Rugbyștii de la Muschetarii Mihail Kogălniceanu au avut iar arbitru la antrenament

Tânărul arbitru constănțean de rugby Eduard Ploțchi a participat la un antrenament al micilor rugbyști de la Clubul Sportiv Comunal Muschetarii Mihail Kogălniceanu. „Am dat curs invitației antrenorilor Cornel Vasile și Romeo Bezușcu de a lua parte la o ședință de pregătire a copiilor. A fost o acțiune plăcută, în care am vorbit despre regulament și despre rolul arbitrului pe terenul de rugby. De asemenea, s-a organizat și un meci, pe care l-am arbitrat”, a declarat Eduard Ploțchi. Rugbyștii de la Mihail Kogălniceanu nu sunt la primul antrenament la care participă un arbitru. Și Robert Andrei Diaconescu, șeful „cavalerilor” dobrogeni, a venit la o sesiune de pregătire a Muschetarilor. De altfel, Diaconescu și-a exprimat dorința ca arbitrii să fie mai mult folosiți de cluburi la antrenamente, mai ales în perioadele de pauză competițională.

Sursa foto: Simona Benia

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanţa la putere Victoria Cumpăna, CSO Ovidiu şi Muschetarii Mihail Kogălniceanu, laureate la mini-rugby (galerie foto)

04 Aug 2015 3073

Muschetarii Mihail Kogălniceanu Rugbyşti mici cu suflet mare au strâns bani pentru operaţia lui Andrei Andronache (galerie foto)

02 Feb 2015 4170

Micii sportivi se întrec, la Constanţa, la Cupa Asociaţiei Rugby XV

13 Nov 2014 1766

A murit unul dintre simbolurile Farului „Constantin Muşat a fost un sportiv şi un om excepţional“

15 Aug 2014 5553