„Săgeţi“ pe două roţi Cicliştii de la ACS Andovelo Constanţa au urcat pe podium şi la Cupa Naţională de Şosea (galerie foto)

Micii rutieri de la ACS AndoVelo Constanţa au avut evoluţii foarte bune şi în cele două etape din Cupa Naţională de Şosea pentru Copii, întrecere desfăşurată la Cheile Grădiştei.
 
La cadeţi, Aurelian Roberto Genet a ocupat locul trei la contratimp şi la fond. La categoria A (13 - 14 ani), Alex Iacob a fost al treilea la fond şi al patrulea la contratimp, iar Mihnea Harasim s-a clasat pe trei la contratimp şi pe cinci la fond.
 
La categoria C (9 - 10 ani), Rareş Iacob s-a impus la fond şi a ocupat ultima treaptă a podiumului la contratimp, iar Matei Butuc s-a dovedit cel mai bun la contratimp, în vreme ce la fond a fost al treilea. De asemenea, la aceeaşi categorie, Bogdan Ghirase a obţinut locul doi la contratimp şi poziţia a patra la fond.
 
Nu în ultimul rând, întrecerea categoriei D1 (7 - 8 ani) i-a revenit lui Denis Voinea, atât la contratimp, cât şi la fond, în vreme ce Alex Bogdan Şteflea s-a situat pe locul doi la fond şi pe patru la contratimp.
 
„Rezultate excepţionale! A fost o competiţie extrem de dificilă pentru copii, cu un traseu montan de contratimp de 5,2 kilometri şi o diferenţă de nivel în jur de 400 de metri pentru cei mai mari, cu ploaie şi temperaturi de 5 -10 grade Celsius. Felicitări sportivilor, părinţilor şi antrenorului Gheorghe Vasiliu pentru susţinere! Dorinţa copiilor de a demonstra că sunt printre cei mai buni din ţară este pentru club şi părinţi motiv de a-i susţine şi de a lupta cu toate problemele cu care se confruntă... Mergem înainte!“, se arată pe pagina de Facebook a ACS AndoVelo Constanţa.
 
Sursa foto: Facebook (ACS AndoVelo Constanţa)
 
Citeşte şi:

Ce trofeu a cucerit Mihnea Harasim Micii rutieri de la ACS AndoVelo Constanţa, medaliaţi la Spring Race Poiana (galerie foto)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cupa Poiana şi Cupa Cibo Braşov Micii rutieri de la ACS AndoVelo Constanţa, pe podium şi la ciclocros (galerie foto)

01 Nov 2017 2312

Micul ciclist Rareş Iacob, de la ACS AndoVelo Constanţa, a câştigat Cupa României la Şosea cu o etapă înainte de final (galerie foto)

25 Jul 2017 4613

Ce trofeu a cucerit Mihnea Harasim Micii rutieri de la ACS AndoVelo Constanţa, medaliaţi la Spring Race Poiana (galerie foto)

11 Apr 2017 3227

Beach Race Xco, un concurs unic Adulţii şi copiii se întrec la ciclism pe plaja Modern din Constanţa

23 Apr 2016 2812

Singurul concurs de ciclism MTB pe nisip din România se desfăşoară la Constanţa

22 Apr 2016 2596