Sâmbătă, se dispută ediţia a treia a Memorialului „Dan Ivanciu“

Ediţia a treia a Memorialului „Dan Ivanciu“, manifestare în care foştii elevi de la Şcoala Sportivă numărul 2 Constanţa (actualul Liceu cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“) îi cinstesc, an de an, memoria fostului mare antrenor de rugby, are loc astăzi, de la ora 10.00, la stadionul „Mihai Naca“ din Constanţa.
 
„Se împlinesc 12 ani de la moartea profului Dan. Îi invităm să ne fie alături pe toţi cei care l-au cunoscut şi au colaborat cu el. Încercăm să facem şi un meci de old-boys“, a declarat Cristian Cojocaru, antrenor la Tomitanii Constanţa.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Catalin Sasu

27 Sep, 2014 07:11

Ora? Locatie? Foarte bine ca e mediatizata actiunea, dar nu e dusa pana la capat mediatizarea. Sunt si oameni care nu au acces la cercul restrans al fostilor sai elevi si poate si-ar dori sa participe. Unde vin si la ce ora? ADMINISTRATOR ZIUA DE CONSTANTA: Stimate cititor în text scrie. dar repetam o parte a informaţiei: Ediţia a treia a Memorialului „Dan Ivanciu“, manifestare în care foştii elevi de la Şcoala Sportivă numărul 2 Constanţa (actualul Liceu cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“) îi cinstesc, an de an, memoria fostului mare antrenor de rugby, are loc astăzi, de la ora 10.00, la stadionul „Mihai Naca“ din Constanţa.

Articole asemanatoare

„Profu’ Dan”, comemorat la Constanţa „Am trăit nenumărate momente frumoase cu Dan Ivanciu antrenor” (galerie foto)

29 Sep 2014 3441