Sport

Săptămână de foc pentru HCM

hcm.jpgDupă partida de la Timişoara, formaţia constănţeană va avea, sâmbătă, o deplasare grea în Germania, când va întâlni Flensburg în Liga Campionilor

După debutul nefericit din Liga Campionilor, Handbal Club Municipal Constanţa va reveni în campionat, urmând să se deplaseze în Banat pentru întâlnirea cu Universitatea Poli Municipal Timişoara în cadrul etapei a V-a a Ligii Naţionale.

Formaţia pregătită de Jovica Cvetkovic trebuie să treacă peste amărăciunea provocată de eşecul usturător cu RK Zagreb de la Constanţa şi să se concentreze pe următorul meci care va avea loc mâine, în campionat. Programat iniţial sâmbătă, data de desfăşurare a partidei Universitatea Poli Municipal Timişoara - HCM a fost stabilită cu trei zile mai devreme la cererea formaţiei constănţene, care va evolua la sfârşitul acestei săptămâni în Liga Campionilor. Deşi HCM este favorită pe hârtie, întâlnirea de la Timişoara se anunţă extrem de echilibrată, având în vedere evoluţiile oscilante ale echipei constănţene în acest sezon, dar şi oboseala acumulată după meciul contra campioanei Croaţiei. După patru runde scurse din actuala ediţie de campionat, campioana en-titre ocupă doar locul 5, cu şase puncte, la două lungimi distanţă de primele două locuri ale clasamentului, ocupate de HC Odorhei şi Pandurii Târgu-Jiu. Adversarul de mâine al constănţenilor este pe poziţia a 11-a, cu două puncte. Meciul se va disputa în Sala Constantin Jude din Timişoara, începând cu ora 17.00.

Postul lui Cvetkovic în pericol

Slăbiciunile echipei în acest debut de sezon sunt recunoscute şi de tehnicianul campioanei, care cere în continuare răbdare pentru ca jocul echipei să revină pe făgaşul normal. „În acest moment, mecanismele din jocul echipei nu funcţionează la potenţial maxim, dar pentru toate acestea este nevoie de timp“, a declarat Jovica Cvetkovic după partida pierdută cu RK Zagreb. Eşecul sever din Ligă, venit după o altă înfrângere la scor, 28-37 cu Odorhei, i-a făcut pe suporteri să ceară demisia antrenorului Cvetkovic la meciul precedent de la Constanţa. Băgat în şedinţă de către conducerea clubului, antrenorul sârb a fost lăsat să continue, însă următoarele două meciuri, programate în această săptămână, vor fi decisive, postul său atârnând de un fir de aţă. „Suporterii nu pot decide cine e sau nu e antrenor la HCM. Este prematur să ne gândim la demisia antrenorului. Sunt sigur că ne vom reveni meciurile următoare şi vom învinge“, a precizat Csepreghi.

Sâmbătă, al doilea meci din Ligă

HCM joacă miercuri, în devans pentru etapa a 5-a, la Timişoara. După meciul de mâine din Banat, HCM va rămâne la Timişoara până vineri, când urmează să plece în Germania. Aici, constănţenii vor juca sâmbătă, la Flensburg, în compania echipei SG Flensburg-Handewitt, partidă contând pentru etapa a doua din faza grupelor Ligii Campionilor. Formaţia germană a debutat tot cu eşec în primul meci al competiţiei, fiind depăşită de finalista ediţiei precedente, Ciudad Real, cu scorul de 27-19.


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Intervine Brigada Antitero Amenințare cu bombă la sediul unui post de televiziune din Capitală

15 Feb 2019 509

Post vacant la Primăria Comunei Amzacea, județul Constanța

15 Feb 2019 358

Grădinița cu Program Prelungit Azur din Constanța angajează bucătar șef. Ce condiții trebuie îndeplinite

15 Feb 2019 433

Constanța. Două nave sunt avizate pentru sosire în porturile maritime românești. Sub ce pavilion sunt

15 Feb 2019 307

Post vacant la Primăria Ostrov, județul Constanța. Cine poate participa

14 Feb 2019 377

CN APM Constanţa a încheiat un contract de servicii cu o societate din Năvodari (document)

14 Feb 2019 505

Liceul Tehnologic Cogealac, judeţul Constanţa, angajează administrator financiar

14 Feb 2019 342

Post vacant la Şcoala Gimnazială nr. 39 „Nicolae Tonitza” din Constanţa. Când are loc concursul

13 Feb 2019 756

Decizie Dăncilă. Agentul guvernamental la CEDO a fost schimbat. Noul agent este absolvent al Universităţii Ovidius din Constanţa

13 Feb 2019 1459

Post vacant la Spitalul Municipal Mangalia. Condiții de participare

12 Feb 2019 546

RADET Constanța face angajări. Ce post este vacant și ce condiții trebuie îndeplinite

12 Feb 2019 1156

Constanța. Opt nave sunt avizate pentru sosire în porturile maritime românești. Una este pentru descărcare/încărcare

12 Feb 2019 310

Liceul Tehnologic Poarta Albă, județul Constanța scoate la concurs un post vacant. Ce condiții trebuie îndeplinite

11 Feb 2019 413

Post vacant la Şcoala Gimnazială nr. 5 „Nicolae Iorga” Constanţa

11 Feb 2019 574

Şcoala Gimnazială Nr. 31 Constanţa scoate la concurs un post vacant. Cine poate participa

10 Feb 2019 528