Rugby Tomitanii Constanța, pe locul întâi în campionat, atât cu echipa Under-15, cât și cu cea Under-14 (GALERIE FOTO)



 
  • Cele două echipe constănțene îi au ca antrenori pe Cristian Cojocaru și Dan Radu.
 
Clubul de rugby Tomitanii Constanța participă cu rezultate deosebite cu echipele Under-15 și Under-14 în competiții pe plan național, în întrecerea Juniori U-15 Muntenia, respectiv în Campionatul de minirugby AMRB.
 
În ambele competiții, formațiile Tomitanilor, care îi au ca antrenori pe Cristian Cojocaru și pe Dan Radu, ocupă locul întâi în clasament. La Under-15 (întrecere rezervată tinerilor rugbyști născuți în anii 2008 și 2009), echipa de pe litoral se află într-o grupă de trei, în care, după tur, a acumulat șapte puncte, având o victorie pe teren propriu cu CSU-CSR-RC Săcele Cristian (41-5) și un egal în deplasare cu CS Aurora Băicoi (31-31). ACS Tomitanii conduce ierarhia cu șapte puncte (un punct fiind bonus), în clasament urmând Băicoi (4p) și Săcele / Cristian (2p). „Echipa a fost pusă pe roate într-o perioadă foarte scurtă, de numai trei luni, dar merge foarte bine. Înainte de meciurile oficiale a avut o singură partidă amicală“, a declarat Cristian Cojocaru. Returul va avea loc la primăvară, iar prima clasată se va califica la turneul final.
 
O zi perfectă
 
Și în competiția copiilor U-14 (născuți în 2009 și 2010), lucrurile merg la fel de bine pentru Tomitanii, formație care e lider într-o serie de opt echipe, din care mai face parte ACS Șoimii București, ACSO Viitorul Pantelimon, CSA Steaua, RC Brașov, CSS Ilfov, CS Olimpia și RC Grivița. Tomitanii au terminat turul de campionat cu șase victorii și un egal, în ultimele două partide, care s-au desfășurat pe stadionul Arcul de Triumf din capitală, înregistrând două victorii clare: 27-0 cu ACSO Viitorul Pantelimon și 32-7 cu CSS Ilfov. „Pentru noi, Tomitanii, a fost o zi perfectă! Mulțumim tuturor celor care ne sunt aproape! Forza Tomitanii!“, a fost mesajul lui Cristian Cojocaru.
  
Sursa foto: Facebook (Cristian Cojocaru, Adrian Țacu, Cristina Iuliana Mavlea)
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:
 
Constanța
Micii sportivi, pe teren la festivalul de rugby organizat în memoria lui Matei Rotaru (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.