S-a înființat Astra Energy SRL. Doi fondatori. Unul e fostul fotbalist Petre Buduru, care are și calitatea de administrator


 
  • Activitatea principală a firmei este „comerț cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi și gazoși și al produselor derivate“.
 
În Monitorul Oficial al României a fost publicat extrasul Rezoluţiei nr. 110319 / 13.08.2021 de la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa, prin care, în baza cererii nr. 442523 din data de 5.08.2021 şi a actelor doveditoare depuse, persoana desemnată conform art. 11 alin. (1) din OUG nr. 116/2009 pentru instituirea unor măsuri privind activitatea de înregistrare în Registrul Comerţului, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 84/2010, cu modificările şi completările ulterioare, a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea şi înregistrarea Astra Energy SRL.
 
Sediul social al firmei este în București, domeniul principal de activitate este „comerț cu ridicata specializat al altor produse“, iar activitatea sa principală - „comerț cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi și gazoși și al produselor derivate“. Capitalul social este de 200 de lei, integral vărsat, total părţi sociale - 20, a câte 10 lei fiecare. Ca fondatori ai societății figurează Petre Buduru (cu domiciliul în municipiul Constanța) și Ciprian Hanganu (cu domiciliul în orașul Bragadiru, județul Ilfov). Petre Buduru are și calitatea de administrator. Durata de funcţionare a Astra Energy SRL este nelimitată.
 
Petre Buduru este fost fotbalist, în prezent oficial de club. Buduru ocupă un loc în galeria legendelor FC Farul Constanța, club la care a activat și ca președinte.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța

 

Citește și:
 
Fostul fotbalist Petre Buduru, cooptat ca asociat în societatea North Chemical Complex

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.