Simona Halep a primit ”Cheia Orașului București”

Constănțeanca Simona Halep, a primit, luni seara, ''Cheia Oraşului Bucureşti'' şi o diplomă de excelenţă din partea primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, în cadrul unei ceremonii organizate la Arena Naţională, scrie Agerpres.

Gabriela Firea a fost fluierată de cei aproximativ 20.000 de bucureşteni prezenţi pe Arena Naţională în momentul în care a urcat pe scena amplasată în faţa tribunei oficiale a stadionului. "Bine ai venit acasă, Simona. Nu vreau decât să îmi exprim satisfacţia pentru performanţa realizată de tine şi să îţi ofer "Cheia Oraşului Bucureşti" şi această diplomă, pentru că tu eşti deja cetăţean de onoare al Capitalei", a afirmat Firea, care a părăsit apoi stadionul.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, numărul 1 mondial, a prezentat trofeul cucerit la Roland Garros, luni seara, în cadrul unei ceremonii organizate pe Arena Naţională din Capitală la care au participat aproximativ 20.000 de bucureşteni.

Evenimentul a început cu intonarea imnului României de către artiştii Monica Anghel şi Marcel Pavel, moment în care pe ecranele gigant din spatele scenei au rulat imagini cu finala de la Roland Garros câştigată, sâmbătă, de Simona Halep în faţa americancei Sloane Stephens.

La ceremonie au fost prezenţi printre alţii primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, ministrul Tineretului şi Sportului, Ioana Bran, preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, fostul tenisman Ilie Năstase şi tatăl jucătoarei, Stere Halep.

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

dan

14 Jun, 2018 20:17

N-o balacariti pe Simona Halep pentru ca ea si-a dedicat intreaga viata acestui sport cu greutati majore. N-a cerut nimic in schimb. Sa nu fim mojici si s-o apreciem . Hai Simona, esti steaua Romaniei. Te iubim.Stima si respect pentru aceasta mare sportiva a Romaniei. Cinste sportivilor care fac lobby Romaniei.

dan

14 Jun, 2018 20:06

Incalificabil.Nu am cuvinte despre ce s-a putut face in legatura cu acest mare eveniment al Romaniei, eveniment colosal in arena tenisului mondial. Cum poti sa manipulezi in asemenea hal si sa dezinformezi opinia publica, cum poti sa minti in asemenea mod grosolan? Aceasta este educatia pe care au primit-o de la parinti, aceasta este mentalitatea bolnava a unor "activisti" care nu au alt scop in viata decat decat sa se razbune haotic si in sensul cel mai murdar cu putinta. Oare aceasta e multumirea noastra fata de Simona Halep, oare aceasta e pretuirea noastra fata de o mare Campioana care n-a cerut nimic in schimb de la Statul roman si care si-a construit cu multa sudoare drumul spre inalta performanta? Numai cei care fac tenis de performanta stiu cu adevarat cu ce greutati se confrunta in drumul lor spre varful unei cariere de succes. Sa nu-i uitam niciodata pe marii campioni ai sportului romanesc indiferent din ce sport fac parte, sa-i pretuim pentru ca ei fac un adevarat lobby Romaniei, aduc cinste Romaniei, acestia sunt adevaratii patrioti.

Articole asemanatoare

Mihai Covaliu, președintele COSR, despre ce șanse are Simona Halep să evolueze la Jocurile Olimpice Paris 2024

18 Apr 2024 448

Simona Halep nu va mai participa la turneul de la Oeiras. „Schimbare de planuri!“

11 Apr 2024 1067

Simona Halep, supusă unui nou control anti-doping

09 Apr 2024 854

Simona Halep a primit wild-card și pentru turneul de la Madrid

03 Apr 2024 1203

Pe ce loc în clasamentul mondial se află Simona Halep, după participarea la Miami Open

01 Apr 2024 847

Simona Halep ratează meciurile echipei naționale împotriva Ucrainei și participarea la Jocurile Olimpice de la Paris

30 Mar 2024 737

Simona Halep a revenit în țară de la Miami „Sunt bucuroasă că, din această carieră, am câștigat un om foarte valoros“

25 Mar 2024 1594

Editorial Ziua în care Simona Halep s-a bucurat din nou pe terenul de tenis

24 Mar 2024 814

Simona Halep, petrecere specială, în care au fost sărbătoriți Stere și Nicolae Halep

24 Mar 2024 4341

Simona Halep „Îl aştept pe Carlos Martinez să începem. Am fixat o perioadă de încercare“

21 Mar 2024 694

Simona Halep, revenire de bun augur în turnee. Cu set câștigat! „Această zi va rămâne foarte specială pentru mine“. Cine e noul antrenor

20 Mar 2024 962

WTA Miami 2024 Simona Halep a câștigat setul întâi cu 6-1, dar a pierdut primul meci de la revenirea în turnee

20 Mar 2024 1510

UPDATE Simona Halep și-a aflat adversara de la Miami!

18 Mar 2024 731

Simona Halep, convocată pentru meciul din Billie Jean King Cup cu Ucraina. Pe site-ul competiției, apare pe locul 58 în lume!

15 Mar 2024 701

Simona Halep a plecat în SUA, pentru turneul de la Miami. „Mă bucur mult că am șansa de a mă întoarce pe teren“

11 Mar 2024 1458