Săptămână de foc pentru HCM

hcm.jpgDupă partida de la Timişoara, formaţia constănţeană va avea, sâmbătă, o deplasare grea în Germania, când va întâlni Flensburg în Liga Campionilor

După debutul nefericit din Liga Campionilor, Handbal Club Municipal Constanţa va reveni în campionat, urmând să se deplaseze în Banat pentru întâlnirea cu Universitatea Poli Municipal Timişoara în cadrul etapei a V-a a Ligii Naţionale.

Formaţia pregătită de Jovica Cvetkovic trebuie să treacă peste amărăciunea provocată de eşecul usturător cu RK Zagreb de la Constanţa şi să se concentreze pe următorul meci care va avea loc mâine, în campionat. Programat iniţial sâmbătă, data de desfăşurare a partidei Universitatea Poli Municipal Timişoara - HCM a fost stabilită cu trei zile mai devreme la cererea formaţiei constănţene, care va evolua la sfârşitul acestei săptămâni în Liga Campionilor. Deşi HCM este favorită pe hârtie, întâlnirea de la Timişoara se anunţă extrem de echilibrată, având în vedere evoluţiile oscilante ale echipei constănţene în acest sezon, dar şi oboseala acumulată după meciul contra campioanei Croaţiei. După patru runde scurse din actuala ediţie de campionat, campioana en-titre ocupă doar locul 5, cu şase puncte, la două lungimi distanţă de primele două locuri ale clasamentului, ocupate de HC Odorhei şi Pandurii Târgu-Jiu. Adversarul de mâine al constănţenilor este pe poziţia a 11-a, cu două puncte. Meciul se va disputa în Sala Constantin Jude din Timişoara, începând cu ora 17.00.

Postul lui Cvetkovic în pericol

Slăbiciunile echipei în acest debut de sezon sunt recunoscute şi de tehnicianul campioanei, care cere în continuare răbdare pentru ca jocul echipei să revină pe făgaşul normal. „În acest moment, mecanismele din jocul echipei nu funcţionează la potenţial maxim, dar pentru toate acestea este nevoie de timp“, a declarat Jovica Cvetkovic după partida pierdută cu RK Zagreb. Eşecul sever din Ligă, venit după o altă înfrângere la scor, 28-37 cu Odorhei, i-a făcut pe suporteri să ceară demisia antrenorului Cvetkovic la meciul precedent de la Constanţa. Băgat în şedinţă de către conducerea clubului, antrenorul sârb a fost lăsat să continue, însă următoarele două meciuri, programate în această săptămână, vor fi decisive, postul său atârnând de un fir de aţă. „Suporterii nu pot decide cine e sau nu e antrenor la HCM. Este prematur să ne gândim la demisia antrenorului. Sunt sigur că ne vom reveni meciurile următoare şi vom învinge“, a precizat Csepreghi.

Sâmbătă, al doilea meci din Ligă

HCM joacă miercuri, în devans pentru etapa a 5-a, la Timişoara. După meciul de mâine din Banat, HCM va rămâne la Timişoara până vineri, când urmează să plece în Germania. Aici, constănţenii vor juca sâmbătă, la Flensburg, în compania echipei SG Flensburg-Handewitt, partidă contând pentru etapa a doua din faza grupelor Ligii Campionilor. Formaţia germană a debutat tot cu eşec în primul meci al competiţiei, fiind depăşită de finalista ediţiei precedente, Ciudad Real, cu scorul de 27-19.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Marcel Ciolacu Portul Constanţa, cel mai important hub de distribuţie a mărfurilor la Marea Neagră

19 Apr 2024 196

Locuri de muncă Constanța Primăria Municipiului Mangalia scoate la concurs un post vacant. Detalii

19 Apr 2024 307

Este necesară o vechime de 6 ani și 6 luni Ce post scoate la concurs Universitatea „Ovidius” Constanța

19 Apr 2024 464

Spitalul Municipal Mangalia, județul Constanța angajează asistent medical pentru Secția Obstetrică ginecologie

18 Apr 2024 446

Locuri de muncă Constanța Direcția Județeană pentru Sport și Tineret angajează. Detalii

18 Apr 2024 531

Angajări Constanța Ce post scoate la concurs Spitalul Clinic de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord

18 Apr 2024 507

Angajări Constanța Spitalul Orășenesc Cernavodă scoate la concurs un pot vacant. Iată ce trebuie să faci

17 Apr 2024 389

Locuri de muncă Constanța Serviciul Public de Gospodărie Comunală Techirghiol angajează. Detalii

17 Apr 2024 409

Preotul Petrică Leașcu a intrat „în post și rugăciune la Curtea de Apel Constanța“! (FOTO+VIDEO)

16 Apr 2024 758

Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” Constanța scoate la concurs un post vacant. Iată ce trebuie să faci

15 Apr 2024 755

​Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” Constanța angajează paznic. Detalii

15 Apr 2024 487

Muzeul de Artă Populară Constanța angajează. Ce post este scos la concurs

15 Apr 2024 661

Angajări Constanța Cauți un loc de muncă? Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa angajează

15 Apr 2024 747

Vineri, ziua pronunțării Preotul Petrică Leașcu, personaj cheie în investigația Recorder.ro, „Corupție în numele Domnului“, intră „în post și rugăciune la Curtea de Apel Constanța“

15 Apr 2024 650

Ce sărbătoare este în Calendarul ortodox pe 15 aprilie 2024?

15 Apr 2024 1335