Sharks Gym Constanța Ștefan Orza și Alex Filip, nominalizați pentru superlativele sezonului 2022 în promoția Dynamite Fighting Show

 
 
Pentru al doilea an consecutiv, promoția de sporturi de contact Dynamite Fighting Show, a lui Cătălin Moroșanu, va acorda premii pentru superlativele sezonului 2022.

Au fost nominalizați sportivi la șapte categorii: luptătorul anului, lupta anului, KO-ul anului, debutul anului, revenirea anului, cel mai popular luptător și ascensiunea anului.

La patru dintre aceste secțiuni au fost nominalizați și doi luptători de la Sharks Gym Constanța (Stefan Orza - la lupta anului, debutul anului, ascensiunea anului și Alex Filip - la revenirea anului).   
 

Votarea va începe pe 2 ianuarie și se încheie pe 10 ianuarie, urmând ca pe 11 să fie anunțați câștigătorii. Opțiunea fanilor va conta 40%, în timp ce votul specialiștilor (oficiali, media, legende ale sportului) să reprezintă 60% din totalul scrutinului.

La această ediție, sunt incluse șapte categorii și sunt luați în calcul toți sportivii care au luptat în Dynamite Fighting Show pentru cel puțin un meci în 2022. Sunt exceptate categoriile Luptătorul Anului și Ascensiunea Anului, acolo unde e nevoie de cel puțin două meciuri disputate de-a lungul sezonului.

Fiecare vot va reprezenta un procent din total. De exemplu, dacă sunt 100 de voturi din partea publicului, fiecare vot va însemna 0,4%, și tot așa. Aceeași situație și în cazul specialiștilor, unde fiecare dintre 15 intervievați va avea un procent de impact de 4%.

Sunt luate în calcul voturile de pe paginile oficiale Dynamite Fighting Show de facebook și Instagram, se arată pe site-ul oficial al DFS.


Lupta anului:
Ștefan Orza vs Andrei Ostrovanu

Orza și Ostrovanu au oferit o lecție de kickboxing autentic la DFS14, acolo unde cei doi au luptat până în ultima secundă. Cu un Orza mai energic în primele două reprize, Ostrovanu a revenit în cea de-a treia, dar nu a fost de ajuns pentru a obține victoria.


Debutul anului:
Ștefan Orza

Orza a avut primul său test major contra lui Andrei Ostrovanu și l-a câștigat, oferind totodată unul dintre cele mai bune meciuri ale serii la DFS14.


Revenirea anului

Alex Filip

După mai bine de un an din ring și după mai bine de trei ani de lipsă în DFS, Filip s-a întors pentru un ultim meci al carierei, câștigat contra brazilianului Mineiro.


Ascensiunea anului:
Ștefan Orza

A început anul cu o victorie mare împotriva lui Ostrovanu, transformându-se într-una dintre marile speranțe ale kickboxului la categoria super mijlocie.


Sursa foto: Facebook (Dynamite Fighting Show)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Sharks Gym Constanța Luptătorul Alex Filip revine în ring, în gala K1 Fighting Network Romania. „Este o ocazie unică“ (GALERIE FOTO)

10 Apr 2024 1068

Sharks Gym Constanța Luptătorul Mădălin Pîrvulescu a câștigat centura în gala profesionistă „Vendetta Fight Nights“, de la Viena

18 Feb 2024 1054

Sharks Gym Constanța Mădălin Pîrvulescu luptă pentru centură în Austria, la gala „Vendetta“

16 Jan 2024 1028

Pompierul din Constanța Ștefan Orza, învins după extra-round în marea finală a Dynamite Fighting Show (GALERIE FOTO + VIDEO)

16 Dec 2023 2017

Box George Edmond Maradin, campion de ziua sa de naștere! CS Farul Constanța, aur și bronz la Naționalele de tineret (GALERIE FOTO)

05 Dec 2023 1603

Sharks Gym Constanța Luptătorul Mădălin Pîrvulescu, victorie-fulger la Viena, în gala „Vendetta“

10 Oct 2023 1692

„Inimă de leu“ Ștefan Orza, pompierul din Constanța, s-a calificat în finală la Dynamite Fighting Show și va lupta cu „Rambo“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

24 Sep 2023 3341

Constanța Ștefan Orza, în semifinale la Dynamite Fighting Show. „Sunt pompier, de scânteile de pe afiș nu îmi este frică!“ (GALERIE FOTO)

08 Jul 2023 2540

Dynamite Fighting Show Luptătorul constănțean Ștefan Orza, victorie în sferturile Turneului Super 8 (GALERIE FOTO + VIDEO)

14 May 2023 2524

Cod Roșu la Buzău! Pompierul Ștefan Orza, „Hulk din Constanța“, antrenamente cu legendarul Mike Passenier, pentru gala Dynamite Fighting Show

06 May 2023 2257

Luptătorul Eduardo Maradin, de la Sharks Gym, victorie în Republica Moldova. „A reprezentat România și Constanța cu mândrie!“ (GALERIE FOTO)

29 Mar 2023 2641

Ziua cea mare pentru „Diamant“ Luptătorul Ștefan Orza, pompier la ISU „Dobrogea“ Constanța, își face debutul în promoția Glory. „Sus România!“ (GALERIE FOTO)

23 Feb 2023 10544

Pompier la ISU „Dobrogea“ Ștefan Orza, primul luptător constănțean care va evolua în promoția Glory. „Din Moșneni, Constanța, România - în toată lumea!“

07 Feb 2023 9893

Sharks Gym Constanța Luptătorul Alex Filip, câștigătorul secțiunii „Revenirea anului“ la premiile Dynamite Fighting Show

13 Jan 2023 3020

Ștefan Orza, Mădălin Pîrvulescu și Alex Filip Luptătorii Sharks Gym Constanța, șapte victorii în opt meciuri în 2022, în galele profesioniste

30 Dec 2022 3535