Săgeata a rămas neînvinsă şi după meciul de la Suceava

După trei victorii din trei meciuri în startul seriei întâi a Ligii a II-a la fotbal, Săgeata Năvodari a înregistrat un egal, sâmbătă, în etapa a patra, pe terenul echipei Rapid CFR Suceava.

Scorul a fost 2-2, iar punctul obţinut nu a ajutat formaţia năvodăreană să se menţină pe locul întâi în clasament, Săgeata coborând pe doi, la egalitate de puncte cu rivala la promovare ACS Academica Argeş, dar cu golaveraj inferior.

La Suceava, în fieful unei echipe care se arată în formă în aceste prime etape, Săgeata a condus de două ori, dar a fost egalată de fiecare dată. Oaspeţii au deschis scorul încă din minutul 1, în urma unui şut la vinclu, de la 18 m, al lui Ganea. La scurt timp însă, în minutul 6, Rapid CFR a punctat pentru 1-1, prin Mircea Negru. Acest scor s-a menţinut până în minutul 65, când Velescu a intervenit nefericit la centrarea lui Vezan, astfel că Săgeata a preluat din nou conducerea. În minutul 72, gazdele au stabilit scorul final, în urma reuşitei lui Marius Matei (un lob surprinzător).

Săgeata (antrenor, Cătălin Anghel) a jucat cu: Albuţ - Cârjă, Fl. Pătraşcu, Damian, Bruno - Muzac, Stana (79 Cervera) - Ganea, Vezan (cpt.), Deletic (55 Eloy) - Guerra (73 Srdic). Echipa lui Rapid CFR (antrenor, Bogdan Tudoreanu) a fost: Roheţki - D. Bălan, Plecanciuc, Velescu, Semeghin (cpt.) - Cerlincă (71 Gheorghiciuc), Sfrijan (55 Apostol), Sumanariu, Bâgu - M. Matei, M. Negru (67 Marinkovic).

„Am venit la Suceava să câştigăm şi îmi pare că nu am reuşit acest lucru, dar, până la urmă, scorul este echitabil. Pe final, ambele echipe puteau da lovitura de graţie. Am încercat să desfacem jocul prin posesie, însă construcţia a fost cam lentă, gazdele putând muta astfel uşor. Ştiam că vom avea meci greu. Rapid CFR, o formaţie agresivă, e în formă şi are în componenţă câţiva jucători cu experienţă la nivelul primei ligi”, a declarat Cătălin Anghel.
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Litoral Tv Primele puncte cedate

20 Sep 2014 1798