Șah La Techirghiol se dispută Trofeul „Mircea Pavlov” și Campionatul Național de veterani (galerie foto)

 

 
  • La ambele competiții participă peste 100 de șahiști (copii, juniori, dar și veterani), CS Sparta Techirghiol având în concurs nouă sportivi.
  • Trofeul „Mircea Pavlov“ se va desfășura până pe 11 iulie, când va fi desemnat câștigătorul.
  • Organizatorii evenimentelor de la Techirghiol oferă premii totale de 6.500 lei.
 
Ediția a 27-a a Trofeului Techirghiol la Șah „Mircea Pavlov” a început la Clubul Sportiv Sparta Techirghiol.
 
În concurs s-au înscris 70 de jucători, dintre care 26 de copii și juniori. Orașul Techirghiol este reprezentat de nouă jucători ai Clubului Sparta Techirghiol. Competiția se va desfășura până pe 11 iulie, când va fi desemnat câștigătorul. În paralel cu trofeul, tot la Techirghiol, la Clubul Sportiv Sparta Techirghiol, are loc și Campionatul Național de Veterani, unde au luat startul 43 de concurenți.
 
Arbitri sunt Claudiu Iordache și Octavian Moise. Evenimentul are următoarea desfășurare: Secțiunea A (cu omologarea Federației Române de Șah) - copii sub 12 ani, cu premii pe categorii de vârstă, astfel - a) sub 8 ani, băieți și fete; b) sub 10 ani, băieți și fete; c) sub 12 ani, băieți și fete; Concurs de dezlegări - arbitru internațional Dinu - Ioan Nicula; Secțiunea B (cu omologare FIDE) - Open internațional general „Mircea Pavlov“ - sistem elvețian, nouă runde, 90 minute KO + 30 secunde / mutare.
 
Organizatorii oferă premii totale de 6.500 lei. Sunt premii pentru primele cinci locuri, plus cei mai buni trei juniori, băieți și fete (categoria de vârstă 14 - 18 ani) și veterani (peste 60 de ani).

 
„Competiție așteptată cu interes“

         
„Orașul Techirghiol este în această săptămână capitala șahului. Este o competiție pe care iubitorii șahului, atât din țară, cât și din străinătate, au așteptat-o cu interes, mai ales că în 2020 întrecerea nu s-a desfășurat, din cauza pandemiei. Primăria și Consiliul Local Techirghiol, care sunt parteneri ai acestor două competiții, alături de Clubul Sportiv Sparta Techirghiol, le urează tuturor succes și cei mai buni să câștige!“, se arată pe pagina de Facebook a Primăriei Techirghiol.

 
În secțiunea Galerie Foto găsiți mai multe imagini de la eveniment. Sursa foto: Facebook (Primăria Techirghiol)
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Copiii de la Sparta Techirghiol, finalişti la „Ţăndărei Cup”, prima competiţie la care au participat

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Șah. Trofeul Techirghiol - „Mircea Pavlov“ Micii sportivi ai CSM Constanța, pe podium (GALERIE FOTO)

19 Jul 2023 1068

Sportul minţii pentru copii şi seniori Trofeul Techirghiol la şah devine Trofeul „Mircea Pavlov“ Techirghiol (galerie foto)

13 Jul 2017 3629