Sâmbătă, cursă între Cernavodă și Constanța. „Alerg pentru Unirea de la Marea Neagră „Vă așteptăm să sărbătorim împreună!”

33 de alergători de anduranță participă, sâmbătă, 10 noiembrie, la o cursă care pornește de la podul „Anghel Saligny” de la Cernavodă și se încheia la Constanța.

Scopul alergării este de a marca și pe plan sportiv Unirea Dobrogei cu România (sărbătorită pe 14 noiembrie), dar şi Ziua Armatei Române (25 octombrie)   
 
Cursa care va celebra cele două evenimente a primit denumirea simbolică „Alerg pentru Unirea de la Marea Neagră“.
 
Participanţii la cursă, majoritatea militari, sunt din municipiul şi judeţul Constanţa, dar şi din Galaţi, Brăila, Câmpina şi Bucureşti.
 
Iniţiat de formația Carpii (căpitan de echipă, Cristi Bălan) şi de Laurenţiu Cobzaru, evenimentul este organizat de Direcţia pentru Sport şi Tineret a judeţului Constanţa, dar s-au alăturat și alte persoane și instituții, pentru a face din acest eveniment o sărbătoare.
 
Pe lista participanţilor s-au înscris Ion Cristinel Bălan, Ion Tofan, Andreea Badea, Livian Trofin, Dacian Ghizilă, Nelu Oprişan, Constantin Beloiu, Claudiu Popa, Cristian Bornaz, Cristian Tudor, Paul Ianculescu, Florin Rizea, Ionuţ Carasca, Damian Totolan, Cristian Petre, Ioan Chifu, Marian Cristian Arabolu, Gabriel Ratavoi, Sawsan Anghel, Marian Oancea (toţi, din Constanţa), Nicu Miron, Florea Naidin (din Medgidia), Bogdan Andochie (Cumpăna), Laurenţiu Cobzaru, Ana Maria Gaiu, Marian Tănase, Alina Dana Cîcu, Adrian Anghel (toţi, din Galaţi), Constantin Ivan, Florica Dan, Costel Mazilu (Brăila), Răzvan Samfira (Câmpina), Cristi Borcan (Bucureşti).
 
Se aleargă pe ruta Cernavodă - Constanta, pe drumul tehnic de pe marginea Canalului Dunăre - Marea Neagră, cu trecere apoi prin localitățile Agigea și Lazu. Startul se va da la ora 6.45, iar sosirea este prevăzută în jurul orei 17.00, punctual terminus fiind Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța.  
 

Îi invităm pe constănțeni să ni se alăture la sosire în număr cât mai mare, pentru a sărbători împreună evenimentul, a declarat Cristian Bălan.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Alăturaţi-vă nouă!“ Vor alerga de la podul de la Cernavodă până la Constanţa. Ce evenimente va celebra cursa

03 Nov 2018 3292

O nouă victorie importantă pentru promovare SSC Farul Constanța a câștigat la Cernavodă și se menține pe locul întâi (galerie foto)

31 Mar 2018 4571