Sport

Se fac înscrieri pentru copii la HC Omer Aihan Omer, fostul selecţioner al României, ţine cursuri de handbal la Constanţa (galerie foto)Aihan Omer, fostul selecţioner al echipei naţionale masculine de handbal a României, dar şi antrenor, printre alte formaţii, la HCM Constanţa şi Dunărea Călăraşi, oferă cursuri de handbal la Constanţa, la Handbal Club Omer, clubul înfiinţat la iniţiativa sa.
 
Potrivit site-ului oficial al HC Omer, noua structură „organizează cursuri de handbal pentru iniţierea şi perfecţionarea copiilor, la un nivel profesionist, în tainele jocului de handbal“. Înscrieri se fac atât pentru băieţi, cât şi pentru fete, care sunt născuţi / născute în anii 2006, 2007 şi 2008.
 
Antrenamentele la HC Omer se desfăşoară la Centrul Şcolar Albatros (str. Barbu Ştefănescu Delavrancea nr. 55), în zilele de miercuri (de la ora 18.00) şi sâmbătă (de la ora 10.00).
 
Sursa foto: Facebook (Handbal Club Omer)

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„A fost o săptămână de vis!“ În weekend, HC Dobrogea Sud joacă la Constanţa cu Poli Timişoara

11 Oct 2018 606

„Îmi doresc calificarea la Jocurile Olimpice“ Aihan Omer va conduce prima selecţionată de seniori a României la handbal pe plajă (galerie foto)

07 Aug 2018 686

HC Dobrogea Sud, CSS1 Constanţa şi CSS Medgidia, aur la Campionatul Naţional de handbal pe plajă (galerie foto)

04 Aug 2018 3093