Sport

Sâmbătă, FC Viitorul şi CSU Craiova se duelează pentru locul 3 în Liga 1 Cătălin Anghel - „Un meci cât o finală“

CSU Craiova şi FC Viitorul se întâlnesc sâmbătă, 18 mai, în Bănie, de la ora 21.00, în etapa a zecea a turneului play-off din Liga 1, ultima a sezonului.

Confruntarea este foarte importantă pentru ambele echipe, care, aflate la egalitate de puncte, 36, şi fiind vecine de clasament (Viitorul - pe 3, CSU Craiova - pe 4), îşi dispută poziţia a treia, care asigură calificarea în preliminariile Europa League!

Ca orice meci cu echipa din Craiova, cred că şi acesta va fi unul frumos. Toate partidele directe au fost interesante, întâlnindu-se două echipe care vor să joace, să controleze jocul şi să aibă posesia. Tot timpul se gândesc să atace. Va fi un meci extrem de important şi foarte tare pentru ambele formaţii. În joc e participarea în cupele europene. Se poate numi o finală. Sper ca noi să fim pe locul trei în Liga 1. Ca să reuşeşti un rezultat de egalitate la Craiova, trebuie să marchezi. Toată lumea ştie presiunea pe care o pune publicul pe echipa adversă. Craiova joacă bine acasă, aşa că trebuie să ne ridicăm la un nivel înalt şi să înscriem. Mergem la Craiova să ne calificăm în cupe, a declarat Cătălin Anghel, antrenorul principal al FC Viitorul.  

Ştim ce săptămână ne aşteaptă, cu două meciuri foarte importante. Sperăm să terminăm pe locul trei în campionat şi să câştigăm Cupa României. În campionat, la Craiova, ne e de ajuns şi un egal, dar noi când intrăm pe teren nu ne gândim la remiză. Încercăm să marcăm goluri şi să câştigăm. Trebuie să ştim să profităm de avantajul pe care îl avem în faţa Craiovei. Suntem conştienţi însă că trebuie să marcăm goluri în Bănie, a declarat şi căpitanul FC Viitorul, Ianis Hagi.  

Craiova nu a câştigat în ultimele partide, dar a arătat un fotbal bun. Jucând şi acasă, meciul va fi intens. Nu ne-am luat măsuri speciale, dar ştim că întreaga echipă adversă e competitivă, cu jucători de calitate. Vom fi atenţi la toţi, nu doar la unul sau la altul. După ce am intrat în play-offf, nu mai avem presiune. Suntem bucuroşi că am ajuns la mâna noastră pe cele două obiective. Depindem numai de noi, a punctat un alt lider al FC Viitorul, fundaşul Bogdan Tîru.   

 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

FC Viitorul, meci cu Astra Giurgiu Cătălin Anghel - „Avem nevoie de răbdare și de atacuri poziționale foarte bune“

17 Aug 2019 811

FCSB, interesată, pentru postul de antrenor, de Cătălin Anghel, de la FC Viitorul. Ce a răspuns tehnicianul constănţean

04 Aug 2019 569

Ianis Hagi, cel mai rapid gol al unui jucător român la debutul pentru o echipă din străinătate

27 Jul 2019 930

#DobrogeaAcademică Cătălin Ţibuleac - „Aducem mulţumirile noastre domnului Marian-Traian Gomoiu pentru întreaga activitate în slujba Deltei Dunării“

05 Jul 2019 881

Trofeul UNESCO „Ionel Perlea“, decernat tenorului Mădălin Băldău (document)

31 May 2019 712

Mai mulţi judecători cu cereri de transfer. Cine vrea să vină la Constanţa

03 Nov 2018 1360

FC Viitorul, învinsă la Ovidiu de Sepsi Sf. Gheorghe Cătălin Anghel - „Am comis greşeli individuale şi colective impardonabile“

22 Oct 2018 831

Constanţa Restart - „antrenament“ pentru marea mobilizare. La Şcoala nr. 24 „Ion Jalea“ „Plantând copaci, ajut planeta să respire şi să ne dea mai mult oxigen!“, gânduri de copil la 7 ani (galerie foto)

22 Oct 2018 2131

În plutonul fruntaş FC Viitorul, a treia victorie la rând. Ce spune Cătălin Anghel despre succesul de la Iaşi

08 Oct 2018 1085

Liceeni, şcolari, cercetaşi marini s-au alăturat campaniei „Trees need people - Constanţa Restart!“ (galerie foto)

24 Sep 2018 1043

FC Viitorul nu l-a avut pe banca tehnică pe Gică Hagi la meciul cu Dinamo Cătălin Anghel - „Nu am fost inspiraţi în ultimii 30 de metri“ (galerie foto)

15 Aug 2018 745

FC Viitorul a spart gheaţa în campionat Gică Hagi - „Exista o oarecare presiune la echipă“

07 Aug 2018 605

„Copacii au nevoie de oameni. Oamenii au nevoie de copaci“. Ştafeta spiritului civic între generaţii (galerie foto)

02 Jul 2018 1039

LIVE, de la eveniment! Continuă acțiunea de montare a tutorilor și de îngrijire a copacilor, în Parcul din Tomis II (galerie foto-video)

30 Jun 2018 1498

Serviciul de Stare Civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 15 iunie 2018

18 Jun 2018 868