Şapte prezenţe pe podium Luptătorul Adin Iuxel Gani, de la Ares Dojo DM Constanţa, s-a accidentat grav la Naţionale (galerie foto)

Clubul Sportiv Ares Dojo DM Constanţa a cucerit şapte medalii la Campionatul Naţional de Ashihara Karate pentru juniori, la Kumite, întrecere care s-a desfăşurat la Braşov. Antenorul Nicu Vasiliu a participat cu zece sportivi, şapte dintre ei urcând pe podium: Andrei Marin (Constanţa) - medalie de aur (categoria -16 ani), Robert Drăgănoiu (Constanţa) - argint (categoria -14 ani), Ionuţ Daniel Toma (Mereni) - argint (categoria -14 ani), Adelina Valentina Bejan (Mereni) - argint (categoria -12 ani), Miruna Maria Belan (Topraisar) - argint (categoria -10 ani), Ştefan Macsiniuc (Constanţa) - bronz (categoria -16 ani) şi Georgiana Toma (Mereni) - bronz (categoria -16 ani). La categoria -10 ani, constănţeanul Eduard Drăgănoiu a câştigat trei din patru meciuri în preliminarii, însă nu a fost de ajuns pentru a merge mai departe. Nici Andrei Ţurcă, din Topraisar, nu a trecut de grupe, în vreme ce un alt sportiv din această comună, Adin Iuxel Gani, s-a accidentat grav în semifinală, având antebraţul fracturat. „Sunt mândru de ce au realizat la acest campionat sportivii noştri, în condiţiile în care, arbitrând pe parcursul întregii competiţii, nu am putut sta în colţul antrenorului. M-a înlocuit însă cu brio domnul «antrenor» Angel Drăgănoiu. De asemenea, remarc efortul depus de părinţi pentru susţinerea copiilor“, a declarat Nicu Vasiliu. În perioada următoare, luptătorii de la Ares Dojo DM Constanţa vor participa, pe 21 iunie, la un concurs la Olteniţa, iar, luna viitoare, la Constanţa, se va desfăşura ediţia a patra a Cupei României la Ashihara Karate, „Ashihara Ares Trophy“.    

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Gethika Team Constanţa, şapte medalii la Naţionale Iuxel Adin Gani - „cel mai bun spirit“, Robert Drăgănoiu - cel mai bun luptător (galerie foto)

07 Nov 2019 5225

Încă un titlu de campion al României pentru Robert Drăgănoiu „Unul dintre cei mai buni din generația sa la Ashihara Karate“ (galerie foto)

28 Oct 2017 4371

Gethika Team Constanţa, zeci de medalii la Cupa Shin-Dojo Adin Iuxel Gani s-a clasat pe doi în piramida Superfight (galerie foto)

14 Mar 2017 5511

Adin Iuxel Gani, de la Ares Dojo DM Constanţa, cel mai bun sportiv la Carpathian Eagles Cup

23 May 2015 3347

Luptători la Gethika Team Constanţa Robert Drăgănoiu şi Adin Gani, medaliaţi la Campionatul Euro-Asiatic (galerie foto)

29 Apr 2015 2571

Luptător la Gethika Team Constanţa Cătălin Vieriu, surpriza „Cupei Florii de Cireş“ (galerie foto)

09 Apr 2015 2648