Simona Halep, sportivul anului 2014, în România

Simona Halep a primit, ieri, titlul de "Sportivul anului" pentru rezultatele deosebite obținute în 2014, din partea Comitetului Executiv al Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR).
 
Președintele COSR, Alin Petrache a reînnoit invitația adresată Simonei Halep de a face parte din echipa olimpică pentru Jocurile Olimpice de la Rio din 2016 și chiar să fie purtătorul de drapel al delegației rom\ne.
 
"Împreună cu colegii din Comitetul Executiv am decis că Simona Halep merită această distincție pentru rezultatele din 2014. A fost un an în care ea a făcut cinste României prin victoriile repurtate pe terenul de tenis. Mai mult, o invit pe Simona Halep să facă parte din echipa olimpică pentru Jocurile Olimpice de la Rio și, în cazul în care va accepta, o să îi propun să fie purtătorul de drapel al delegației noastre'', a declarat Alin Petrache.
 
Între timp, Simona Halep a fost desemnată, oficial, cap de serie numărul 3 la primul turneu de important al anului, Australian Open, care va începe luni, la Melbourne. Simona este optimistă, după problemele de sănătate avute la Sydney.
 
„Am tot sperat că am păcălit gastroenterita ce mi-a dat mari bătăi de cap în timpul finalei de la Shenzen. Oricât de multă grijă am avut și oricât m-am luptat, boala a înaintat și iată că am ajuns la Sydney, împreună cu toată echipa tehnică, doar ca să luăm bătaie de la un virus. Din păcate, pentru mine, mai presus de tot efortul din spate se află tristețea de a nu putea juca. Totuși, lupt în continuare și încerc să mă refac pentru a începe cât mai rapid antrenamentele pentru Australian Open. Să îmi țineți pumnii, sper să mă fac bine la timp!”, a afirmat Halep.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Revista presei locale

15 Jan 2015 2066

Simona Halep, desemnată sportivul anului de COSR

14 Jan 2015 1873