Show total! Dinamo, surclasată de Farul Constanţa Cătălin Anghel - „Atât jucătorii, cât şi cei din tribună au fost la înălţime“ (galerie foto)


 
  • Farul Constanţa a învins Dinamo cu 3-0 în etapa a şasea a Ligii 1.
  • Jefte Betancor a înscris un gol de kinogramă, cu un şut de la peste 50 de metri.
  • Farul a apelat din nou la tinerii Enes Sali (15 ani) şi Nicolas Popescu (18 ani), jucători care au debutat în Liga 1 în acest sezon.
 
Etapa a şasea a Ligii 1 i-a adus o nouă victorie Farului Constanţa, cea mai categorică de până acum din campionat, 3-0 cu Dinamo la Ovidiu. Spectacolul a fost la el acasă pe stadionul central al Academiei Hagi: o atmosferă extraordinară în tribune, iar pe gazon „marinarii“ au etalat un joc debordant - fotbal total, trei goluri şi alte nenumărate ocazii!
 
„Am reuşit să ne creăm multe oportunităţi de a marca, am înscris şi de trei ori. Cred că a fost un spectacol. Atât jucătorii, cât şi cei din tribună au fost la înălţime. Ne bucurăm foarte mult că avem suporterii alături de noi. Aşa cum au făcut-o cu Sepsi şi în trecut, ne-au ajutat şi acum şi ne-au condus spre victorie. Îi felicit şi pe băieţi, au avut o atitudine şi o determinare foarte bune, au fost disciplinaţi tactic. Au respectat tot ce s-a lucrat, tot ce a pregătit Gică Hagi. Dinamo e o echipă de tradiţie şi rămâne foarte periculoasă, dacă nu e tratată cum trebuie. Îţi poate pune probleme foarte mari. Fiecare meci are istoricul său. Ne bucurăm că jocul ne-a dus să ne creăm foarte multe ocazii. Trebuie să continuăm pe aceeaşi linie. Trebuie să ne refacem şi să ne gândim la ce urmează, pentru că ne aşteaptă un meci deosebit de dificil la Craiova“, a declarat Cătălin Anghel, antrenorul Farului, care a condus echipa de pe margine, în absenţa managerului tehnic Gică Hagi, „Regele“ ispăşindu-şi contra lui Dinamo ultima dintre cele două etape de suspendare primite în urma eliminării din partida cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

 
Gol de generic

 
Meciul cu Dinamo a avut şi un gol de kinogramă, Jefte Betancor înscriind cu un şut de la peste 50 de metri, din terenul său, reuşita înscriindu-se la golul anului în Liga 1. „Este un gol de generic şi se poate spune şi aşa, că e golul campionatului, însă întrecerea e lungă, cred că vor mai fi execuţii frumoase. Ne bucurăm pentru Jefte şi pentru toţi jucătorii noştri“, a punctat Cătălin Anghel. „Golul care trebuie pus pe repeat! Jefte Betancor și execuția sa de 10!“, se arată pe pagina de Facebook a Farului.   

 
„Asta îţi doreşti cel mai mult ca fotbalist“

 

„Am făcut o partidă foarte bună, am făcut posesie şi ne-am impus jocul. Sunt trei puncte meritate. Am avut şi eu ocazii, dar mi-a lipsit golul. Sper să înscriu contra Craiovei. Atmosfera a fost senzaţională. Asta îţi doreşti cel mai mult ca fotbalist. Sper să fie la fel şi la următoarele meciuri. Victoriile aduc victorii, astfel că sper să câştigăm şi în continuare“, a declarat la Farul TV tânărul fotbalist farist Alexi Pitu. „Atmosfera a fost deosebită, este foarte important aportul publicului. Îi aşteptăm pe fani în număr cât mai mare la toate meciurile noastre, pentru că ne ajută foarte mult. Publicul a fost al 12-lea jucător“, a subliniat contribuţia fanilor şi Cătălin Anghel. În cele şase meciuri de până acum din acest sezon, Farul a primit un singur gol, având golaverajul 6-1. În primele patru partide, „marinarii“ şi-au păstrat poarta intactă!   

 

„Gică ştie să promoveze jucători tineri“

 
Contra lui Dinamo, Farul a apelat din nou la tinerii Enes Sali (15 ani) şi Nicolas Popescu (18 ani), jucători care au debutat în Liga 1 în acest sezon. „Noi tot timpul am mers pe acest lucru. Gică este un antrenor care ştie să promoveze jucători tineri, ştie să le dea încredere şi ştie când e momentul să-i arunce în luptă. Aceste partide le dau şi mai multă experienţă, şi mai mult curaj şi-i ajută să devină jucători mult mai aşezaţi, de la meci la meci“, a comentat Cătălin Anghel.

Sursa foto: Farul Constanţa
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citeşte şi:
 
Spectacol la Ovidiu. Farul a făcut scor cu Dinamo. Jefte Betancor, golul campionatului!

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Hagi, după Farul Constanța - CFR Cluj 5-1 „Un meci perfect. Bravo lor! Am făcut diferența la ritm și intensitate“ (GALERIE FOTO)

19 Apr 2024 407

LIVE TEXT. Superliga 2023/2024 CFR Cluj a deraiat la Ovidiu! Farul Constanța a învins cu 5-1 și urcă pe locul doi în play-off! (GALERIE FOTO)

19 Apr 2024 586

Farul Constanța Revelația Ionuț Cojocaru - „Peste cinci ani, mi-aș dori să fiu la AC Milan și să joc cu România la un turneu final“ (GALERIE FOTO)

19 Apr 2024 452

Editorial „Revenirea la origini“, o strategie care își arată din plin roadele la Farul Constanța în play-off

19 Apr 2024 350

Superliga 2023/2024 FCSB poate obține titlul de campioană a României încă din acest weekend

19 Apr 2024 487

Anglia Fost fotbalist de la Farul Constanța joacă la Draco FC 2022, prima formație românească din orasul Chelmsford. Duminică, meci mare! (GALERIE FOTO + VIDEO)

18 Apr 2024 2164

Farul Constanța Gheorghe Hagi, la conferința de presă - „M-ai prins în ofsaid!“ (VIDEO)

18 Apr 2024 1136

UPDATE. Superliga 2023/2024. Farul Constanța - CFR Cluj Hagi - „Întâlnim un adversar foarte puternic, dar unicul nostru obiectiv e victoria“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

18 Apr 2024 1676

Box George Edmond Maradin, pe locul cinci la Campionatul European. „Mândru să reprezint România și orașul Constanța!“ (GALERIE FOTO)

16 Apr 2024 925

Doi fotbaliști de la Farul Constanța, în echipa etapei a patra din play-off / play-out. „Este surpriza plăcută“

16 Apr 2024 650

Farul Constanța și-a mărit flota de autocare moderne. Campioana României se alătură cluburilor de fotbal importante (GALERIE FOTO)

16 Apr 2024 1120

Trei echipe de juniori de la Farul Constanța, calificate în semifinalele campionatelor

15 Apr 2024 587

Farul Constanța Fotbalistele, eșec surprinzător acasă cu Csikszereda Miercurea Ciuc. Oaspetele conduceau cu 3-0 în minutul 21! (GALERIE FOTO + VIDEO)

14 Apr 2024 788

Farul Constanța Hagi - „Victorie mare la Craiova, care ne crește încrederea. Sperăm să învingem și CFR Cluj“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

14 Apr 2024 716

Declarațiile primarului Chițac și ale lui Nicolae Ciucă referitor la stadionul Farul din Constanța (VIDEO)

13 Apr 2024 849