Săgeata întâlneşte mâine Corona Braşov „Măsuri după eşecul cu Steaua? Da, măsuri pentru costume!”

După eşecul la scor din meciul cu Steaua, 0-5 în Ghencea, nou-promovata Săgeata Năvodari întâlneşte mâine la Constanţa, pe stadionul „Farul”, o altă formaţie venită din eşalonul secund, Corona Braşov. Prilej pentru năvodăreni, aflaţi pe locul 12 în clasament, cu opt puncte, să se revanşeze pentru acea înfrângere, contra ultimei clasate, cu doar un punct câştigat în şapte runde. Meciul începe la ora 19.00 şi este transmis în direct de Dolce Sport 1. „O partidă importantă, în care trebuie să ne arătăm valoarea. Suntem încrezători că putem reuşi victoria. Corona e un adversar dificil, care a făcut trei transferuri importante, Vranjkovici, Brata şi Asanovici. Noi mergem pe ideea grupului unit, pe care considerăm că l-am creat deja. De aceea am dat rapid uitării eşecul din Ghencea şi considerăm că în continuare putem realiza noi  succese. Nu avem jucători indisponibili, a revenit şi Ousmane Ndoye. Sunt convins că vom înscrie de mai multe ori vineri. E un meci de şase puncte, aşa cum a fost şi cel cu Viitorul. Dar viitorul echipei nu depinde de acest meci.

Nu schimbăm sistemul de joc, avem nevoie de continuitate şi de stabilitate”, a declarat antrenorul secund al Săgeţii, Gabriel Manu. Tehnicianul năvodărean a spus că echipa joacă fiecare meci la victorie, numai aşa putându-se schimba mentalitatea jucătorilor. „Deşi mulţi ne consideră o echipă mică, noi nu mergem la mica ciupeală etapă de etapă, ci tratăm partidele numai pentru trei puncte. Vrem să schimbăm mentalitatea. Nu e un impediment pentru noi că va trebuit să atacăm o echipă care se va baricada în apărare. Dacă vrei să devii o echipă importantă în Liga 1, trebuie să-ţi impui jocul şi să dai un gol mai mult, indiferent cu ce adversar joci”, a mai spus Manu. Atacantul Mihai Roman II este de părere că disputa de mâine nu e una specială. „Va fi un meci foarte greu, pe care trebuie să-l câştigăm. De la începutul săptămânii, ne gândim numai la cele trei puncte. Este foarte bine că am reuşit să înscriu şi la club, şi la Naţionala de tineret şi sper să continui la fel. Nu e o partidă specială. Corona este o echipă în schimbare, cu antrenor şi jucători noi”, a declarat vârful Săgeţii.   

„A fost un accident”

Gabriel Manu a spus că înfrângerea cu Steaua nu este grăitoare pentru valoarea Săgeţii. „Cu Steaua a fost un accident, peste care am trecut, atât noi, cât şi jucătorii. Nu aceasta e adevărata faţă a Săgeţii. Dacă luăm măsuri contra jucătorilor? Da, măsuri la costume, că nu avem încă. Nu avem ce măsuri să luăm. A fost un eşec usturător, care sperăm să nu se mai întâmple. Cu toţii am pierdut cu Steaua, cu toţii va trebui să câştigăm meciul de vineri. Indiferent cum”, a spus Manu.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Echipele Armânamea și Săgeata Stejaru, amicale cu goluri multe în Republica Moldova (GALERIE FOTO)

23 Oct 2023 1956

Editorial Dacă dragoste (de sport) nu e, nimic nu e!

02 Aug 2023 1749

Cupa României 2023/2024 Axiopolis Cernavodă s-a calificat în finala Regiunii a 7-a

16 Jul 2023 1307

Năvodari Selecționata din Republica Moldova, victorii în amicalele cu Săgeata Stejaru

14 May 2023 1272

În memoria lui Valeriu Rogozenco Dublă amicală în județul Constanța între Săgeata Stejaru și o selecționată din Republica Moldova (GALERIE FOTO)

12 May 2023 1412

Constanța S-a stins din viață Valeriu Rogozenco, fost ziarist și oficial în fotbal

07 Feb 2023 2190

Constanța „Trofeul Liga Old-Boys“ continuă. Ultimele rezultate (GALERIE FOTO)

16 Jan 2023 1758

Echipa de mini-fotbal a Ligii Militarilor Profesioniști țintește locul patru în Liga 1 - zona județului Constanța

02 Mar 2022 2535

Foștii mari fotbaliști Florin Prunea și Tibor Selymeș, meci demonstrativ de teqball la Mangalia (galerie foto)

19 Aug 2020 3121

Gabriel Iancu, gol de promovare, iar apoi de titlu! S-au împlinit opt ani de când FC Viitorul a acces în Liga 1 (video)

04 Jun 2020 4703

Ianis Hagi l-a învins pe Juan Angel Albin în sondajul Ligii Profesioniste de Fotbal

21 May 2020 2982

Constanţa Câştigătoarele Trofeelor Liga Old-Boys şi Liga Ultra Old Boys se vor stabili pe 1 martie (galerie foto)

25 Feb 2020 4165

La Trofeul Liga Old-Boys Constanţa încep optimile de finală (galerie foto)

05 Feb 2020 3355

Săgeata Stejaru, pe locul patru Iancu Papazicu, cel mai bun mijlocaş la Cupa FMF, din Republica Moldova. Dimciu Anagnoste, premiu special (galerie foto + video)

10 Dec 2019 6439

Ce echipe participă la ediția a treia a Trofeului Liga Old-Boys Constanța

15 Nov 2019 3687