RCJ vrea sa transfere jucatori din Franta

# Constantenii vor demara in aceasta iarna o noua campanie de transferuri, fiind vizati jucatori din campionatul intern dar si romani care evolueaza in Franta * In privinta antrenorului, Aurelian Arghir, presedintele executiv al clubului, a declarat ca se va intoarce la echipa in luna ianuarie

Conditiile bune care exista la Constanta in plan rugbystic, nu pot decat sa duca la imbunatatirea rezultatelor. Desi pare bun, un loc cinci in clasament nu poate totusi sa multumeasca, atata vreme cat in echipa s-a investit foarte mult.Desi aparusera zvonuri care il dadeau pe Paul Nixon ca si plecat de la carma echipei RCJ Farul, Aurelian Arghir, presedintele executiv, a pus recent capat speculatiilor: "Paul este sub contract cu noi si ramane la echipa. El a plecat acum acasa, insa se va intoarce in luna ianuarie. Are contract pana in octombrie anul viitor". Constantenii vor demara in aceasta iarna o noua campanie de transferuri, fiind vizati jucatori din campionatul intern dar si romani care evolueaza in Franta. RCJ a avut un an 2006 relativ bun, fiind in primele cinci echipe ale campionatului, s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei, are jucatori straini in lot, antrenor strain si, nu in ultimul rand, exista sustinere financiara. Bineinteles ca se doreste insa imbunatatirea rezultatelor si pentru acest lucru, primul pas este pastrarea antrenorului Nixon. "Am auzit si eu ca se vorbea pe la colturi despre plecarea lui Nixon. El a plecat, intr-adevar, ieri, insa este ferm faptul ca se va intoarce. Avem contract pana in luna octombrie a anului viitor. Noi suntem multumiti de felul in care conduce aceasta echipa", a afirmat Arghir, care a vorbit si despre celelalte planuri de intarire a echipei, mai exact aducerea unor jucatori. "Daca vrem sa avem o exprimare mai buna a echipei, trebuie sa intarim lotul. Avem nevoie de jucatori pe gramada si am stabilit deja unele contacte. Sunt si cativa rugbysti care au evoluat in Franta si care vor sa revina, asa ca transferuri se vor face. In plus, se va si renunta la unii dintre jucatorii care nu au dat randament". Farul a fost primul club din Romania care a apelat la jucatori straini. A mers pe mana georgienilor, renumiti pentru indarjirea lor din meciurile echipei nationale. "Trebuie sa recunosc ca aducerea lor a fost benefica. Sunt rugbysti profesionisti care isi fac treaba. Pe viitor insa, daca vrem sa ridicam nivelul, trebuie sa aducem jucatori cu un grad mai mare de exprimare rugbystica. In afara de Bidzina si Lasha, ceilalti nu sunt valori extrem de mari. Per ansamblu insa, ei si-au facut datoria. In primul rand, pe viitor, dorim sa avem o exprimare mai buna a echipei si astfel sa incheiem campionatul cat mai sus. Mai este apoi Cupa Romaniei, in care ne gandim la finala si chiar la titlu", a explicat acelasi Aurelian Arghir. Jucatorii Farului se mai antreneaza impreuna pana pe 23 decembrie, dupa care intra in vacanta. Reunirea lotului se face pe 8 ianuarie, dupa care va urma un stagiu de pregatire, cu un posibil cantonament la munte. Constantenii studiaza si posibilitatea unui turneu in strainatate, cel mai probabil Franta sau Italia.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Baschet CSM Constanța va juca pentru locurile 5-8, după trei înfrângeri cu CSM CSU Oradea (GALERIE FOTO)

16 Apr 2024 712

Baschet CSM Constanța începe finala Ligii Naționale. Primele două meciuri, pe litoral. Intrarea este liberă!

15 Apr 2024 524

CSM Constanța. Vineri, 5 aprilie 2024 Baschetbalistele susțin al doilea meci din semifinale

05 Apr 2024 555

Farul Constanța Under-18 a acces în finala Cupei de Tineret (GALERIE FOTO + VIDEO)

04 Apr 2024 746

Elite Tournament Ibercup 2024 Academia Hagi Under-14, învinsă în semifinale de Chelsea, după ce a condus la pauză! (GALERIE FOTO)

01 Apr 2024 1959

Volei. CSM Constanța Cristian Imhoff - „Suntem cam dezamăgiți că nu am acces în semifinale, dar continuăm lupta“ (GALERIE FOTO)

28 Mar 2024 913

Baschet Fetele de la CSM Constanța au avansat în semifinale, după două succese cu CSM Tg. Mureș

20 Mar 2024 741

CSM Constanța, parcurs continental de senzație! Viorel Filimon - „Participarea în ETTU Europe Cup Women, o experiență importantă“ (GALERIE FOTO)

18 Mar 2024 1096

Tenis de masă CSM Constanța joacă în Sala Sporturilor pentru calificarea în finala ETTU Europe Cup Women. „Alături de o sală plină!“

13 Mar 2024 635

Box Samuel Cioabă, de la CS Farul Constanța, argint la Cupa României

12 Mar 2024 750

Farul Constanța Echipele Under-18, Under-17 și Under-15, calificate în semifinale. 14 goluri marcate în sferturi! (GALERIE FOTO + VIDEO)

11 Mar 2024 1007

CSM Constanța Baschetbalistele s-au calificat în semifinalele Cupei României (GALERIE FOTO)

10 Mar 2024 701

CSM Constanța natație Patrick Dinu, record personal la Campionatul Mondial

15 Feb 2024 906

Tenis de masă. „Senzațional!“ CSM Constanța, în semifinalele ETTU Europe Cup Women. A învins ALCL TT Grand-Quevilly și în Franța! (GALERIE FOTO)

03 Feb 2024 1116

"Încă nu realizez că am câştigat primul meu titlu de Mare Şlem“ Jucătorul italian de tenis Jannik Sinner a câştigat trofeul la Australian Open

29 Jan 2024 621