Sâmbătă, FC Viitorul şi CSU Craiova se duelează pentru locul 3 în Liga 1 Cătălin Anghel - „Un meci cât o finală“

CSU Craiova şi FC Viitorul se întâlnesc sâmbătă, 18 mai, în Bănie, de la ora 21.00, în etapa a zecea a turneului play-off din Liga 1, ultima a sezonului.

Confruntarea este foarte importantă pentru ambele echipe, care, aflate la egalitate de puncte, 36, şi fiind vecine de clasament (Viitorul - pe 3, CSU Craiova - pe 4), îşi dispută poziţia a treia, care asigură calificarea în preliminariile Europa League!

Ca orice meci cu echipa din Craiova, cred că şi acesta va fi unul frumos. Toate partidele directe au fost interesante, întâlnindu-se două echipe care vor să joace, să controleze jocul şi să aibă posesia. Tot timpul se gândesc să atace. Va fi un meci extrem de important şi foarte tare pentru ambele formaţii. În joc e participarea în cupele europene. Se poate numi o finală. Sper ca noi să fim pe locul trei în Liga 1. Ca să reuşeşti un rezultat de egalitate la Craiova, trebuie să marchezi. Toată lumea ştie presiunea pe care o pune publicul pe echipa adversă. Craiova joacă bine acasă, aşa că trebuie să ne ridicăm la un nivel înalt şi să înscriem. Mergem la Craiova să ne calificăm în cupe, a declarat Cătălin Anghel, antrenorul principal al FC Viitorul.  

Ştim ce săptămână ne aşteaptă, cu două meciuri foarte importante. Sperăm să terminăm pe locul trei în campionat şi să câştigăm Cupa României. În campionat, la Craiova, ne e de ajuns şi un egal, dar noi când intrăm pe teren nu ne gândim la remiză. Încercăm să marcăm goluri şi să câştigăm. Trebuie să ştim să profităm de avantajul pe care îl avem în faţa Craiovei. Suntem conştienţi însă că trebuie să marcăm goluri în Bănie, a declarat şi căpitanul FC Viitorul, Ianis Hagi.  

Craiova nu a câştigat în ultimele partide, dar a arătat un fotbal bun. Jucând şi acasă, meciul va fi intens. Nu ne-am luat măsuri speciale, dar ştim că întreaga echipă adversă e competitivă, cu jucători de calitate. Vom fi atenţi la toţi, nu doar la unul sau la altul. După ce am intrat în play-offf, nu mai avem presiune. Suntem bucuroşi că am ajuns la mâna noastră pe cele două obiective. Depindem numai de noi, a punctat un alt lider al FC Viitorul, fundaşul Bogdan Tîru.   

 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Valentin Vrabie, primarul din Medgidia, așteptat azi la Curtea de Apel Constanța! Din motivarea deciziei de rejudecare – edilul nu a fost audiat în faza apelului

26 Mar 2024 2397

Valentin Vrabie, victorie la Curtea de Apel Constanța! Primarul din Medgidia a obținut rejudecarea dosarului în care a fost condamnat definitiv pentru fals intelectual (MINUTĂ)

15 Mar 2024 4386

Valentin Vrabie, primarul din Medgidia, solicită rejudecarea! S-a fixat un nou termen în dosar

08 Mar 2024 793

Constanța Cupa organizată în memoria lui Cătălin Agafiței și-a derulat prima ediție (GALERIE FOTO + VIDEO)

28 Jan 2024 1004

Farul Constanța Cătălin Anghel - „Această victorie e un punct de plecare. Sperăm să ne dea elan și încredere“ (GALERIE FOTO)

03 Dec 2023 1125

Farul Constanța, al șaselea meci la rând fără victorie în Superligă Cătălin Anghel - „Suntem într-o criză de moment, dar n-avem timp să plângem prea mult“

26 Nov 2023 1156

CS Universitatea Craiova - Farul Constanța Cătălin Anghel - „Sperăm să ne luăm revanșa“ (VIDEO)

19 May 2022 3972

Farul Constanța. Andrei Borza a preluat ștafeta de la tatăl său, Constantin Borza „Ne propunem să urcăm cât mai sus“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

28 Mar 2022 8257

Farul Constanța Constantin Grameni își dorește calificarea în play-off, dar și să facă saltul la Naționala de tineret

30 Dec 2021 2768

Show total! Dinamo, surclasată de Farul Constanţa Cătălin Anghel - „Atât jucătorii, cât şi cei din tribună au fost la înălţime“ (galerie foto)

23 Aug 2021 5677

„Ne-au ajutat foarte mult tot timpul“ Farul Constanţa a avut parte de susţinerea fanilor şi la Cluj, contra campioanei CFR (galerie foto)

16 Aug 2021 4096

Farul Constanţa, prima înfrângere din acest sezon în Liga 1

13 Aug 2021 3080

Farul Constanța, meci contra campioanei CFR Cluj. Ambele echipe sunt neînvinse până acum în campionat

13 Aug 2021 3091

CFR Cluj - Farul Constanța Cătălin Anghel - „Cred că va fi un meci foarte disputat“ (video)

11 Aug 2021 5507

FC Viitorul a fost la un pas de calificarea în cupele europene Cătălin Anghel - „Am luptat până la capăt”

01 Jun 2021 3334