Repetitie cu public pentru HCM, cu Romvag Caracal

In cantec de mars spre Danemarca

Aproximativ 400 de spectatori au fost miercuri prezenti in Sala Sporturilor din Constanta, acolo unde echipa de handbal HCM a efectuat o ultima repetitie inaintea importantului meci din Cupa Cupelor, contra lui Skjern Handball, in deplasare. Partenera de "antrenament" a fost ultima clasata in Liga Nationala masculina, Romvag Caracal. Dincolo de lejeritatea cu care constantenii s-au impus, scor 41-16 (18-7), trebuie sa mentionam totusi ca partida nu a fost defel amicala, ci a contat pentru etapa a XVII-a a actualului sezon. Elevii lui Aihan Omer nu au avut nici un fel de probleme cu o formatie olteana foarte slaba, dar si timorata de numele adversarului. Tocmai de aceea nu putem spune ca a fost o repetitie concludenta in vederea intalnirii de la Skjern, insa cert este ca o victorie ramane o victorie, mentinand moralul excelent pe care il au handbalistii de pe litoral. Aihan Omer a menajat chiar cativa jucatori de baza, insa cei care au evoluat in locul lor au demonstrat inca o data ca HCM are o banca de rezerve foarte valoroasa. Astfel, Ionut Saulescu a fost principalul marcator, cu opt reusite, urmat de Denis Ali, cu cinci. Iata si componentele celor doua echipe, precum si marcatorii: HCM- Ionut Stanescu, Mihai Popescu (portari), Ionut Saulescu (opt goluri), Denis Ali (cinci), Mihai Timofte, Marius Stavrositu, Miodrag Kazic (cate patru), George Buricea, Florin Nicolae, Milutin Dragicevic, Sandu Iacob (cate trei), Alexander Adzic (doua), Laurentiu Toma, Silviu Baiceanu (cate unul). Romvag Caracal - Florin Stanga (trei goluri), Iulian Ruseanu, Costin Pantu, Florin Pavel, Florin Gavrila, Adrian Fojica (cate doua), Andru Bucur, Mihai Marinescu, Radu Radovici (cate unul), Leonardo Cristescu, Relu Drutu, Madalin Truica si Narcis Zamfir. Dupa cum se observa, la fel ca si in partida cu HCM Minaur Baia Mare, au reusit sa marcheze toti jucatorii introdusi pe teren, cu exceptia portarilor, ceea ce demonstreaza inca o data tonusul bun al echipei. HCM isi consolideaza pozitia de lider al clasamentului, acumuland 33 de puncte si ramanand neinvinsa in actualul sezon. Constantenii au, e drept, cu un meci mai mult decat Lignitul Targu Jiu si Dinamo Bucuresti, insa e greu de crezut ca vreuna dintre aceste doua echipe vor mai putea pune serioase probleme privind sefia clasamentului. Din pacate, Sandu Iacob a pierdut contactul cu primii zece marcatori ai Ligii, insa aceasta demonstreaza inca o data ca la Constanta accentul se pune in primul rand pe jocul colectiv si mai putin pe valentele individuale. Dupa proba de foc din Danemarca, urmeaza un alt meci "incins" de data aceasta mult mai aproape, la Medgidia, contra lui CSM. Orgoliile celor doua grupari se vor intalni pe data de 8 martie intr-o partida, speram noi, mult mai sportiva decat cea de la Constanta.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cupa Satelor 2024 Finala fazei pe Euroregiunea Sud - Est, găzduită de Cumpăna. Județul Constanța e reprezentat de CS Victoria Cumpăna

23 Apr 2024 532

ZIUA LIVE Horia Constantinescu, candidatul PSD la Primăria Constanța - „Lucrurile pot fi făcute cu condiția că trebuie să fii pe teren“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 518

Farul Constanța are patru jucători în echipa rundei! Gheorghe Hagi, desemnat antrenorul etapei

23 Apr 2024 584

Din nou pe podiumul național „CSM Constanța menține tradiția rugby-ului constănțean la înălțime!“

23 Apr 2024 391

Rugby Echipa Under-16 de la Tomitanii Constanța, încă o victorie în campionat (GALERIE FOTO)

22 Apr 2024 462

ZIUA LIVE Este nevoie de o intervenție cathartică în Primăria Constanța?

22 Apr 2024 660

Rugby Echipa Under-20 a CSM Constanța, medaliată în Campionatul Național (GALERIE FOTO)

21 Apr 2024 635

CSM Constanța Trei victorii în trei meciuri, iar voleibalistele Under-17 s-au calificat la turneul final (GALERIE FOTO)

21 Apr 2024 689

Farul Constanța Fotbalistele, pe drumul către titlul de campioană. Victorie în deplasare cu Poli Timișoara

21 Apr 2024 747

Volei CS Medgidia, calificată matematic în Divizia A1 (GALERIE FOTO + VIDEO)

21 Apr 2024 556

Handbal CSM Constanța, înfrângere cu Politehnica Timișoara, dar e în continuare favorită la locul doi

20 Apr 2024 779

Daniel Gigi Tatu a sărit din echipa Chițac, în cea a senatorului Felix Stroe!

18 Apr 2024 572

Anglia Fost fotbalist de la Farul Constanța joacă la Draco FC 2022, prima formație românească din orasul Chelmsford. Duminică, meci mare! (GALERIE FOTO + VIDEO)

18 Apr 2024 2580

Baschet Încă o victorie cu FCC UAV Arad, iar CSM Constanța ia o opțiune serioasă în lupta pentru titlul de campioană (GALERIE FOTO)

18 Apr 2024 546

Ministerul Sănătății Concluziile controlului ministrului Rafila la Spitalul Clinic de Urgență Sf. Pantelimon București

17 Apr 2024 545