Scrimera Raluca Drăghici, de la CS Farul Constanţa, a câştigat Cupa Federaţiei

Scrimera Raluca Drăghici, de la CS Farul Constanţa (antrenoare, Mihaela Ion), a câştigat Cupa Federaţiei la floretă cadeţi şi juniori (feminin şi masculin). Întrecerea este în desfăşurare la Satu Mare, iar sportiva constănţeană s-a impus în concursul cadeţilor, fiind cea mai bună dintre cele 15 participante.
 
În finală, Raluca Drăghici a învins-o cu 15-11 pe Rebeca Cândescu (CSA Steaua Bucureşti), în semifinală a dispus de o altă sportivă a Clubului Sportiv al Armatei, Andreea Gheorghe (scor 15-5), în vreme ce învinsa din sferturi a constănţencei (după un succes cu 15-4) a fost Mellany Pfeifer (CS Satu Mare). În concursul de floretă al cadeţilor a mai evoluat o sportivă de la CS Farul, Teodora Băloiu, care s-a clasat pe poziţia a 12-a.

Ieri, s-a disputat întrecerea de floretă a junioarelor, Raluca Drăghici urcând pe podium şi aici. Constănţeanca a disputat finala, contra Anei Boldor (CSU Poli Timişoara), care s-a impus cu 15-6, astfel că reprezentata CS Farul a rămas cu medalia de argint. Bronz a cucerit o altă faristă, Raluca Văcăraşu, învinsă în semifinală, cu 15-11, chiar de Drăghici! 

Sursa foto: frscrima.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 31 mai 2019

03 Jun 2019 2656

Raluca Drăghici, de la CS Farul Constanţa, vicecampioană europeană la scrimă

08 Mar 2017 2285

Scrimera Raluca Drăghici, de la CS Farul Constanţa, s-a impus cu România într-o etapă a circuitului european de cadeţi

16 Feb 2017 1604

Floretiste la CS Farul Constanţa Raluca Văcăraşu şi Raluca Drăghici participă la Campionatul European

25 Feb 2016 2215