Simona Halep, atac de panică la Roland Garros „Nu stă în firea mea să renunț, sunt gata sa o iau de la capăt!“

 

 
  • Simona Halep a încheiat de timpuriu ediția din acest an a Roland Garros, învinsă de o tânără de 19 ani, ocupantă a locului 74 WTA.
  • În setul doi al meciului, Simona a acuzat și probleme medicale, solicitând intervenția medicului, care i-a verificat tensiunea.
  • Ulterior, constănțeanca a dezvăluit că, pe parcursul partidei, a suferit un atac de panică!
 
Simona Halep a părăsit ediția 2022 a Roland Garros încă din turul doi. În vârstă de 30 de ani și aflată pe locul 19 WTA, jucătoarea din Constanța a fost eliminată surprinzător, în trei seturi, de chinezoaica Qinwen Zheng (19 ani, 74 WTA).
 
Câștigătoare a turneului de Mare Șlem de la Paris în 2018 și finalistă în alte două rânduri, Simona nu mai încheiase atât de rapid Roland Garros din 2015. În disputa cu Qinwen Zheng, terminată după o oră și 56 de minute de joc, Simona a câștigat primul set cu 6-2 și a condus cu 2-1 în cel secund, moment în care chinezoaica a trecut la conducerea partidei și s-a impus cu 6-2 și 6-1 în seturile doi și trei, realizând, prin calificarea în „16“-imile de finală ale unui turneu de asemenea nivel, cel mai bun rezultat din cariera ei de până acum. În setul doi, Simona a acuzat și probleme medicale, solicitând intervenția medicului, care i-a verificat tensiunea.
 
„Mesajul meu a fost că am terminat cu tenisul“
 
Ulterior, într-un mesaj postat pe Instagram, constănțeanca a dezvăluit că, pe parcursul meciului, a suferit un atac de panică!
 
„Bună tuturor, scriu aici aceste cuvinte pentru că simt că trebuie să le împărtășesc cu cei cărora le pasă. Ca întotdeauna, simt un mare sprijin din partea fanilor mei și vreau să vă mulțumesc tuturor! Sunteți minunați! Mă susțineți necondiționat și acest lucru înseamnă mult pentru mine! În general, nu sunt o persoană care să facă drame și sper ca aceste cuvinte scrise acum să nu sune așa. Ultimele 18 luni au fost foarte grele, emoțional și fizic. După ce am pierdut la Doha, mesajul meu către persoanele foarte apropiate mie a fost că nu mai pot continua, că am terminat cu tenisul. Dar, cumva, am simțit iar acel foc interior și dragostea pentru tenis, așa că am decis să lucrez susținut și fac niște schimbări semnificative. Sunt foarte mândră de mine pentru ceea ce am reușit în ultima vreme. Am putut face asta doar cu ajutorul lui Patrick și vreau să îi mulțumesc pentru că este alături de mine. Rezultatele sunt grele, bineînțeles, pentru că așteptările sunt mari. Sunt o câștigătoare de Grand Slam, fost număr 1 mondial și mă aștept să câștig. Dar nimic nu poate fi garantat. Ca să fiu capabilă să ating din nou cel mai înalt nivel în tenis, am nevoie de timp și să muncesc din greu. Nu stă în firea mea să renunț, deci mâine e nouă zi și sunt gata sa o iau de la capăt! Apropo, acum știu cum e să ai un atac de panică; nu e ușor de gestionat, dar am terminat cu el și zâmbesc deja! Cu dragoste, Simona“, a fost mesajul jucătoarei din Constanța.
 
„Îmi asum întreaga responsabilitate“
 
În același timp, antrenorul Simonei, Patrick Mouratoglou, și-a asumat responsabilitatea pentru acele rezultate ale Simonei din ultimul timp care nu au atins nivelul așteptărilor.

 
„Am fost întotdeauna mândru de succesele mele cu jucătorii mei, dar trebuie și să recunosc atunci când nu fac o treabă suficient de bună. Rezultatele pe care le-am avut în ultima lună la Madrid, Roma și Roland-Garros sunt insuficiente pentru cineva de calibrul Simonei Halep și îmi asum întreaga responsabilitate pentru ele. Ea este în întregime dedicată, motivată și dă totul la fiecare minge. Este o campioană, iar palmaresul ei vorbește de la sine. Mă aștept la mult mai mult de la mine și vreau să le cer scuze fanilor ei, care mereu au susținut-o foarte mult”, a transmis tehnicianul francez.
 

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Instagram (Simona Halep)
      
Citește și:
 
Simona Halep, eliminată în turul doi la Roland Garros!

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mihai Covaliu, președintele COSR, despre ce șanse are Simona Halep să evolueze la Jocurile Olimpice Paris 2024

18 Apr 2024 402

Simona Halep nu va mai participa la turneul de la Oeiras. „Schimbare de planuri!“

11 Apr 2024 1062

Simona Halep, supusă unui nou control anti-doping

09 Apr 2024 849

Simona Halep a primit wild-card și pentru turneul de la Madrid

03 Apr 2024 1197

Pe ce loc în clasamentul mondial se află Simona Halep, după participarea la Miami Open

01 Apr 2024 838

Simona Halep ratează meciurile echipei naționale împotriva Ucrainei și participarea la Jocurile Olimpice de la Paris

30 Mar 2024 735

Simona Halep a revenit în țară de la Miami „Sunt bucuroasă că, din această carieră, am câștigat un om foarte valoros“

25 Mar 2024 1592

Editorial Ziua în care Simona Halep s-a bucurat din nou pe terenul de tenis

24 Mar 2024 811

Simona Halep, petrecere specială, în care au fost sărbătoriți Stere și Nicolae Halep

24 Mar 2024 4337

Simona Halep „Îl aştept pe Carlos Martinez să începem. Am fixat o perioadă de încercare“

21 Mar 2024 691

Simona Halep, revenire de bun augur în turnee. Cu set câștigat! „Această zi va rămâne foarte specială pentru mine“. Cine e noul antrenor

20 Mar 2024 958

WTA Miami 2024 Simona Halep a câștigat setul întâi cu 6-1, dar a pierdut primul meci de la revenirea în turnee

20 Mar 2024 1494

UPDATE Simona Halep și-a aflat adversara de la Miami!

18 Mar 2024 727

Simona Halep, convocată pentru meciul din Billie Jean King Cup cu Ucraina. Pe site-ul competiției, apare pe locul 58 în lume!

15 Mar 2024 697

Simona Halep a plecat în SUA, pentru turneul de la Miami. „Mă bucur mult că am șansa de a mă întoarce pe teren“

11 Mar 2024 1442