Simona Halep, după Wimbledon „Sunt atât de recunoscătoare că vă am lângă mine!“

  • Jucătoarea din Constanța a fost învinsă în semifinale la Wimbledon de Elena Rybakina.  
 
Simona Halep s-a oprit în semifinale la ediția 2022 a turneului de Mare Șlem de la Wimbledon, învinsă în două seturi (6-3, 6-3) de Elena Rybakina, din Kazahstan, dar constănțeanca a subliniat progresul pe care l-a înregistrat în joc în ultima perioadă.

Într-un mesaj postat pe Facebook, Simona a menționat:  

Sunt recunoscătoare pentru modul în care mi-am îmbunătățit jocul de la Roland Garros încoace. Am devenit mai puternică și am etalat un tenis mai bun. Am încredere în acest proces. Felicitări, Elena Rybakina, ai fost prea puternică pentru mine acum! Mulțumesc tuturor celor care m-au încurajat și susținut, m-ați împins până la capăt să dau tot ce am mai bun în mine. Și un mare mulțumesc echipei mele minunate: Patrick Mouratoglou, Theo Cercel, Arnaud Restifo, Candice Gohier, Nina Wennerstrom. Sunt atât de recunoscătoare că vă am lângă mine! Știu că sunt pe drumul cel bun. Ne vedem anul viitor, Wimbledon!  


În finala de la Wimbledon, Elena Rybakina (23 de ani, 23 WTA) se va duela sâmbătă, 9 iulie, cu tunisianca Ons Jabeur (27 de ani, 2 WTA).

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 


Sursa foto: Facebook (Simona Halep)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.