tineret Constanța.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.