„Recital constănțean la Eilat“ Halterofilul Ionuț Tucă, din Ovidiu, dublu campion european. A stabilit și două recorduri continentale! (galerie foto)

Performanță deosebită pentru halterofilul constănțean Ionuț Tucă (sportiv cu dublă legitimare, CSO Ovidiu - CS Farul Constanța; antrenor la club - Eduard Simineanu), care a cucerit două medalii de aur la Campionatul European Under-15 de la Eilat (Israel).

Halterofilul din Ovidiu, care e component al Centrului Național Olimpic de la Bistrița, a concurat la categoria 102 kg și a urcat pe prima treaptă a podiumului la stilul aruncat, cu 160 kg, și la totalul olimpic, cu 281 kg.

Ma mult, la cele două secțiuni, Ionuț Tucă a stabilit și două noi recorduri europene de juniori II U-15!

La stilul smuls, sportivul constănțean a avut performanța de 121 kg, cu care s-a clasat pe locul patru.

Recital constănțean la Eilat. Felicitari si mult succes in continuare, Ionuț Tucă! Hai, România!, se arată pe pagina de Facebook a Federației Române de Haltere.

Îl felicităm și îl așteptăm cu bine acasă pentru festivitatea de premiere!, a fost mesajul din partea Primăriei orașului Ovidiu.


Sursa foto: Facebook (Federația Română de Haltere)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Câte trei medalii de aur la Naționale pentru Darius Tătaru, Ionuț Tucă și Albert Mărgăritescu. Halterofilii și-au măsurat forțele la Ovidiu (GALERIE FOTO + VIDEO)

03 Oct 2022 1896

Primăria Ovidiu i-a premiat pe sportivii campioni ai oraşului. Ionuţ Tucă, două medalii de aur şi două recorduri la Europene!

25 Dec 2019 2471

Primăria Ovidiu susţine sportul Halterofili de la CSO Ovidiu, victorie la Campionatele Naţionale de la Târgu Mureş

30 Jul 2019 1642