Romania-Bulgaria, ultimele detalii

# Din lotul de 19 jucatori pe care il are la dispozitie, tehnicianul Lucian Rasnita nu poate fi sigur de patru dintre ei, datorita accidentarilor suferite * Principala temere a antrenorului este legata de lipsa de omogenitate a echipei, el declarand ca din pacate, nu a reusit sa beneficieze nici macar o data de efectivul complet in aceste pregatiri

Este foarte important ca Romania sa debuteze cu dreptul in aceasta campanie de calificare la Campionatul European din 2008, tinand cont ca se va juca la intervale mici de timp, oboseala isi va pune amprenta pe jucatori si fiecare doua puncte vor deveni extrem de importante.Astazi, la Constanta, incepand cu orele 19.00, nationala de handbal masculin a Romaniei intalneste reprezentativa similara a Bulgariei, intr-un meci contand pentru preliminariile Campionatului European din 2008. Echipa pregatita de Lucian Rasnita a efectuat deja doua antrenamente, unul marti seara, celalalt ieri dimineata. Din lotul de 19 jucatori pe care il are la dispozitie, tehnicianul nu poate fi sigur insa de patru dintre ei, datorita accidentarilor suferite. Intre acestia se afla si componentul HCM Constanta, Laurentiu Toma, care, desi refacut, nu a mai jucat de foarte multa vreme. In privinta lui, Rasnita este retinut, insa are speranta ca jucatorul va putea rezista. De asemenea, un fost component de baza al echipei constantene, Silviu Baiceanu, actualmente la echipa germana Goppingen, s-a accidentat la genunchi, intr-unul din meciurile din Bundesliga. Baiceanu poate acuza si o stare de oboseala, deoarece a jucat pana pe data de 30 decembrie. In aceeasi situatie se afla si Florin Nicolae (si el fost component al HCM), de la Kadetten Scaffhausen, el disputand cu echipa sa finala Cupei Elvetiei, pe 28 decembrie. Ceilalti doi handbalisti romani accidentati sunt Georgescu, de la Bidassoa Irun (intindere de ligamente la genunchi, suferita chiar in turneul din Italia) si Jurca de la RK Zagreb, cu un traumatism la cot.Probleme de familiePe de alta parte, nationala se confrunta si cu problemele personale a doi dintre componenti, Ionut Stanescu (HCM) si Alin Sania (Steaua). Printr-o nefericita coincidenta, ambii au de a face cu evenimente neplacute in familie, decesele socrului, respectiv bunicii. Prin urmare, Sania s-a alaturat mai tarziu lotului, iar Stanescu a participat ieri la inmormantare. Principala temere a antrenorului Lucian Rasnita este legata de lipsa de omogenitate a lotului national, el declarand ca, din pacate, nu a reusit sa beneficieze de efectivul complet in aceste pregatiri, nici macar o data. Rasnita este de parere ca bulgarii ne pot pune probleme, chiar daca ei nu au obtinut pana acum nicio performanta notabila. "Ei au progresat mult fata de anul trecut, au devenit o echipa artagoasa, incomoda. In plus, joaca de mult timp impreuna", a caracterizat antrenorul roman formatia adversa. Romania se afla in grupa de calificare la play-off-ul pentru Campionatul European, alaturi de Bulgaria, Georgia si Letonia. Pentru accederea in aceasta faza, lupta 26 de echipe nationale, 12 dintre ele urmand sa se alature celor deja calificate, Islanda, Polonia, Slovenia, Cehia, Ucraina si Ungaria. Dupa cum se stie, intrarea la meciul de astazi, dintre Romania si Bulgaria, este libera.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

IGPR InfotraficTrafic blocat pe DN 1

28 Mar 2024 45

Știri Constanța azi UPDATE. Accident rutier cu victime pe varianta Ovidiu! (FOTO+VIDEO)

28 Mar 2024 1527

Accident rutier pe bulevardul IC Brătianu din Constanța! Unul dintre șoferi, sub influența substanțelor interzise

27 Mar 2024 643

A fost activat Planul Roșu de intervenție la Techirghiol, în urma unui accident rutier. Detalii de la IPJ Constanța (VIDEO)

27 Mar 2024 749

Planul Roșu de intervenție activat la Techirghiol Mărturiile emoționante ale tatălui uneia dintre fetele rănite în urma impactului (VIDEO)

27 Mar 2024 5089

Planul Roșu de intervenție activat la Techirghiol Șoferița implicată în evenimentul rutier face declarații! (VIDEO)

27 Mar 2024 1880

A fost activat Planul Roșu de intervenție! UPDATE. Accident rutier între o mașină și un microbuz în Techirghiol. Mai mulți copii răniți (FOTO+VIDEO)

27 Mar 2024 6131

Corpul de Control al Ministerului Justiției a finalizat verificările la Penitenciarul Constanța – Poarta Albă, în cazul Vlad Matei Pascu. Ce s-a stabilit

26 Mar 2024 641

Știri Constanța Accident rutier în apropierea canalului Dunăre-Marea Neagră! Șoferul a fugit de la fața locului

26 Mar 2024 535

IPJ Constanța Șofer vitezoman, depistat de polițiști fără permis, după ce a produs un accident și a fugit de la locul faptei (VIDEO)

26 Mar 2024 538

IGPR InfotraficTrafic ]ntrerupt pe DN 11

26 Mar 2024 240

IGPR InfotraficSituația traficului la ora 07

26 Mar 2024 250

UPDATE Știri Constanța Accident rutier cu victime în zona Palas. O dubă a intrat în gardul Jandarmeriei!(FOTO+VIDEO)

25 Mar 2024 2899

IGPR InfotraficTrafic alternativ pe DN 11

25 Mar 2024 334

Știri Constanța azi UPDATE. Accident rutier cu trei mașini pe varianta Ovidiu! (FOTO+VIDEO)

25 Mar 2024 5229