Scor-fluviu cu Portul Constanţa Axiopolis Cernavodă îl achiziţionează pe Cezar Beşleagă, ultima dată la SSC Farul

Echipa de fotbal Axiopolis Cernavodă, clasată pe locul zece în seria secundă a Ligii a 3-a, a câştigat cu 11-0 (4-0) partida amicală de ieri, jucată la Cernavodă, cu Portul Constanța, echipă aflata pe locul 13 în Liga a 4-a a judeţului Constanţa.
 
Golurile au fost marcate de Dogaru (3), Zugravu (2), Antip, G. Rusu, R. Moldoveanu C. Beşleagă, C. Dumitrescu şi L. Gheorghe. Antrenorul lui Axiopolis, Ionel Melenco, a început meciul cu: G. Celnicu - G. Rusu. D. Zaharia, Andreescu, V. Hristu - A. Cristea, R. Moldoveanu, Al. Hristu, Zugravu - Antip, Dogaru. Au mai jucat Nanu - M. Sasu, C. Beşleagă, I. Gheorghe, Bacanov, C. Dumitrescu şi L. Gheorghe. Nu a jucat Denis Husein, învoit.

Evoluţie într-un campionat superior

„A fost un meci bun al nostru, jucat pe un teren bunişor“, a declarat Gheorghe Stănculescu, preşedintele secţiei de fotbal a clubului Axiopolis, care a anunţat şi achiziţionarea lui Cezar Beşleagă (ultima dată la SSC Farul). „I-am dat drumul lui Cezar, dar îl vom urmări în continuare. Am zis să joace într-un campionat superior, pentru că este un tânăr cu potenţial“, a spus Marcel Lică, preşedintele executiv al SSC Farul. Alexandru Bacanov este un fotbalist tulcean, care a jucat până acum la mai multe formaţii din judeţul său.

Barajul pentru Liga a 3-a, reeditat

Sâmbătă, 18 februarie, Axiopolis Cernavodă va disputa o nouă partidă de verificare, la Modelu (pe teren sintetic), cu Venus Independenţa, echipă aflată pe locul trei in Liga a 4-a a judeţului Călăraşi. Cele două echipe s-au întâlnit şi în vara anului trecut (în calitate de câştigătoare ale Ligii a 4-a), disputându-şi, într-un baraj în dublă manşă, promovarea în Liga a 3-a. Câştig de cauză a avut Axiopolis, după 3-4 în deplasare şi 3-0 acasă.

Axiopolis II a învins Ştiinţa Poarta Albă

Axiopolis Cernavodă II, clasată pe primul loc în Liga a 6-a a judeţului Constanţa, seria Nord, a disputat sâmbătă un amical cu Ştiinţa Poarta Albă (aflată pe poziţia a noua în Liga a 4-a), pe care l-a câştigat cu 4-0. Pentru Axiopolis II (antrenor, Tudor Pantaze) au marcat Moise (2), Ioniţă şi Ivan. „În acest meci ne-a interesat în mod deosebit evoluţia tinerilor din lot născuţi în anii 1998, 1999, 2000 şi 2001”, a precizat Gheorghe Stănculescu.
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Liga a 3-a Farul Constanța II și Gloria Albești au câștigat în etapa a 17-a (VIDEO)

19 Mar 2022 3027

Gloria Albești, pe cinci în Liga a 3-a Vasile Enache - „Sper ca acest meci să fie o descătușare pentru toți jucătorii“ (galerie foto)

10 Sep 2021 3049

Minifotbal Constanța Arsenal Inel II, campioană pentru a doua stagiune la rând. Trei premii speciale pentru „tunari“ (galerie foto)

07 Aug 2021 3662

Wembley, răpusă de „gemenii golului“ Arsenal Inel II Constanța s-a calificat la turneul final al Campionatului Național

09 Jun 2021 3492

Mihai Zugravu, golgeterul competiţiei Arsenal Inel II, campioana Ligii 1 la minifotbal pe judeţul Constanţa

06 Jan 2021 5172

Echipa Gloria Albești, nou promovată în Liga a 3-a, a achiziționat trei jucători

10 Aug 2020 5401

Axiopolis Cernavodă a câştigat la Borcea în inferioritate numerică. Fază cu scandal şi cartonaş roşu

28 Aug 2017 4511

Fotbal/Liga a IV-a SSC Farul - CS Eforie, scor 2-0

23 Oct 2016 2761