Revanşa mult aşteptată După trei ani, Alex Filip, luptătorul din Constanţa, se confruntă din nou cu „Ciobănaşul“ Bogdan Năstase


A treia gală Dynamite Fighting Show, care se va desfăşura la Craiova, pe 14 decembrie a.c., va avea pe afiş şi un mult-aşteptat meci, Alex Filip (Constanţa) - Bogdan Năstase! Cei doi adversari se vor înfrunta din nou, în partida revanşă, la trei ani şi opt luni de la duelul lor de la Ploieşti, din promoţia Superkombat, în care s-a impus „Ciobănaşul“ Năstase.
 
Luptătorul ieşean a făcut senzaţie la apariţia în circuit, graţie costumaţiei sale, specifice unui cioban, cum de altfel şi era, în comun ieşeană Coarnele Caprei. Arbitrii l-au dat învingător atunci în confruntarea cu Alex Filip, poliţistul din Constanţa, iar acum va avea loc revanşa. „Nu caut scuze şi nu voi spune că este cineva de vină. Nu este o înfrângere, ci doar un meci pierdut, un impuls pentru mine de a mă ridica mai sus şi de a ajunge şi mai departe! Vă mulţumesc tuturor celor care aţi fost alături de mine pentru mesajele pe care mi le-aţi trimis înainte şi după meci şi pentru susţinerea de care am avut parte! Voi reveni. Mă voi ridica şi nu voi renunţa!“, posta Alex Filip pe Facebook, după meciul din 2015.

În prezent, cunoscutul luptător reprezintă clubul Sharks Gym Constanţa. „În timp ce unii încearcă să mă provoace verbal și virtual, eu vreau să spun deocamdată doar că sunt mândru că voi lupta în luna centenarului într-o gală deosebită, cu nume mari ale kickboxingului românesc și voi avea un meci care cu siguranță va ridica sala și publicul spectator în picioare!”, a menţionat Alex Filip. 
 
Gala „Dynamite Fighting Show“ de la Craiova, „Arde Oltenia!”, se desfăşoară în Sala Polivalentă şi începe la oara 20.00. „În martie 2015, la Ploiești, în SK WGP I, Bogdan Năstase și Alex Filip au făcut meciul serii. După trei ani de așteptare, cei doi se vor confrunta din nou, într-un meci revanșă mult așteptat pentru ca învingătorul să nu mai lase loc de dubii. Mă bucur că ambii au acceptat pe loc oferta revanșei și cu siguranță publicul va fi încântat și de această dată“, a punctat Alin Huiu, manager Dynamite Fighting Show.
 
„După trei ani, unul dintre cele mai așteptate meciuri revanșă din kickboxingul românesc va avea loc pe 14 decembrie, la Craiova, în ringul Dynamite Fighting Show. Bogdan Năstase «Ciobănaşul» îl va înfrunta din nou pe polițistul Alex Filip într-un super fight în limitele categoriei semigrea, care va stabili adevăratul învingător“, a fost mesajul de pe grupul de Facebook Dinamite Fighting Show.
 
Sursa foto: Dynamite Fighting Show
 
Citeşte şi:
 
Ciobanul, declarat învingător în faţa poliţistului, la Superkombat Alex Filip - „Mă voi ridica şi nu voi renunţa“ (galerie foto)


Luptătorul Alex Filip, din Constanţa, învins la Superkombat

Duel, astăzi, la gala Superkombat Poliţistul Alex Filip (Constanţa) vs. ciobanul Bogdan Năstase (Coarnele Caprei)

Cătălin Căşaru nu mai evoluează Alex Filip, din Constanţa, va înfrunta la Superkombat un cioban de la Coarnele Caprei (galerie foto + video)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța Ștefan Orza, neobosit! Campion național de Kempo K1, merge la Mondiale, apoi urcă în ringul Colosseum Tournament (GALERIE FOTO)

16 Apr 2024 813

Sharks Gym Constanța Luptătorul Alex Filip revine în ring, în gala K1 Fighting Network Romania. „Este o ocazie unică“ (GALERIE FOTO)

10 Apr 2024 1002

Constanța Antrenorul de kickboxing Alex Filip, concurent la „Insula de 1 Milion“, în Republica Dominicană. Reality de aventură! (VIDEO)

08 Mar 2024 4376

Box George Edmond Maradin, campion de ziua sa de naștere! CS Farul Constanța, aur și bronz la Naționalele de tineret (GALERIE FOTO)

05 Dec 2023 1591

Sharks Gym Constanța Luptătorul Mădălin Pîrvulescu, victorie-fulger la Viena, în gala „Vendetta“

10 Oct 2023 1681

Constanța Ștefan Orza, în semifinale la Dynamite Fighting Show. „Sunt pompier, de scânteile de pe afiș nu îmi este frică!“ (GALERIE FOTO)

08 Jul 2023 2524

Luptătorul Eduardo Maradin, de la Sharks Gym, victorie în Republica Moldova. „A reprezentat România și Constanța cu mândrie!“ (GALERIE FOTO)

29 Mar 2023 2622

Pompier la ISU „Dobrogea“ Ștefan Orza, primul luptător constănțean care va evolua în promoția Glory. „Din Moșneni, Constanța, România - în toată lumea!“

07 Feb 2023 9879

Sharks Gym Constanța Luptătorul Alex Filip, câștigătorul secțiunii „Revenirea anului“ la premiile Dynamite Fighting Show

13 Jan 2023 3011

Sharks Gym Constanța Ștefan Orza și Alex Filip, nominalizați pentru superlativele sezonului 2022 în promoția Dynamite Fighting Show

03 Jan 2023 1845

Ștefan Orza, Mădălin Pîrvulescu și Alex Filip Luptătorii Sharks Gym Constanța, șapte victorii în opt meciuri în 2022, în galele profesioniste

30 Dec 2022 3516

Mamaia Meciuri spectaculoase la gala Urban Legend Next Star (GALERIE FOTO)

12 Nov 2022 2100

Ionuț Lăuneanu, de la Viitorul Fântânele, și Eduardo Maradin, de la Sharks Gym Constanța, meciuri deosebite la gala MFS Kids (GALERIE FOTO)

23 Jun 2022 2430

„Pensie lungă, moşu nostru!“ Ştefan Orza, luptător şi pompier. A fost coleg la salvatori cu tatăl său, care i-a predat ştafeta (galerie foto)

02 Nov 2021 12175

Ultimul meci al constănțeanului! Gala OSS Fighters 6. În main event, Alex Filip se va duela cu georgianul Levan Guruli

08 Jul 2021 4632