Rugbystul Adrian Ion „Sper ca anul viitor Covid-19 să fie doar o amintire urâtă și să ne revedem la meciuri”

  • Meciul România - Belgia, din ultima etapă a Rugby Europe Championship 2020, nu se va mai disputa în această toamnă.
  • Rugby Europe va urmări situația sanitară la nivel european, urmând să ia o decizie, în viitor, pentru reprogramarea partidelor.
  • Program perturbat și în Cupa României, din pricina cazurilor de Covid-19.
 
 
Rugbystul Adrian Ion, căpitanul echipei de SuperLigă Tomitanii Constanța și internațional al României, are regretul că pandemia de coronavirus a perturbat programul competițional și în sportul cu balonul oval din România.  
 
„Am încheiat încă un an rugbystic, din păcate, nu așa cum ne-am fi dorit. După ce ne-am pregătit și antrenat, Covid ne-a luat bucuria de a juca ultimul meci din acest sezon. Meciul cu Belgia a fost anulat, lotul național fiind afectat. Sper ca anul viitor Covid-19 să fie doar o amintire urâtă și să ne revedem la meciuri. Doamne ajută! Sănătate tuturor!”, a fost mesajul celui căruia i se spune „Tarzan”, jucător de linia a III-a.
 

Meciurile din noiembrie, suspendate

 
Partida România - Belgia, din ultima etapă a Rugby Europe Championship 2020, nu se va mai disputa în această toamnă, întrucât, după cum a precizat FRR, Rugby Europe a anunțat oficial  suspendarea tuturor meciurilor programate în luna noiembrie. „Decizia a fost luată ținându-se cont de evoluția pandemiei și restricțiile impuse de guvernele țărilor implicate în competiții. Astfel, Stejarii nu vor mai disputa niciun meci în această toamnă. Rugby Europe va urmări situația sanitară la nivel european, urmând să ia o decizie, în viitor, pentru reprogramarea partidelor”, se arată într-un comunicat al Federației Român de Rugby.
 

Tomitanii nu au mai jucat cu Dinamo

    
Totodată, Tomitanii Constanța ar fi trebuit să joace sâmbătă, 14 noiembrie, în Cupa României, în deplasare, cu Dinamo București, în etapa a cincea a grupei B. Partida nu a mai avut loc, din pricina cazurilor de Covid-19 de la echipa constănțeană, care a pierdut astfel meciul cu 0-5. În aceeași situație s-a aflat SCM Timișoara, care a ceda cu 0-5 în disputa de acasă cu U Cluj. 
 

Au cedat și în precedentele trei meciuri

 
„Cele două meciuri din Cupa României programate mâine, 14 noiembrie, Dinamo - Tomitanii și SCM Timișoara - U Cluj, nu se vor mai disputa. În urma testelor COVID efectuate de către jucători, Tomitanii și Timișoara se află în imposibilitatea de a disputa meciurile din cauza infectărilor cu SARS-CoV-2. Astfel, adversarele celor două, Dinamo, respectiv U Cluj, câștigă meciul cu 5-0”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook a FRR. Tomitanii au cedat și în precedentele trei meciuri susținute până acum în competiție, toate jucate însă pe teren: 20-66 în deplasare și 3-36 acasă cu Steaua și 14-34 acasă cu Dinamo.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (Adrian Ion)

Citește și:

Rugbystul Adrian Ion, de la Tomitanii Constanța, convocat din nou la echipa națională

Rugby Finala DNS, CS Năvodari - Știința Petroșani, se joacă într-o singură manșă
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Stelian Ion despre Horia Constantinescu, contracandidatul său din partea PSD Constanța "Un comisar poate să devina un interlop, dar un interlop nu va putea fi niciodată comisar" (VIDEO)

28 Mar 2024 499

Firme Constanța Decizii noi, adoptate de Util-Adsic Fântânele

21 Mar 2024 345

Angajări Constanța Post vacant la Școala Gimnazială „Adrian V. Rădulescu“ din Murfatlar

13 Mar 2024 869

Programul spectacolelor Teatrului „Căluțul de Mare” Constanța în prima săptămână de primăvară

01 Mar 2024 606

România – Turcia Radiografia celui de-al doilea volum despre relațiile diplomatice dintre cele două state, în perioada celui de-Al Doilea Război Mondial

20 Feb 2024 803

DNA intră tare în sectorul energetic! Afaceriști reținuți. Ecobescu Adrian Dorin, șeful Termoelectrica Bucuresti Sud și Chircă Iosif, șeful Electrocentrale Rovinari, sub control judiciar

09 Feb 2024 842

#citeșteDobrogea Populația Dobrogei și veniturile obținute în 1879

23 Jan 2024 7019

Administrația Porturilor Maritime, contract cu Inaco Legal SRL, din Galați (DOCUMENT)

23 Jan 2024 722

Școala Gimnazială Adrian V. Rădulescu, Murfatlar, județul Constanța angajează. Ce post este scos la concurs

18 Dec 2023 1488

Imobiliare Constanța Certificat de urbanism obținut de firma cumnatei lui Adrian Bâlbă pentru alipirea unor terenuri

24 Nov 2023 926

#citeșteDobrogea Congresul de pace de la Berlin (1878) - consfințirea independenței de stat a României

22 Nov 2023 2410

Școala Gimnazială Adrian V. Rădulescu din Murfatlar, județul Constanța, angajează fochist

16 Nov 2023 1399

Angajări Constanța Post vacant la Școala Gimnazială „Adrian V. Rădulescu“, din Murfatlar

03 Nov 2023 2119

Participări constănțene și de la Chișinău la Sesiunea de Comunicări Științifice „Buzăul – oraș deschis tradițiilor, cercetării istorice și salvării patrimoniului”

01 Nov 2023 889

Nordis Management, sechestru judiciar la Tribunalul Constanța! (MINUTĂ)

29 Oct 2023 1942