Simona Halep, în turul doi la Bad Homburg. Revenire spectaculoasă în meci!

  • Jucătoarea din Constanța a trecut în runda inaugurală de sportiva din Cehia Katerina Siniakova.

Simona Halep (30 de ani, 19 WTA) s-a calificat în această seară în turul secund al turneului din seria WTA 250, pe iarbă, de la Bad Homburg (Germania), la care jucătoarea din Constanța este cap de serie numărul 4.

În runda inaugurală, Simona a trecut de sportiva din Cehia Katerina Siniakova (26 de ani, 63 WTA), în trei seturi, scor 4-6, 6-3, 6-4, la capătul unui meci care a durat două ore și 17 minute.

Constănțeanca a avut o revenire spectaculoasă în meci, după ce adversara sa a câștigat primul set și a condus cu 3-0 în cel de-al doilea!

În turul doi, Simona Halep se va duela miercuri, 22 iunie, cu slovena Tamara Zidansek (58 WTA). Partida va începe în jurul orei 19.00, urmând a fi transmisă în direct de Digi Sport 2.  
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (Simona Halep)  

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Știri Constanța Simona Halep a deschis un alt sediu al clinicii de recuperare pe care o deține în Constanța (FOTO)

15 Dec 2023 4551

Simona Halep s-a calificat în semifinale la Linz. Revenire spectaculoasă în fața Jasminei Paolini

10 Nov 2021 1583

Fosta învăţătoare a campioanei, Mariana Chirilă, îi pregăteşte un cadou special „Simona Halep este floarea mea de colţ“ (galerie foto)

23 Oct 2014 11746