România joacă joi cu Ucraina la Ploieşti. În lotul tricolor sunt trei fotbalişti de la FC Viitorul

Echipa naţională de fotbal Under-21 a României susţine joi, 10 octombrie, un nou meci în preliminariile Campionatului European din 2021, întâlnind pe teren propriu reprezentativa Ucrainei. Partida se joacă pe stadionul „Ilie Oană“ din Ploieşti, de la ora 20.30, fiind transmisă în direct de Pro TV.
Din lotul de 22 de fotbalişti pe care selecţionerul României, Mirel Rădoi, i-a convocat pentru disputele din calificări cu Ucraina şi Irlanda de Nord, a doua găzduită de stadionul „Anghel Iordănescu“ din Voluntari, pe 14 octombrie, de la ora 20.30, fac parte şi trei jucători de la FC Viitorul, fundaşul Radu Boboc, mijlocaşul Andrei Ciobanu şi atacantul George Ganea.  
 
Disputa cu Ucraina este a doua a României susţinută în preliminarii, tricolorii pierzând primul meci, 1-2 în deplasare cu Danemarca. În acest moment, clasamentul este următorul: 1. Finlanda - 4p (2 jocuri), 2. Ucraina - 3p (2 jocuri), 3. Danemarca - 3p (un joc), 4. Irlanda de Nord - 2p (2 jocuri), 5. Malta - 1p (2 jocuri), 6. România - 0p (1 joc). Astăzi, în grupă se mai joacă Finlanda - Malta şi Danemarca - Irlanda de Nord, iar pe 14 octombrie a mai fost programatră disputa Finlanda - Danemarca. 
 
Potrivit, frf.ro, în această campanie de calificare sunt eligibili jucătorii născuţi începând cu 1 ianuarie 1998. La Euro 2021, turneu final cu 16 participante găzduit de Ungaria şi Slovenia, se califică direct cele nouă câştigătoare de grupe şi cel mai bun loc doi. Celelalte opt selecţionate de pe poziţiile secunde vor disputa un baraj în dublă manşă pentru a completa cele patru locuri rămase.
 
Sursa foto: Facebook (Echipa naţională de fotbal a României)
   
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.