Şapte medalii pentru clubul din Constanţa Livia Cotoban, de la CS Farul, dublă campioană mondială la Karate (galerie foto)

CS Farul Constanţa a cucerit şapte medalii la ediţia a şasea a Campionatului Mondial de Karate Shotokan, prin surorile gemene Cotoban (Livia şi Andreea) şi prin Andrei Tamaş. Întrecerea a fost organizată de Federaţia Mondială de Shotokan (World Shotokan Federation) şi de Federaţia Georgiană de Karate, la Palatul Sporturilor din Tbilisi (Georgia).
 
Graţie unor evoluţii de înaltă clasă, Livia a obţinut două medalii de aur, la Kumite WKF şi Kumite Shobu-Ippon. La aceleaşi secţiuni, Andreea s-a clasat pe locul trei. Cele două surori au făcut parte şi din echipa României, care a cucerit medalia de argint la Kumite. Două locuri doi a obţinut şi Andrei Tamaş, la Kumite WKF şi la Kumite pe echipe. Antrenorul gemenelor Cotoban şi al lui Andrei Tamaş este Valerian Muşat.
 
La întrecerea din Georgia a participat şi Ioan Zal-Gidu, de la clubul Marea Neagră Constanţa (antrenor, Florin Iordănoaia). Luptătorul a participat la o categorie cu 39 de sportivi, din 18 ţări, oprindu-se, după două victorii, în turul trei (sferturile de finală). 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.