Serbarea de final de an Rugbyştii campioni şi Liviu Andrei Cocoş, premiaţi la Cumpăna (galerie foto)



Primăria comunei Cumpăna, în colaborare cu Asociaţia Sportivă Victoria Cumpăna si cu Asociaţia Judeţeană de Rugby Constanţa, a organizat sâmbătă, la Sala de sport „Elena Frîncu“ din localitate, serbarea de Moş Crăciun.
 
În cadrul evenimentului, au fost premiaţi rugbyşti merituoşi de la AS Victoria Cumpăna, pregătiţi de antrenorul Florin Băcioiu, care, în acest an, au devenit campioni naţionali la categoriile de vârstă Under-10 şi Under-12. Primarul comunei Cumpăna, economist Mariana Gâju, şi viceprimarul Florin Neagu au ţinut în mod special să-l invite la festivităţi şi pe Liviu Andrei Cocoş, băiatul de 14 ani din Constanţa care luptă de un an cu leucemia. Liviu Andrei a fost premiat pentru curajul şi puterea de care dă dovadă în bătălia cu nemiloasa boală.

Mariana Gâju va propune ca Florin Băcioiu să fie declarat antrenorul anului



Toţi copiii au primit din partea organizatorilor echipament sportiv. A fost prezentă şi Elena Frîncu, fostul director al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa, cetăţean de onoare al comunei Cumpăna, care le-a oferit micilor rugbyşti ciocolată şi bomboane. De asemenea, copiii au primit echipament sportiv şi de la ACS Rugby Team Constanţa (preşedinte, Florian Constantin).
 
Primarul comunei Cumpăna, economist Mariana Gâju, a subliniat că încearcă din toate puterile să găsească sponsori pentru turneul de anul viitor din Germania. Totodată, Mariana Gâju va propune Consiliului Local Cumpăna ca Florin Băcioiu să fie declarat antrenorul anului.
 
Petrecerea a continuat apoi cu pizza, tort, suc, prăjituri şi colinde. La festivitatea de final de an au participat şi părinţi şi rude ale micilor rugbyşti, dar şi alte oficialităţi.

Tricouri cu mesajul „Curaj, Liviu Andrei!“



Echipa de rugby Rechinii Constanţa a demarat o amplă campanie umanitară pentru Liviu Andrei Cocoş, la care a aderat şi comuna Cumpăna. „Andrei a fost îndrăgit de toţi copiii, la festivitatea de sâmbătă. Mulţumim antrenorului Florin Băcioiu şi autorităţilor locale. Moş Crăciun a adus cadouri pentru micii jucători, dar şi pentru Andrei, care, printre altele, a primit un echipament de rugby, o insignă cu sigla clubului şi o minge de joc purtând semnăturile campionilor. Totodată, la festivitate, părinţii rugbyştilor au îmbrăcat tricourile cu mesajul «Curaj, Liviu Andrei!», cu care au ieşit pe teren rugbyştii, în deschiderea evenimentului caritabil din 5 decembrie, de pe stadionul de rugby «Mihai Naca» din Constanţa. Vă mulţumim pentru continuarea campaniei de susţinere!“, se arată pe pagina de Facebook a formaţiei de old-boys Rechinii Constanţa.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

A murit la 15 ani! Liviu Andrei Cocoş a fost înmormântat ieri, la Constanţa „Drum lin către îngeri, copil frumos şi bun!“ (galerie foto)

03 Jul 2017 18131

Liviu Andrei Cocoş, băiatul din Constanţa care a murit la numai 15 ani, condus astăzi pe ultimul drum (galerie foto)

02 Jul 2017 11198

A murit Liviu Andrei Cocoş, băiatul din Constanţa bolnav de leucemie, în sprijinul căruia rugbyştii au lansat, în 2015, o campanie umanitară

01 Jul 2017 20398

A fost prezent şi Liviu Andrei Cocoş Moș Crăciun, în vizită la rugbyștii de la AS Victoria Cumpăna (galerie foto)

12 Dec 2015 2847

Băiatul bolnav de leucemie Liviu Andrei Cocoş, prezent la festivitatea de final de an a campionilor de la Victoria Cumpăna

12 Dec 2015 3150

„Curaj, Liviu Andrei Cocoş!“ Acţiunea caritabilă iniţiată de rugbyşti l-a impresionat pe băiatul bolnav de leucemie (galerie foto+video)

07 Dec 2015 3351

UPDATE Liviu Andrei Cocoş a marcat primul eseu al acţiunii caritabile de la stadionul Mihai Naca (galerie foto)

05 Dec 2015 2663

Veniţi să-l ajutăm pe Liviu Andrei Cocoş! Rugbyştii joacă astăzi, la Constanţa, pentru viaţa băiatului bolnav de leucemie (galerie foto)

05 Dec 2015 4552

Liviu Andrei Cocoș, băiatul bolnav de leucemie, a dat lovitura de start a meciului Farul-Dunărea Călărași

04 Dec 2015 2136

Editorial Jucăm pentru un suflet chinuit, Liviu Andrei Cocoş!

03 Dec 2015 3425

Liviu Andrei Cocoş, băieţelul bolnav de leucemie, va da lovitura de start la meciul Farul - Dunarea Călăraşi

02 Dec 2015 2824