Sport

Săptămână de foc pentru HCM

hcm.jpgDupă partida de la Timişoara, formaţia constănţeană va avea, sâmbătă, o deplasare grea în Germania, când va întâlni Flensburg în Liga Campionilor

După debutul nefericit din Liga Campionilor, Handbal Club Municipal Constanţa va reveni în campionat, urmând să se deplaseze în Banat pentru întâlnirea cu Universitatea Poli Municipal Timişoara în cadrul etapei a V-a a Ligii Naţionale.

Formaţia pregătită de Jovica Cvetkovic trebuie să treacă peste amărăciunea provocată de eşecul usturător cu RK Zagreb de la Constanţa şi să se concentreze pe următorul meci care va avea loc mâine, în campionat. Programat iniţial sâmbătă, data de desfăşurare a partidei Universitatea Poli Municipal Timişoara - HCM a fost stabilită cu trei zile mai devreme la cererea formaţiei constănţene, care va evolua la sfârşitul acestei săptămâni în Liga Campionilor. Deşi HCM este favorită pe hârtie, întâlnirea de la Timişoara se anunţă extrem de echilibrată, având în vedere evoluţiile oscilante ale echipei constănţene în acest sezon, dar şi oboseala acumulată după meciul contra campioanei Croaţiei. După patru runde scurse din actuala ediţie de campionat, campioana en-titre ocupă doar locul 5, cu şase puncte, la două lungimi distanţă de primele două locuri ale clasamentului, ocupate de HC Odorhei şi Pandurii Târgu-Jiu. Adversarul de mâine al constănţenilor este pe poziţia a 11-a, cu două puncte. Meciul se va disputa în Sala Constantin Jude din Timişoara, începând cu ora 17.00.

Postul lui Cvetkovic în pericol

Slăbiciunile echipei în acest debut de sezon sunt recunoscute şi de tehnicianul campioanei, care cere în continuare răbdare pentru ca jocul echipei să revină pe făgaşul normal. „În acest moment, mecanismele din jocul echipei nu funcţionează la potenţial maxim, dar pentru toate acestea este nevoie de timp“, a declarat Jovica Cvetkovic după partida pierdută cu RK Zagreb. Eşecul sever din Ligă, venit după o altă înfrângere la scor, 28-37 cu Odorhei, i-a făcut pe suporteri să ceară demisia antrenorului Cvetkovic la meciul precedent de la Constanţa. Băgat în şedinţă de către conducerea clubului, antrenorul sârb a fost lăsat să continue, însă următoarele două meciuri, programate în această săptămână, vor fi decisive, postul său atârnând de un fir de aţă. „Suporterii nu pot decide cine e sau nu e antrenor la HCM. Este prematur să ne gândim la demisia antrenorului. Sunt sigur că ne vom reveni meciurile următoare şi vom învinge“, a precizat Csepreghi.

Sâmbătă, al doilea meci din Ligă

HCM joacă miercuri, în devans pentru etapa a 5-a, la Timişoara. După meciul de mâine din Banat, HCM va rămâne la Timişoara până vineri, când urmează să plece în Germania. Aici, constănţenii vor juca sâmbătă, la Flensburg, în compania echipei SG Flensburg-Handewitt, partidă contând pentru etapa a doua din faza grupelor Ligii Campionilor. Formaţia germană a debutat tot cu eşec în primul meci al competiţiei, fiind depăşită de finalista ediţiei precedente, Ciudad Real, cu scorul de 27-19.


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Batalionul de Sprijin al Forţelor Navale din Constanța scoate la concurs un post vacant

25 Jun 2019 439

Post vacant la Consiliul Județean Constanța

25 Jun 2019 964

Se fac angajări la Direcția Publică de Asistență Socială Ovidiu

25 Jun 2019 645

Angajări la Batalionul de sprijin al Forțelor Navale Constanța

25 Jun 2019 776

LIVE TEXT Consiliul Județean Constanța, convocat în ședință. Aleşii judeţeni au respins înfiinţarea unui post de director adjunct la Direcţia de Pază (galerie foto)

24 Jun 2019 908

Post vacant la Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Constanța

23 Jun 2019 707

Posturi vacante la Primăria Orașului Năvodari

21 Jun 2019 605

Constanța. Lista navelor avizate pentru sosire în porturile maritime românești. Două sunt sub pavilion Panama

21 Jun 2019 491

Comunicat de presă Post vacant la Primăria Orașului Ovidiu. Condiții de participare

20 Jun 2019 851

RADET Constanța face angajări

20 Jun 2019 1046

Primăria orașului Hârșova, județul Constanța scoate la concurs un post vacant. Ce condiții trebuie îndeplinite

20 Jun 2019 812

Constanța. Șase nave sunt avizate pentru sosire în porturile maritime românești. Sub ce pavilion sunt

20 Jun 2019 965

Primaria comunei Agigea, judeţul Constanța scoate la concurs un post vacant. Cine poate participa

19 Jun 2019 1065

Primăria Comunei Ion Corvin, județul Constanța, scoate la concurs un post vacant

19 Jun 2019 1363

Post vacant la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa

19 Jun 2019 1314