Se întoarce din Anglia Fotbalist constănţean, participant la show-urile lui Adrian Minune şi Ionuţ Galani (galerie foto)

Nicolae Panait a început sportul-rege la Cimentul Medgidia, iar la 16 ani se putea transfera la Gloria Bistriţa. A devenit însă un DJ cu experienţă, iar în ultimul timp a mai jucat la Tineretul Valea Dacilor

Are numele de scenă DJ Pico şi a luat parte la show-urile multor cântăreţi sau trupe celebre din România. De curând, a plecat în Anglia, pentru un contract de muncă, însă nu a mers. Astfel că, înapoi în România, unde va face iar ce ştie el mai bine. 

În vârstă de 32 de ani, Nicolae Panait a început fotbalul în Medgidia (oraşul său natal), la clubul Cimentul, la vârsta de nouă ani. Primul antrenor cu care a lucrat a fost George Funda. Pe când avea 16 ani, lui Nicu, ce juca libero, i s-a ivit oportunitatea de a evolua la Gloria Bistriţa, însă mutarea nu s-a materializat. „Am fost acolo, dar, din păcate, am fost victima sistemului. Am ajuns la Bistriţa prin intermediul lui Ioan Horoba, actualul manager de la Gaz Metan Mediaş, dar totul s-a încheiat fără să rezolv nimic”, povesteşte Nicolae, care a rămas astfel la Cimentul. În ultimii ani, a jucat şi la o echipă de ligă inferioară din judeţul Constanţa, Tineretul Valea Dacilor, însă este cunoscut în special prin activitatea sa de DJ. „Sunt vechi în meserie, am peste zece ani în branşă. Particip la foarte multe activităţi de genul 8 Martie, Revelioane, petreceri private, baluri, etc. Am participat direct la show-urile pe care le-au avut la noi cântăreţi cunoscuţi precum Adrian Minune, Ionuţ Galani, Costi, Puya, ori trupe ca La Familia, BUG Mafia sau 3rei Sud Est. Eu le puneam track-urile. Toată lumea mă ştie de Pico, un pseudonim cu care m-am ales de la colegii de şcoală”, arată DJ Pico. Acesta formează cu Melen Ali (pe numele de scenă Mely MC) şi cu Traian Marcel Soreanu un trio căutat la evenimentele mondene din Medgidia, din împrejurimile acesteia ori din Constanţa. După revenirea lui Pico din Anglia, echipa se va reîntregi. Cei trei sunt buni prieteni, iar Nicolae şi Melen au şi jucat fotbal împreună, la Tineretul Valea Dacilor (DJ Pico - fundaş central, Mely MC - portar), însă cel de-al doilea a renunţat la sport, iar Pico înclină şi el să-l urmeze pe marginea terenului. „Mely a suferit o accidentare. Eu încă nu am luat o hotărâre dacă voi mai juca. E mai profitabil pe partea cu muzica şi cu ceea ce fac în afara muzicii”, arată Nicolae. 

Îmbarcarea de la Portsmouth

În ultima lună, DJ Pico s-a aflat în Anglia, la Londra, pentru un contract pe câteva luni, însă nu în domeniul muzical. „M-am dus ca fixer-man (un fel de rigipsar, pe limba noastră), la o firmă de construcţii. Din păcate, nu prea a fost grozav, iar mâine (n.r. - astăzi) mă întorc acasă, urmând a-mi relua activitatea de DJ, în tandem cu Mely MC. Am stat în capitala Angliei trei săptămâni, iar astăzi (n.r. ieri), am venit să-mi vizitez un prieten de la Portsmouth, care mă va repezi mâine (n.r. astăzi) la aeroport”, a spus DJ Pico. La Portsmouth, oraşul de unde, în cel de-Al Doilea Război Mondial, s-a îmbarcat cea mai mare parte a forţei de invazie a aliaţilor (trei divizii americane, două engleze şi una canadiană) pentru debarcarea din Normandia, Nicolae Panait s-a fotografiat lângă un tanc şi un muzeu, ce aduc aminte de evenimentul din 1944. Ieri, fostul fotbalist de la Cimentul Medgidia plănuia să viziteze şi alte zone istorice. „Portsmouth este o zonă turistică foarte frumoasă”, s-a arătat impresionat DJ Pico, cel care, pe perioada cât a stat la Londra, nu a apucat să joace fotbal la vreo echipă. „Nu am avut timp pentru sport”, arată Nicolae.

Cu Sorinel de la Plopeni, la „Tanţa şi Costel”

Primul eveniment major la care, aproape sigur, va participa în România, după revenirea din Anglia, va fi petrecerea de 8 Martie de la restaurantul „Tanţa şi Costel” din Medgidia, unde atmosfera va fi întreţinută şi de Sorinel de la Plopeni. „În proporţie de 90% voi fi şi eu. Acum este rezolvat numai aşa, de la distanţă. După ce mă întorc, mâine (n.r. astăzi), va trebui să mai punem la punct câteva detalii. În principiu, Mely MC şi Traian vor fi şi ei, dar e posibil să ne împărţim. Când sunt evenimente de acest gen şi avem mai multe oferte pentru muzică, eu pot să rămân într-un loc, iar ei să pună muzica la alte petreceri. Cu cât mai multe oferte, cu atât mai bine pentru noi”, a mai spus DJ Pico.    

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Adrian Mazilu În 2017, copil de mingi la titlul luat de FC Viitorul. Șase ani mai târziu, campion cu Farul Constanța

28 May 2023 4232

Fotografia cu Loredana Groza în brațele lui Adrian Minune, de la o petrecere din Dubai, face ocolul internetului

13 Feb 2022 4595

Eforie Sud. Cătălin Ion și Alexandru Enea revin în forță cu ”Izoleta” ”Când credeam că ne-ai părăsit, observ că din nou ne-ai lovit!”

06 Nov 2020 7443

Izoleta 11, cu Cătălin Ion și sărbătoritul Alexandru Enea. „Nebunia“ continuă! „Nu mai știe nimenea care este alerta!“ (galerie foto + video)

22 Jun 2020 6054

Izoleta 6, cu Cătălin Ion și Alexandru Enea „Nu contează deloc cum se-anunță Ordonanța, iar vă fac să râdeți băieții de la Constanța!“ (video)

18 Apr 2020 6024

Mesaj de la Adrian Minune pentru Cătălin Ion și Alexandru Enea, „băieții cu izoleta“ de la Eforie Sud

13 Apr 2020 6772

„Ochii tăi îi mai văd acum doar pe telefon!“ Băieții de la Eforie Sud, Cătălin Ion și Alexandru Enea, au scos și „Izoleta 5“ (video)

10 Apr 2020 5461

PSNews ANAF dă o nouă lovitură - Un manelist cunoscut în toată lumea şi-ar putea pierde toată averea

11 Jan 2016 3091

Fiscul nu iartă Averile „fără număr“ ale vedetelor, maneliştilor şi interlopilor, la control

08 Aug 2015 2421

RTV - Antifrauda a verificat Casa Manelelor din Mamaia Adrian Minune a plecat imediat după apariția inspectorilor (video)

02 May 2015 5717

Lumea poeziilor Adrian Păunescu – Motorul greşit

15 Nov 2014 2462

Tragedie în familia lui Adrian Minune Fina manelistului s-ar fi aruncat de la etajul opt

26 Oct 2014 2928

Lumea poeziilor Adrian Păunescu – Lemn de foc (audio)

29 Sep 2014 4693