Socrul mare a fost oficial al FC Farul Arbitrul Cătălin Toader, naşul de cununie al băiatului lui Marian Cîrnu (galerie foto)


Marian Cîrnu, fost director de marketing al FC Farul şi fost oficial şi la alte echipe constănţene de fotbal, este socru mare. Fiul său, Cosmin Robert, s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Geanina, cei doi tineri avându-i ca naşi pe soţii Toader, Cătălin (arbitru de fotbal) şi Steluţa.
 
Marian Cîrnu a fost director de marketing al FC Farul timp de cinci ani, între 1995 şi 2000, dar a activat şi la alte echipe constănţene: vicepreşedinte la CFR Constanţa (cu care a reuşit două promovări), director sportiv la CSO Ovidiu (echipă care a promovat în 2006 pentru prima dată în Liga a III-a) şi director executiv la CS Năvodari (unde a lucrat trei ani, iar formaţia a promovat şi s-a menţinut în eşalonul al treilea). Marian (48 de ani), care e stabilit de mai mulţi ani la Năvodari, are doi copii, Cosmin Robert (26 de ani) şi Gabriela (10 ani).

 Cosmin şi Geanina Cîrnu s-au cunoscut în Italia


 Zilele trecute, familia Cîrnu a cunoscut emoţiile unui eveniment deosebit: căsătoria lui Cosmin, acesta cununându-se civil, la Năvodari, cu Geanina (care are tot 26 de ani). La finele acestei săptămâni, va avea loc partea a doua a fericitului moment din viaţa celor doi tineri, ceremonialul religios (la Biserica „Sf. Mare Mucenic Mina“, din Parcul Tăbăcărie) şi petrecerea, care va fi găzduită de Complexul Savoy din Mamaia. După ce au scos actele, Cosmin şi Geanina au sărbătorit evenimentul la o masă în cerc restrâns, la Scoica Land. După nuntă, tinerii însurăţei vor merge la Londra, pentru continuarea studiilor superioare: Cosmin în comerţ, iar Geanina în medicină veterinară (chirurgie). „Slăbiciunea băiatului meu este arta culinară. El şi soţia sa s-au cunoscut în Italia, la Udine. Le urăm iubiţilor noştri Casă de Piatră, sănătate, fericire şi copii frumoşi“, a declarat Marian Cîrnu.

 Naşul Cătălin Toader este adjunctul şefului de post din Corbu


 Naşii de căsătorie ai lui Cosmin şi ai Geaninei sunt soţii Toader, din Năvodari. Capul familiei, Cătălin, împlineşte 35 de ani la mijlocul lunii viitoare şi este arbitru de fotbal, vechi prieten cu Marian Cîrnu. „Ne ştim de foarte mulţi ani. Marian ne-a rugat să le devenim părinţi spirituali celor doi tineri, iar noi am acceptat cu mare bucurie. Este prima pereche pe care o cununăm. Până acum, am mai fost naşi, dar de botez, pentru două fetiţe. La nunta de sâmbătă, ne vor fi alături mulţi prieteni din fotbal, arbitri, conducători ai AJF Constanţa, şefi de echipă sau jucători“, a spus naşul, care, în viaţa de zi cu zi, este poliţist (agent principal), activând ca adjunct al şefului de post de la Corbu, în cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Cogealac. Cătălin este arbitru de fotbal din anul 1995 şi are categoria I. Ca vechime neîntreruptă, este al doilea „cavaler“ din lotul constănţean, după asistentul FIFA Aurel Oniţa, fostul şef al Comisiei Judeţene de Arbitri. Cătălin este căsătorit cu Steluţa (profesoară de limba şi literatura română la Şcoala nr. 1 „George Enescu“ din Năvodari), iar cei doi au o fetiţă de trei ani şi trei luni, Lavinia Gabriela.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

eroare

09 Sep, 2014 16:10

activitatea lui toader a fost intrerupta in primavara trecuta deoarece nu si-a dat testele fizice de teama ca nu le ia!

Articole asemanatoare

Apelurile lui Marian Cîrnu şi Sorin Mihăilescu Marius Tănase, suporter al FC Farul, are nevoie urgent de sânge

09 Oct 2014 3628