Remiză albă între FC Farul şi Săgeata (galerie foto)

farul.jpgCele două formaţii vor mai disputa sâmbătă încă un meci amical. Astfel, "marinarii" vor primi vizita celor de la CS Eforie, în timp ce trupa lui Aurel Şunda va juca în compania echipei Callatis Mangalia

Pe terenul secund din cadrul complexului sportiv de pe strada Primăverii, colegele de serie în eşalonul secund, FC Farul Constanţa şi Săgeata Năvodari, s-au întâlnit într-un joc de verificare, cu aproape o săptămână înainte de reluarea campionatului.

Pe un frig pătrunzător şi un teren mocirlos, cele două formaţii dobrogene au remizat, scor 0-0, în penultimul meci amical pe care cele două echipe îl vor disputa înainte de startul returului Ligii a II-a. Aşa cum arată şi rezultatul final, meciul de ieri a fost unul echilibrat, însă singurele ocazii importante de gol au fost trecute în dreptul gazdelor, Ciobanu, Stăncioiu, Niţescu şi Vajou trecând pe rând pe lângă deschiderea scorului. Întâlnirea de ieri a fost şi un bun prilej pentru antrenorii celor două formaţii să ruleze întreg lotul avut la dispoziţie. FC Farul a început partida cu următorul 11: Zdrâncă (min. 46 - Răuţă) - Niţescu, Ion Barbu, Vajou, Pascovici (min. 62 - Lupu), Husein (min. 66 - Lucan), Buzea (min. 66 - Păduraru), Liviu Ştefan, Sascău, Ştefan Ciobanu, Dutciuc (min. 46 - Stăncioiu). De cealaltă parte, antrenorul Aurel Şunda a aliniat la start echipa: Florin Olteanu - Ciprian Dinu (min. 61 - Petruş), Decebal Gheară, Florin Popa (min. 60 - Goşa), Alexandru Vlad (min. 70 - Costachi), Olah (min. 61 - Valentin Apostol), Dâlbea, Borostean (min. 60 - Şicu), Mircea Gheorghe (min. 61 - Lucian Turcu), Vezan(min. 53 - Itu), Sorin Chiţu (min. 70 - Şamata). După partidă, antrenorul Farului, Gheorghe Butoiu, s-a declarat mulţumit de evoluţia echipei sale, mai ales în faza de apărare: "A fost un meci mult mai bun decât precedentele, ţinând cont că am întâlnit şi un adversar puternic. Eu zic că ne-am descurcat bine. M-a interesat în primul rând faza de apărare, să nu luăm gol, şi a funcţionat aproape perfect. Se pare că apărarea va rămâne în continuare principalul nostru atu". De cealaltă parte, Aurel Şunda speră ca până la reluarea campionatului să se poată baza pe toţi jucătorii, pentru a putea alinia la start cea mai bună formulă de echipă. "A fost o partidă bună de pregătire. Din păcate, au mai existat şi câteva momente mai dure, datorate ambiţiilor celor două echipe. Per total însă, a fost o partidă utilă desfăşurată pe un teren bun, în ciuda condiţiilor de afară. Din păcate, nu am putut alinia în acest meci echipa standard, Jianu fiind accidentat, dar sper ca în cele zece zile rămase până la începutul returului să fie toţi apţi din punct de vedere medical", a spus tehnicianul năvodărenilor. În ceea ce priveşte programul de pregătire al celor două formaţii, atât Farul cât şi Săgeata vor mai disputa un ultim meci de verificare sâmbătă, echipa lui Gheorghe Butoiu urmând să întâlnească pe CS Eforie, la Constanţa, de la ora 18.00, în timp ce trupa lui Aurel Şunda va întâlni la Năvodari pe Callatis Mangalia.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Investiție de peste 140.000 de euro a companiilor Chimpex și AmeropaGrains Sală de sport, inaugurată la Școala Gimnazială nr. 30 „Gheorghe Țițeica” din Constanța chiar de ziua unității școlare (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 518

Ședință CJC Au fost stabiliți câștigătorii proiectelor sportive care vor beneficia anul acesta de finanțări nerambursabile (DOCUMENT)

23 Apr 2024 739

LIVE TEXT Companiile Chimpex și Ameropa Grains investesc în infrastructura școlară din Constanța. Sală de sport inaugurată la Școala Gimnazială Nr. 30 „Gheorghe Țițeica” (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 818

Cumpărări directe Constanța Primăria Topraisar dotează sala de sport cu aparatură și echipamente specifice (DOCUMENT)

22 Apr 2024 560

Chimpex și Ameropa Grains - companii cu tradiție în proiecte destinate comunității Școala Gimnazială Nr. 30 „Gheorghe Țițeica” din Constanța are o nouă sală de sport, construită integral cu sprijinul grupului de companii AMEROPA

22 Apr 2024 729

Peste 15 milioane lei fără TVA Primăria Constanța încheie un nou acord-cadru pentru toaletarea copacilor şi a spaţiilor verzi din zona II a municipiului Constanța (DOCUMENTE)

21 Apr 2024 627

Constanța Micii voleibaliști au jucat în amintirea lui Paul Cămui, la memorialul care-i poartă numele (GALERIE FOTO+VIDEO)

21 Apr 2024 804

Hagi, după Farul Constanța - CFR Cluj 5-1 „Un meci perfect. Bravo lor! Am făcut diferența la ritm și intensitate“ (GALERIE FOTO)

19 Apr 2024 1468

Locuri de muncă Constanța Direcția Județeană pentru Sport și Tineret angajează. Detalii

18 Apr 2024 682

Cumpărări directe Constanța SC Degreen SRL tunde gazonul de pe terenuri de sport din comuna Topraisar (DOCUMENT)

17 Apr 2024 508

Cumpărări directe Constanța În satul Moșneni, comuna 23 August, se va construi un teren de sport multifuncțional (DOCUMENT)

16 Apr 2024 733

Fotbal județul Constanța Rezultatele de la Liga a 5-a și clasamentele. CS Peștera a câștigat cu 12-0

15 Apr 2024 1277

Cumpărări directe Constanța Alsar Pro Construct SRL a bifat trei contracte cu Primăria Grădina în valoare de peste 300.000 lei (DOCUMENTE)

14 Apr 2024 447

Constanța „Nu te vom uita!“. Competiție memorială în amintirea celui ce a fost Paul Cămui, antrenorul de volei decedat la numai 27 de ani

14 Apr 2024 1061

Farul Constanța Pe lângă Louis Munteanu, și Mihai Popescu ar fi pe lista de achiziții a FCSB. Ce a declarat Gheorghe Hagi

12 Apr 2024 1087