Societatea Astra Ecopetrol Petre Buduru a căpătat statut de asociat unic și administrator

  • Petre Buduru este fost mare fotbalist, una dintre legendele FC Farul, club la care a activat și ca președinte.
  • Costel Bădiceanu a cesionat toate părțile sociale pe care le deține la Astra Ecopetrol
  • Societatea va fi administrată de către Petre Buduru pe perioadă nelimitată
 

În Monitorul Oficial al României a fost publicată hotărârea nr. 1 / 1 septembrie 2020 a Adunării Generale a Asociaților Astra Ecopetrol SRL, firmă care are sediul în Constanța.

Asociații societății sunt constănțenii Petre Buduru și Costel Bădiceanu. Buduru este fost mare fotbalist, una dintre legendele FC Farul, club la care a activat și ca președinte. În prezent, este unul dintre conducătorii Astrei Giurgiu. În Astra Ecopetrol, Petre Buduru deține 86% din capitalul social, iar Costel Bădiceanu - 4%.
În Adunarea Generală a Asociaților, cei doi au decis:
Articolul 1.1. Cesionarea de către asociatul Costel Bădiceanu a tuturor părților sociale pe care le deține la Astra Ecopetrol, respectiv 1 parte socială în valoare nominală de 10 lei - 4% la profit și pierderi, reprezentând 4% din capitalul social, cota de participare la beneficiile și pierderile societății fiind de 4%, către asociatul Petre Buduru, care le acceptă conform Contractului de cesiune de părți sociale nr. 1 din 1 septembrie 2020.
 

Costel Bădiceanu pierde calitatea de asociat

Articolul 1. 2. Prețul cesiunii de părți sociale este la valoarea nominală a părților sociale, respectiv 10 lei pentru fiecare parte socială, în valoare totală de 10 lei.
Articolul 1. 3. În urma cesiunii de părți sociale, Costel Bădiceanu pierde calitatea de asociat, iar Petre Buduru va căpăta statut de asociat unic și administrator, în cadrul societății Astra Ecopetrol.
Articolul 1.4. Cedentul, Costel Bădiceanu, transmite, iar cesionarul, Petre Buduru, preia activul și pasivul societății, toate drepturile și obligațiile prezente și viitoare ce decurg din deținerea părților sociale, atât a celor deținute, cât și a celor cedate, inclusiv achitarea tuturor datoriilor societății către bugetul de stat și alte persoane fizice sau juridice de orice natură, existente și neachitate până la data prezentei hotărâri, atât cele evidențiate, cât și cele care vor apărea ca urmare a unei acțiuni de control.
 

Petre Buduru - 25 de părți sociale

Articolul 2. Ca urmare a cesionării părților sociale, capitalul social al societății, în valoare de 250 de lei, divizat în 25 de părți sociale, în valoare nominală de 10 lei fiecare, va fi deținut astfel: Petre Buduru - 25 de părți sociale, în valoare nominală de 10 lei fiecare, în valoare totală de 250 de lei, reprezentând 100% capitalul social, cota de participare la beneficiile și pierderile societății fiind de 100%.
Articolul 3. Retragerea din calitatea de administrator a Mihaelei Daniela Navala, cu domiciliul în Constanța. Societatea va fi administrată de către Petre Buduru pe perioadă nelimitată, având puteri depline, descărcând de gestiune pe vechiul administrator.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța

Citește și:

Constanța
Dennis Șerban, în locul lui Petre Buduru, în funcția de administrator al societății Jepp SRL

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Farul Constanța Poveștile lui Daniel Ghișan, „fotbalistul fără post“. „Tâlharul“, uleiul de sub mașină și duelul cu Patrick Vieira (GALERIE FOTO + VIDEO)

07 Sep 2023 4012

Firme Constanța Jepp SRL, firma în care sunt asociați Dennis Șerban și Petre Buduru, și-a schimbat sediul social

08 Aug 2023 1937

Petre Buduru, din nou pe teren, în tricoul Farului Constanța „Mi-a făcut plăcere să-l admir pe Gică Hagi, la 17 ani. Era un copil minune“ (GALERIE FOTO)

17 Mar 2023 9483

Foști președinți ai Farului Petre Buduru, Paul Peniu și Hacic Garabet își serbează miercuri zilele de naștere. Pentru primii doi, bucurie dublă!

29 Jun 2022 4103

Modificări în societatea Azochim Complex SRL, în care era asociat și fostul fotbalist Petre Buduru. Cine e noul administrator

09 Jun 2022 2493

Fost fotbalist și președinte la Farul Constanța Petre Buduru nu mai este asociat și administrator la firma Astra Ecopetrol

10 Apr 2022 4143

Fost președinte al FC Farul Constanța. Cum și-a încheiat Hacic Garabet cariera de rugyst „Aoleu, îl omoară pe tăticuțu!“

23 Nov 2021 6754

S-a înființat Astra Energy SRL. Doi fondatori. Unul e fostul fotbalist Petre Buduru, care are și calitatea de administrator

22 Sep 2021 2213

Fostul fotbalist Petre Buduru, cooptat ca asociat în societatea North Chemical Complex

24 Jun 2021 4115

Petre Buduru a cesionat jumătate dintre părțile sociale pe care le deține în societatea Astra Oil Prod

11 Jun 2021 3810

Constanţa Petre Buduru şi Dennis Şerban, asociaţii societăţii Jepp SRL, au hotărât majorarea capitalului social

25 Jan 2021 3774

Cât deţine Petre Buduru din capitalul social al firmei Azochim Complex, în urma cooptării unui nou asociat

08 Jan 2021 4322

Constanţa Schimbări în societatea Jepp SRL. Câte părţi sociale deţin acum asociaţii Dennis Şerban şi Petre Buduru

07 Jan 2021 4228

Petre Buduru, noul administrator Astra Oil Prod a deschis un punct de lucru în Portul Constanța

06 Oct 2020 4868

Constanța Statut nou pe care-l deține Petre Buduru în societatea Astra GP Ecologic

03 Oct 2020 3719