Răzvan Florea, organizator La Constanţa, peste 130 de copii au participat, de ziua lor, la Tomis Kids Duathlon (galerie foto)

Piața Ovidiu din Constanța a găzduit prima ediţie a Tomis Kids Duathlon, competiție organizată de Atena Sport Club Constanţa, clubul patronat de singurul medaliat olimpic din istoria înotului masculin românesc, Răzvan Florea. La startul întrecerii s-au aliniat peste 130 de copii cu vârste cuprinse între 5 şi 12 ani, care au sărbătorit Ziua Internaţională a Copilului prin mișcare. Cei mai mici iubitori ai sportului s-au întrecut în cele două probe care alcătuiesc duathlonul, alergare și mers pe bicicletă, în aplauzele și încurajările părinților și ale prietenilor veniți să-i susțină. Pe primul plan a fost bucuria participării la un asemenea concurs, iar la finalul competiției, toți participanții au primit medalii de finisher. Primii trei clasați la fiecare categorie de vârstă au primit diplome, cupe și premii din partea organizatorilor. Câștigătorii au fost - categoria 5-6 ani, fete: Anais Bobocea; băieți: Omer Khan; categoria 7-8 ani, fete: Rianna Maria Rotaru; băieți: Andrei Tudor Sabău; categoria 9-10 ani, fete: Mădălina Diaconescu; băieți: Darius Andrei Marinescu; cat. 11-12 ani, fete: Casia Damian; băieți: Robert Popa. „Mă bucur că au venit atât de mulţi copii și felicit părinții, care au ales să le dea posibilitatea de a-și petrece câteva ore la mișcare, într-o zi superbă. Sper ca anul viitor, la a doua ediție, să fie și mai mulți participanți și să vină alături de noi cât mai mulți sponsori, pentru a da și mai multe premii“, a spus, la final, Răzvan Florea.

Ediţia 2015 a Turului Dobrogei, una „de poveste”

Ediţia a 16-a a Turului Dobrogei la ciclism s-a desfăşurat, timp de trei zile, pe trasee din municipiul şi judeţul Constanţa. Câştigătorii au fost: la cadeţi - Ion Andrei, la juniori - Mihai Pârvan, la seniori - Valentin Pleşa, la juniori feminin - Andreea Ionescu, la amatori masculin - Ilie Filip Grigorescu, la amatori feminin - Daniela Negulescu. Mihnea Harasim a primit un premiu special (cel mai tânăr rutier din pluton care a luat startul la toate probele). „Nimic nu se compară cu Turul Dobrogei. A fost o ediţie de poveste. Mulţumim tuturor participanţilor care au avut curajul să ne accepte provocarea!”, se arată pe pagina de Facebook a evenimentului sportiv. „Până la urmă, a ieşit aşa cum ne-am dorit”, a spus şi Victor Bănescu, preşedintele CS Bilal 2000 Constanţa, organizator al întrecerii cicliste. La competiţie a participat şi unul dintre cei mai buni ciclişti români din toate timpurile, Mircea Romaşcanu (62 de ani).
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Peste 250 de copii au participat, în Piaţa Ovidiu din Constanţa, la Tomis Kids Duathlon

07 Jun 2016 2169