„Să nu uităm să zâmbim și să ne prețuim!“ Cum decurge o zi din viața Simonei Halep în izolare


În aceste vremuri grele cauzate de pandemia de coronavirus, programele tuturor sportivilor au suferit schimbări dramatice și nu face excepție nici Simona Halep, care e la izolare, asemenea tuturor oamenilor.

Campioana din Constanța se află la București în această perioadă. „Constanța e orașul meu de suflet, unde stau părinții și fratele, dar Bucureștiul e acasă pot spune. Stau aici de mai mult de zece ani. Bucureștiul e un colțișor din inima mea.  Pe 9 martie, când am plecat de la Constamța, le-am spus alor mei  că trebuie să se izoleze, să nu mai primească pe nimeni acasă și să nu meargă nici ei. Iar de atunci nimeni nu a mai intrat la ei acasă, după cum nici ei nu au mai ieșit aproape de loc. Doar urgențe pentru tatăl meu la treabă. Nu e indicat să stăm împreună în această perioadă, de aceea eu m-am autoizolat complet. Am grijă astfel și de mine, și de părinți“, a declarat Simona Halep, pentru emisiunea „Garantat 100%“ de la TVR.

„Pentru mine este un șoc“


Simona mărturisește că această criză a coronavirusului și toate schimbările în viața de zi de cu zi pe care le-a adus i-au pricinuit un șoc la început. „N-am putut să-mi imaginez așa ceva niciodată, să se oprească globul pământesc  efectiv într-un așa mod.  Pentru mine este un șoc, recunosc, întrucât sunt tânără și nu am prins prea multe greutăți până acum. Așa ceva e de domeniul fantasticului. Să fie toată lumea închisă în casă, pentru mine e ceva wow, ca și faptul că nu se mai călătorește. Totul e închis. Dar, pentru a evita ceva grav pe partea de sănătate, e cea mai bună interdicție. Trebuie să reacționăm în modul corect. La început, am avut perioade în care teama a fost destul de mare, dar am analizat, am citit foarte mult și mi-am dat seam că, dacă te protejezi, totul va fi OK. Mă tem însă pentru cei care au probleme de sănătate. Faptul că nu știm cât va dura criza și cât vom sta în casă mă consumă mental. Dar văzând că toată lumea face același lucru e mai ușor. Cu siguranță, vom ieși altfel din această perioadă. Va fi un impact emoțional destul de mare. Dar să nu uităm să zâmbim și să ne prețuim cât se poate de mult. Aaceastă perioadă ne va învăța să ne iubim foarte mult noi pe noi“, a mai spus Simona, potrivit sursei citate.

Se culcă mai târziu


Câștigătoarea de la Wimbledon și de la Rolald Garros dezvăluie cum își petrece timpul în izolare, într-o zi obișnuită. „Dorm destul de mult, ceea ce n-am putut face în trecut așa de bine, că aveam un program bine stabilit. Mă culc mai târziu, pe la ora 23.00 - 0.00, ceea ce e târziu pentru mine, dar dorm până la 10.00 - 10.30. Înainte nu dormeam mai mult de 8.30 - 9.00, dar nu că nu aș fi putut, mă trezeam fără alarmă, mental, știind că am program. Mănânc pe la 11.00, un mic dejun întârziat, iar apoi ies prin complex, în aer liber, merg să alerg. Este meseria mea și trebuie să mă mențin în formă. Apoi fac exercițiile pentru corp, abdomene, spate,  picioare, flotări, genuflexiuni, fandări, tot ce pot în casă. Fac ca atunci când eram mică. Mi-am luat echipament. E ceva simplu. Nici nu poți altceva în casă. Alerg 25-30 de minute și vreau să ajung la o oră, în condițiile în care eu nu alerg atât de mult de obicei. Apoi iau prânzul, citesc, mă uit la filme și cam atât“, a menționat Simona Halep, la TVR.

Sursa foto: Instagram (Simona Halep)

Citește și:

Exerciții fizice acasă, cu Simona Halep. Campioana din Constanța se menține în formă

Editorial Nu contează pe cine ai în față (coronavirusul), important e cine îți e alături!

Simona Halep donează bani pentru combaterea coronavirusului. Suma, direcționată către București și Constanța  

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nimeni la fileu! Reputația ei, imaginea lor!

29 May 2023 1193

Audierea, amânată din nou Simona Halep - „Sunt devastată. Îmi omoară reputația. Nu mai am cuvinte…“

25 May 2023 1367

​Petiție online în sprijinul Simonei Halep. „Suntem cu Simo! Opriți nedreptatea!“

24 May 2023 1916

Canotaj Constanța, prezentă pe podiumul Campionatului European Under-19 (GALERIE FOTO)

24 May 2023 752

ITIA a cerut o nouă amânare a audierii, anunță Simona Halep. „Sunt extrem de șocată și dezamăgită“

23 May 2023 824

Simona Halep „Vom lupta pentru adevăr până la sfârșit!“

21 May 2023 939

UPDATE. Patrick Mouratoglou, mesaj de susținere pentru Simona Halep „ITIA să înceteze această hărţuire de neconceput“

21 May 2023 995

Agenţia Naţională Anti-Doping nu are prerogative în procedura de gestionare a cazului Simonei Halep

20 May 2023 616

Cristian Tudor Popescu „Șansele ca Simona Halep să revină în tenisul de nivel înalt tind spre zero“

20 May 2023 1166

UPDATE Agenția Internațională de Integritate a Tenisului, o nouă acuzație la adresa jucătoarei Simona Halep

19 May 2023 1332

Simona Halep, mesaj de încurajare pentru Farul Constanța la meciul de titlu cu FCSB

19 May 2023 1438

Reacția oficială a Federației Internaționale de Tenis în urma declarațiilor Simonei Halep

28 Apr 2023 1571

Simona Halep, primele declarații după suspendarea provizorie „De ce durează atât de mult? Cer doar să fiu judecată, nu un tratament special“

27 Apr 2023 1429

Afacerile familiei Halep Simona Halep, oficial, femeie de afaceri

26 Apr 2023 1228

Stere Halep a dat detalii despre situația Simonei Halep. „Când suntem curați, mergem până în pânzele albe“

18 Apr 2023 2656