Săgeata continuă lupta pentru promovare Farul încearcă să obţină cu Gloria Buzău prima victorie

Săgeata Năvodari şi FC Farul susţin, la o zi distanţă între ele, noi meciuri în seria întâi a Ligii a II-a, în etapa a cincea. Ambele echipe joacă pe teren propriu, Săgeata cu SC Bacău, iar Farul cu Gloria Buzău.
 
Eliminată din Cupa României de FC Viitorul, Săgeata Năvodari se concentrează exclusiv pe campionat, în care are ca obiectiv promovarea în Liga I. Întrucât a jucat în Cupă joi, meciul cu SC Bacău se dispută mâine, de la ora 11.00, pe stadionul „Flacăra“ din Năvodari. Săgeata ocupă locul doi în clasament, la egalitate de puncte însă (10) cu liderul Academica Argeş (principala contracandidată la promovare), în vreme ce băcăuanii se află pe şapte, cu cinci puncte.
„Cele trei puncte sunt vitale pentru noi. Evoluăm mereu sub presiunea rezultatului. Aşa se joacă însă la promovare. Sperăm ca, până la ora meciului, să ne revenim din toate punctele de vedere după înfrângerea cu Viitorul şi să-i avem apţi şi pe Guerra şi Deletic. Trebuie să strângem rândurile şi să câştigăm. Vom avea un meci foarte greu însă. SC Bacău e o echipă organizată, care, în plus, a trecut şi printr-o schimbare de antrenor (Cristi Popovici în locul lui Viorel Tănase). Oaspeţii au ţinut în şah Ceahlăul Piatra Neamţ în Cupa României, iar eu mă aştept la o replică foarte bună din partea lor şi la un joc periculos de contraatac. Va trebui să atacăm şi să ne creăm ocazii“, a declarat Cătălin Anghel, antrenorul Săgeţii Năvodari.

Auraş Braşoveanu - „Depindem şi de arbitru“

Astăzi, de la ora 11.00, pe stadionul „Farul“ din Constanţa se întâlnesc FC Farul (locul 10, cu 3 puncte) şi Gloria Buzău (locul 5, cu şase puncte). „Marinarii“ n-au cunoscut încă gustul victoriei, având trei egaluri şi o înfrângere, eşecul (usturătorul 1-5 din fieful noii-promovate FC Voluntari) venind în runda trecută. Astfel că dobrogenii nu mai pot rata succesul acum. În trupa alb-albastră va reveni mijlocaşul Robert Neagoe, care şi-a ispăşit cele două etape de suspendare, în vreme ce un alt mijlocaş, Cristian Bardu, absent o perioadă mai lungă din pricina unei accidentări, a început pregătirea, dar e greu să joace din primul minut.
„Toate partidele sunt grele, pentru că echipele au valori sensibil egale. Din păcate, depindem şi de ziua pe care o va prinde arbitrul. Suntem păţiţi din acest punct de vedere. Va trebui însă să trecem peste toate obstacolele din timpul meciului, indiferent de ce natură sunt“, a spus preşedintele Farului, Auraş Braşoveanu.

Ce meciuri se mai joacă în etapă

Celelalte partide care se joacă în această etapă sunt: astăzi - CS Baloteşti - Rapid CFR Suceava, CF Brăila - ACS Academica Argeş, FCM Dorohoi - FC Voluntari; mâine - Unirea Slobozia - ACS Berceni. Toate meciurile încep la ora 11.00. Clasament: 1. Academica - 10p, 2. Săgeata - 10p, 3. Suceava - 8p, 4. Voluntari - 6p, 5. Buzău - 6p, 6. Slobozia - 5p, 7. Bacău - 5p, 8. Brăila - 5p, 9. Berceni - 4p, 10. Farul - 3p, 11. Baloteşti - 1p, 12. Dorohoi - 1p.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cătălin Anghel - „Noi ne facem viaţa grea“ După al doilea eşec consecutiv, Săgeata Năvodari a ajuns pe locul trei

13 Oct 2014 1944