Sport

Semifinala Cupei României Biletele de acces la meciul FC Viitorul - CSU Craiova se pot achiziţiona de marţi

FC Viitorul aduce la cunoştinţă mai multe informaţii importante susţinătorilor şi spectatorilor care doresc să îşi achiziţioneze un document de acces în stadionul central din Complexul Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi” de la Ovidiu, pentru a viziona meciuI FC Viitorul - U Craiova, din manșa retur a semifinalei Cupei României, programat în ziua de joi, 25 aprilie, ora 19.45.
 
1. Biletele de intrare se vor putea achiziţiona la preţurile de 80 lei = Tribuna I, 60 lei = Tribuna a II-a, 20 lei = Peluze.

Numărul maxim de bilete care vor fi achiziţionate de către o persoană, conform Legii 04/2012, va fi de 4.

Biletele de acces se pot procura prin reţeaua Eventim: online pe www.eventim.ro şi în magazinele partenere: Orange, Diverta, Germanos, OMV, Carrefour, Cărtureşti şi Humanitas.

Începând de marţi, 23 aprilie, de la ora 10.00, atât online, cât și în magazinele enumerate mai sus, se vor putea achiziţiona bilete de acces la meci. Online, pe site-ul Eventim.ro și fcviitorul.ro, spectatorii vor putea achiziționa și bilete electronice, prin tehnologia print@home. Acestea se tipăresc de către cumpărători și vor fi validate prin scanare la intrare în tribunele stadionului.

În ziua programării meciului, la stadion se vor comercializa bilete de acces în tribune la casele de bilete ale stadionului, începând cu ora 16.00, doar dacă acestea nu se epuizează online.
 
2. Posesorilor de abonamente tip card, bilete de intrare şi invitaţii, le este recomandat ca accesul în tribunele stadionului in ziua disputării meciului să fie făcut în intervalul orar 18.45 - 19.15 pentru a se evita aglomeraţia publicului spectator la căile de acces ale tribunelor.

De asemenea, posesorii de abonament tip card (meciuri oficiale Liga I Betano), vor avea acces în tribunele stadionului prin porţile de intrare special dotate cu turnichete.

Posesorii de abonamente pot folosi cardul de acces în sectorul de tribună pentru care a fost achiziţionat în scop personal, acesta fiind interzis a fi distribuit sau împrumutat altei persoane pentru acces. Folosirea cardului de acces de către altă persoană în afara titularului atrage anularea acestuia de către clubul organizator.

De asemenea, posesorii abonamentelor îşi vor respecta locul şi rândul din sectorul de tribună inserate pe acestea la achiziţionare.

Spectatorii care vor fi prezenţi în sectoarele de tribune pentru vizionarea meciului trebuie să respecte locul, rândul şi sectorul din tribună inserat pe biletul de acces achiziţionat. Spectatorii care îşi părăsesc locurile în pauza meciului trebuie să păstreze documentele de acces pentru control şi să revină în incinta stadionului pe aceeaşi poartă de acces şi pe aceleaşi locuri inserate pe documentele respective.


Este interzisă ocuparea de către spectatori a altui loc pe scaun în tribunele stadionului decât cel inserat pe documentul de acces achiziţionat.
Fumatul şi consumul de seminţe sunt interzise în incinta sectoarelor de tribună. Fumatul este permis doar în locurile special amenajate din jurul stadionului.

3. Şi la acest meci clubul nostru va asigura suporterilor, care nu au mijloc de transport personal, autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerariul Palatul Copiilor (Constanţa) - Stadion Central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarul va pleca joi (25 aprilie 2019), la orele 18.30 de la Palatul Copiilor Constanţa. Returul transportului suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei.
 
Sursa foto: FC Viitorul

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Situația ivită a fost una excepțională“ Meciul FC Viitorul - Academica Clinceni, reprogramat. Oficial de la Liga Profesionistă de Fotbal

11 Jul 2020 493

UPDATE Meciul FC Viitorul - Academica Clinceni se joacă sâmbătă. Rezultatele testelor Covid-19 au ieșit negativ după a treia prelucrare

10 Jul 2020 1118

FC Viitorul întâlnește Academica Clinceni în play-out. În tur, meci cu cinci goluri și răsturnări de scor

10 Jul 2020 974

S-a stabilit când se va disputa partida Politehnica Iași - FC Viitorul

09 Jul 2020 943

FC Viitorul întâlnește vineri Academica Clinceni Gică Hagi - „Meci dificil, ca toate cele disputate contra lor“

09 Jul 2020 993

FC Viitorul s-a despărțit de unul dintre fotbaliștii din lot

09 Jul 2020 1100

Chiar dacă joacă în play-out, FC Viitorul are cifre remarcabile în Liga 1, demne de o formație de frunte din play-off

09 Jul 2020 1310

FC Viitorul e lider detașat în play-out Gică Hagi - „Sunt mulțumit de jucători și de spiritul pe care l-au avut“

08 Jul 2020 1883

Portarul Cosmin Dur-Bozoancă, noul jucător al echipei FC Viitorul (galerie)

07 Jul 2020 1693

Un an de când FC Viitorul a cucerit Supercupa României. Golul care l-a înlăcrimat pe Andrei Artean! (galerie foto)

07 Jul 2020 1811

Remiză între FC Viitorul și FC Voluntari. De ce nu a jucat Rivaldinho

06 Jul 2020 1889

Gică Hagi - „Sper să câștige atacul“ FC Voluntari - FC Viitorul. Cea mai bună apărare contra celei mai bune ofensive (galerie foto)

06 Jul 2020 1833

Marcator două etape la rând Fundașul Virgil Ghiță este al doilea golgeter al FC Viitorul în play-out (galerie foto)

04 Jul 2020 2667

FC Viitorul, a treia victorie de la reluarea campionatului, în fața celor de la Dinamo

02 Jul 2020 2147

Golgeterul Ligii 1 Gabriel Iancu, căpitanul FC Viitorul Constanța, inclus în echipa etapei

02 Jul 2020 2115