Rugbystul Remus Apostol, de la Cleopatra Mamaia, debutează oficial ca arbitru

Rugbystul Remus Apostol, de la echipa Cleopatra Mamaia, susţine, în acest weekend, primul său meci oficial ca arbitru, fiind în brigadă, ca mărginaş, duminică, la meciul de juniori Under-17 LPS „Nicolae Rotaru“ Constanţa - Viitorul Bucureşti. Partida va fi condusă la centru de Marius Grigore, iar al doilea asistent este Ionuţ Damaschin. Născut la Ghindăreşti, în urmă cu 18 ani, Apostol e vărul unui alt rugbyst, Cristian Cornei (fost la RCJ Farul Constanţa). Tot duminică, sportivul de la Cleopatra va oficia la margine şi la confruntarea LPS - Mangalia (la juniori Under-16). În poza de mai sus, Remus Apostol este primul din stânga, alături de Eduard Ploţchi, Robert Diaconescu şi Dan Barbu.
 
Sâmbătă, la confruntarea din Divizia Naţională de seniori Steaua U-23 Bucureşti - Stejarul Buzău a fost delegată o brigadă de arbitri exclusiv constănţeană, formată din Marius Grigore, Viorel Bujoreanu şi Marius Ţugurel. Duminică, într-o altă partidă din DNS (eşalonul secund al rugby-ului românesc), RC Bârlad - Bucovina Suceava, vor oficia constănţenii Robert Andrei Diaconescu (şeful „cavalerilor“ constănţeni) şi Eduard Ploţchi. De curând, Marius Ţugurel a fost solicitat să le explice din legile jocului rugbyştilor de la Callatis Mangalia (echipă din Divizia A), pe timpul cantonamentului de la Buşteni al acestora.
 
Ieri, echipa Under-19 a clubului Cleopatra a disputat la Bucureşti meciul cu formaţia Colegiului Naţional „Aurel Vlaicu“, în etapa a 10-a (intermediară) a Campionatului Naţional. Constănţenii s-au impus cu 59-16. În acest meci, la Cleopatra a jucat şi Remus Apostol, care e taloner.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.